νοθωακι Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Λίγα λεπτά αφού ανοίξω τον υπολογιστή το ποντίκι σταματαει να ανταποκρίνεται, ακούγεται ένα μπιπ από τον πύργο και ξεκολλάει μετα από λίγα δευτερόλεπτα. Η CPU μου δουλεύει στο 4-50%. Αυτό μου το κάνει 3-4 φορές και την επόμενη κολλάει όλο το PC.Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση και πάλι από την αρχή. Μερικές φορές απλά κάνει του κεφαλιού του π.χ. με πάει μία σελίδα κάτω χωρίς να έχω κουνήσει τη ροδέλλα ή αργεί να κουνηθεί. Το ποντίκι είναι ένα απλό της Microsoft, 3ετών...Τι φταίει;;; Ιός, ποντίκι ή κάτι άλλο;
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 ...windows,και κατ' επέκταση ίσως ο σκληρός.Αν σε παίρνει για φορμάτ,θα ήταν "το καλύτερο"...Αν "δεν σε παίρνει",έλα να το συζητήσουμε,να παιδευτούμε παρέα....
νοθωακι Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Έκανα format και αφού τον άνοιξα κανακόλλησε μόνο ομως το ποντίκι. Με το πληκτρολόγιο μπόρεσα να ανοίξω κάποιο πρόγραμμα και να διαβάσω αρχεία από τον σκληρό. Δοκίμασα να παίξω μία ταινία και παίζει. Έβαλα τώρα ένα άλλο ποντίκι αλλά και πάλι λίγο ψιλοκολλάει π.χ. πάω στο μενού Έναρξη και ο δείκτης εμφανίζεται στην πάνω δεξιά γωνια !!!! Αν είχε πρόβλημα ο σκληρός δεν θα μπορούσα να διαβάσω αρχεία ούτε να χειριστώ τα Windows, ιός δεν είναι αφού έκανα format, και η κάρτα γραφικών άμα είχε πρόβλημα δεν θα έπαιζε η ταινία.Μα τι γίνεται??? Έβγαλα και όλα τα καλώδια, τον άνοιξα και τον καθάρισα. Μήπως είναι η μητρική???
metkosas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 κατα σύμπτωση σήμερα έπαθα ακριβώς το ίδιο.μέχρι και φορματ και restore απο προηγούμενο backup δοκίμασα και τελικά "πιστεύω οτι το έλησα βγάζωντας τον mybook δισκο 500GB που τον είχα σε e-sata εξωτερικό και μέχρι στιγμής οκ. Να υποθέσω οτι τα έπεξε ο δίσκος? προσπάθησα να κρατήσω κάπια αρχεία που έχω μέσα του και μου λέει συνέχεια I/O error ενώ με μικρότερα σε μεγεθος αρχεία τα αντιγράφει κανονικά. μήπως δέν φτέεει ο δίσκος αλλά τα έπεξε ο sata controler στην μητρική;
AmiJIm Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Φίλε,το ποντίκι είναι Usb? ακούγεται σαν irq πρόβλημα.εάν είναι απλό ps2 δεν μπορεις να κάνεις κ πολλα.δοκιμασε άλο κ αν επιμενει πηγαινε για usb mouse.το pc σου έχει usb2?εάν όχι ,να πάρεις καρτα με nec chipset..
Archer1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μπες στο task manager και δες γιατι σου δουλευει τοσο ο επεξεργαστης. Αν δεν δεις κατι υποπτο σε processes τοτε κατεβασε κανα αλλο πιο αναλυτικο προγραμματακι να δεις τι παίζει. Μηπως είναι τιποτα hardware interrupts
νοθωακι Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ο επεξεργαστής δουλεύει τόσο όταν έχω προγράμματα ανοιχτά όχι όταν δεν κάνω τίποτα.Τελικά τον πήγα σε τεχνικό ο οποίος δεν βρήκε τίποτα. Σκληρός, τροφοδοτικό, μνήμη, μητρική όλα ΟΚ. Άρα ήταν κάποιο περιφερειακό μου. Άλλαξα ποντίκι και πληκτρολόγιο και όλα δουλεύουν ρολόι. Δεν ήξερα ότι ένα πληκτρολόγιο μπορεί να δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα! Τζάμπα το format. Για αυτό σιγουρευτείτε πρώτα ότι όλα τα περιφερειακα σας δουλεύουν σωστά. Καλη επιτυχία στους υπόλοιπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.