Προς το περιεχόμενο

Κολλάει στο site με τη διαφήμιση των καρτών

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι αυτό είναι κάποιο bug αλλά μόλις φορτώνει κάποια σελίδα του forum με τη διαφήμιση με τις κάρτες SIM της γνωστής εταιρίας, ο επεξεργαστής μου πιάνει 90-100% (dual core, 2GB RAM nvidia 256MB κτλ κτλ...) και εν τέλει είναι εκνευριστικό γιατί κολλάει για κάποια δεύτερα!

Είναι κάποιο πρόβλημα δικό μου? Αν ναι παρακαλώ βοηθήστε! Σε διαφορετική περίπτωση μήπως πρέπει να το κοιτάξουν οι υπεύθυνοι? Ξέρω καλές και άγιες οι διαφημίσεις αλλά...

Επισκέπτης
Δημοσ.

XP Pro χρησιμοποιώ...

Δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο..είναι τόσο βαριά η διαφήμιση? Έκανα και update τον flash αλλά τα ίδια...δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον?

Δημοσ.

Βεβαίως και συμβαίνει και σε άλλους και είναι τουλάχιστον απογοητευτικό να βλέπουμε το forum να σέρνεται γιατί "πρέπει" να υπάρχουν διαφημίσεις.

Κι αν πρέπει να υπάρχουν, ας μη συναγωνίζονται τα μαμούθ...

Δημοσ.

'Οντως τώρα το παρατήρησα και έχετε δίκιο. Σε μένα πηγαίνει περίπου στο 70% με 2gb ram και athlon 64 που και πάλι είναι αρκετό. Λίγο υπομονή να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις και να το βρεθεί σύντομα λύση.

Δημοσ.

Hal, το σχόλιό μου δεν είναι κακοπροαίρετο... Από ενδιαφέρον για το forum μίλησα... Δε μπορείς να φανταστείς πόσος κόσμος βασίζεται στα θέματα που μπαίνουν... Ε, ψιλοαπογοητεύεσαι να νιώθεις λίγο ως καρέτα καρέτα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...