Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ με καινουριο συστημα

fsbmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα λαδι παιδια!!! ολα λαδι!!! τελειωσε η εγκατασταση οδηγων κατεβασα και περασα τα τελευτααι bios .Ολα αυατ εχουν γινει με μητρικη εκτος κουτιου... ελπιζω να μην συμβει τιποτα στη μεταφορα.... ηδη εχω φορεσει τα αντιστατικα βραχιολια και ειμαι ετοιμοσ..καλη μου τυχη .

edit 1 ολα οκ με τηναναβαθμιση του μπιος αλλα να μου πει καποιος τa bios και οι αναβαθμισεις ειναι αθροιστικα δηλαδη πρεπει να τα κανεις ολα η αν κανεις το τελευταιο συμπεριεχει και ολα τα υπολοιπα προηγουμενα ?

edit2 λοιπον τρεχω τωρα παραλληλα full hd video playback ,convert x to dvd 3 ,stress tests everest ultimate last edition εδω και 15 λεπτα ολα αυτα ,η θερμοκρασια ειναι ευλαβικα στους 63 χωρις παστα..μονο ελαχιστη απο τη μαμισια.Οποτε υποθετω οτι με σωστοinstall θα ειμαι στους 55-59 σε φουλ. Μπορω να πω οτι ολα ειναι οκ ?Δοκιμασα επισης ολες τις θυρες και ολα δουλευουν τελεια ξαφτιαστηκα για το esata... ειναι τρομερα γρηγορο.... ολες οι usb ρολλαρουν!!!! Τι λετε ειμαι οκ ?

Δημοσ.

μακρια και να ο πανε στον αγυριστο .Απο εδω και στο εξης τετοια πραγματα μονο σε μαγαζια με προσωπο και οχι με αντιπροσωπο.

Δημοσ.

Εγώ τα συμπερασματα που βγάζω απ' την περιπέτειά σου είναι :

1) Το eshop καλώς ή κακώς αποτελεί την 1η επιλογή πολλών μας. Το ότι την έπαθες μια φορά και συνεχίζεις να το προτιμάς το αποδεικνύει.

Ναι μεν το Πλαισιο είναι πιο αξιόπιστο σε θέματα service αλλα η ποικιλία είναι πολύ μικρότερη.

Για κάποιο λόγο επίσης δεν φέρνει πλέον intel επεξεργαστες box με ψύκτρα, ενω και intel8400 έχει να φέρει κάτι αιώνες.

Για να μην πω και για την ποικιλία σε μητρικές που είναι τραγική.

Για τα υπόλοιπα μαγαζάκια υπολογιστών μπορεί μεν να έχεις προσωπική επαφή, αλλα σε γδύνουν με τις τιμές τους.

2) Το καλύτερο είναι να ζητήσεις να σου το συναρμολογήσουν αυτοί. Αν δεν κάνω λάθος 10euro είναι η συναρμολόγηση και γλιτώνεις απ' το άγχος της εγκατάστασης .

Αν ένα εξάρτημα είναι προβληματικό και δε δουλεύει, αυτοί θα έχουν την ευθύνη και όχι εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Εσύ για 10euro κόντεψες να πληρώσεις 100euro για τη μητρική + την αγωνία και το άγχος ένα ολόκληρο Σαβ/κυριακο που δεν πληρώνονται με τίποτα.

3) Ευθύνες απ' το eshop για τη συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορείς να ζητήσεις γιατί πολύ απλά δε μπορείς να αποδείξεις ότι τα στράβωσες εσύ τα pins ή ήταν στραβωμένα.

Αν κατά την παραλαβή τα ειχες ελέγξει μπροστά τους και τους τα έδειχνες δε θα μπορούσαν να σου πουν τίποτα.

Αν τα είχες παραλάβει με courier θα έπρεπε να τα ανοίξεις πριν φύγει το courrier και να αρνηθείς να την παραλάβεις αν είχε πρόβλημα.

Δημοσ.

επικοινωνια με e-shop Κ.Μαγουλας υπευθυνος τμηματος service μου απαντησε στο μειλ μου.Τον πηρα τηλεφωνο του ειπα οπως ακριβως εχουν τα πραγματα και μου ειπε οτι εαν προκυψει προβλημα να την στειλω υποψην του για αμεση αλλαγη.Μου ειπε επισης οτι το θεμα με τα πιν πολλες φορες δεν φταιει ο πελατης ερχονται δηλαδη απο τον κατασκευαστη με βλαβη αλλα ειναι ελαχιστες περιπτωσεις.Μου ειπε επισης οτι εαν ο πλεατης ειναι υπετοιος και θελει μπορει να παρει την ευθυνη ν ατα ισιωσει και αν δεν σπασουν μπορουν να τα στειλουν στην gigabyte για αλλαγη.Αλλα μου εξηγησε οτι αλλο να τοδω την πρωτη μερα και αλλο μετα απο 6 μηνες να πω οτι ηταν ετσι απο την πρωτη μερα και εχει και δικιο .Πολυ ευγενικος και προθημος να βοηθησει πιστευω κατανοησε και ηρθε στην θεση μου.Επελεξα να μην τη στειλω μιας και απο εχθες το βραδυ τρεχει οτι τεστ μπορεσα να βρω και εριξα και εναν υπαρχρονισμο και ολα καλα.Αυτα.

Οποτε e-shop:Δινουμε 10 ευρω οπως προειπε ο φιλος doc100 πολυ σωστα για συναρμολογηση και τεχνικο ελεγχο.Εαν προκειται για πολυ σοβαρη αγορα ανοιγουμε επιτοπου τη μητρικη και σε περιπτωση που δουμε θεμα πιν η οτιδηποτε αλλο τετοιο θεμα ειμαστε πληρως καλυμενοι.

Μου αρεσε η αντιμετωπιση και μακαρι να βελτιωθουν ετσι.Τουλ μπραβο στον τεχνικο προισταμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...