subsky Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε με!Έχω σοβαρό πρόβλημα με το pc!Δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα!:wall: Όταν πάει να μπει στα Windows και αφού κάνει τον έλεγχο όταν πάει να τα φορτώσει κάνει ξανά επανεκκίνηση από μόνο του βγάζοντας στιγμιαία ένα μπλε παράθυρο και ξαναρχίζει πάλι απο την αρχή!Δοκίμασα να κάνω format αλλά πάλι τα ίδια!Δουλεύει κανονικά για μερικό καιρό και μετά από λίγες μέρες ξανακάνει το ίδιο! Μετά από πολλές επανεκκινήσεις όταν καταφέρνει να μπει αναβοσβήνει η οθόνη και πιξελάρει.Τι φταίει? Όλα εκτός από μητρική και επεξεργαστή είναι καινούργια ούτε 2 μηνών. Χαρακτηριστικά pc: AMD Athlon 2600+ Asus Nvidia GeForce 6600 1,5GB RAM 2 ολοκαίνουργιους σκληρούς δίσκους WesternDigital 160 GB τροφοδοτικό 500W καινούργια καλώδια Υποσ. η κάρτα γραφικών επειδή συνδέεται με ρεύμα με το τροφοδοτικό καίει ψήνεις στην κυριολεξία!! ~Ευχαριστώ εκ των προτέρων~
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 ...οθόνη πιξελιασμένη και γραφοκάρτα καψαλισμένη....=μάλλον η κάρτα. Για να μην παιδεύεσαι και συ και μεις,το ιδανικό είναι ν αρχίσεις με το να δοκιμάσεις άλλη κάρτα. α)που είτε έχεις, β)είτε δανείζεσαι (γι αυτό έχουμε και real κι όχι μόνο virtual φίλους) γ)είτε την πηγαίνεις στο μαγαζί απ όπου την πήρεσ (εφ όσον ειναι αυτό εφικτό) για να την δοκιμάσουν κι εκει...
subsky Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μπορεί να τα έφτυσε η μητρική... Αν δεν δούλευε καθόλου η μητρική δεν θα έκανε και τον έλεγχο με τις συσκευές! Τελοσπάντων θα το πάω απο κει που το πήρα μήπως και βρεθεί κάποια λύση
sarakinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Φίλε μου μπορούν να φταίνε 1002 πράγματα...μνήμες,driver,κάποιο πρόγραμμα που κάνεις πάντα install μετά το format,vga,psu,κάποια άλλη pci που έχεις κ.α...από την στιγμή που δέν έχεις πρόχειρο hardware να κάνεις δοκιμές γνώμη μου είναι ότι καλά έκανες και το πήγες στο μαγαζί..
yannis7777 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Αδελφέ δοκίμασε και άλλη οθόνη εκτός από τα παραπάνω που είπαν οι φίλοι.
valekgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 εγώ θα σου έλεγα να το ανοίξεις κ να κοιτάξεις μήπως κάποια κάρτα καποιο καλωδιάκι δεν κάνει καλή επαφή..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.