Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δε νομίζω ότι αυτό είναι κάποιο bug αλλά μόλις φορτώνει κάποια σελίδα του forum με τη διαφήμιση με τις κάρτες SIM της γνωστής εταιρίας, ο επεξεργαστής μου πιάνει 90-100% (dual core, 2GB RAM nvidia 256MB κτλ κτλ...) και εν τέλει είναι εκνευριστικό γιατί κολλάει για κάποια δεύτερα! Είναι κάποιο πρόβλημα δικό μου? Αν ναι παρακαλώ βοηθήστε! Σε διαφορετική περίπτωση μήπως πρέπει να το κοιτάξουν οι υπεύθυνοι? Ξέρω καλές και άγιες οι διαφημίσεις αλλά...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 XP Pro χρησιμοποιώ... Δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο..είναι τόσο βαριά η διαφήμιση? Έκανα και update τον flash αλλά τα ίδια...δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον?
danaos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Βεβαίως και συμβαίνει και σε άλλους και είναι τουλάχιστον απογοητευτικό να βλέπουμε το forum να σέρνεται γιατί "πρέπει" να υπάρχουν διαφημίσεις. Κι αν πρέπει να υπάρχουν, ας μη συναγωνίζονται τα μαμούθ...
Hal9000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 'Οντως τώρα το παρατήρησα και έχετε δίκιο. Σε μένα πηγαίνει περίπου στο 70% με 2gb ram και athlon 64 που και πάλι είναι αρκετό. Λίγο υπομονή να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις και να το βρεθεί σύντομα λύση.
danaos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Hal, το σχόλιό μου δεν είναι κακοπροαίρετο... Από ενδιαφέρον για το forum μίλησα... Δε μπορείς να φανταστείς πόσος κόσμος βασίζεται στα θέματα που μπαίνουν... Ε, ψιλοαπογοητεύεσαι να νιώθεις λίγο ως καρέτα καρέτα...
babis-x Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μια προσωρινή λύση είναι αυτή που δοκίμασα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=215641&page=20 #198
ApSiMan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 η λύση επίσης μπορεί να είναι αυτή που αναφέρεται στο παρόμοιο (όχι ίδιο...) θέμα εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.