Προς το περιεχόμενο

Bios για MSI RX1950PRO-T2D256E

bill7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανενας που μπορω να βρω το bios για την παραπανω καρτα γραφικων?Μου εμφανιζει artifacts σε καποια παιχνιδια και σε μια παρομοια περιπτωση παλια με ειχε βοηθησει το bios update..!

Δημοσ.

Δεν νομίζω να σε βοηθήσει το bios. Πήγαινε την πίσω αν είναι σε εγγύηση, ή χαμήλωσε τους χρονισμους της. Κοίτα πάντως τις θερμοκρασίες σου μηπως και έχει σταματήσει το ανεμηστηράκι, ή δοκίμασε να την καθαρίσεις αν έχει μαζέψει πολύ σκόνη. Αν πάντως επιμένεις για bios μπορείς να κοιτάξεις εδώ http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=&manufacturer=&model=&interface=&memSize=0

Δημοσ.

Εγγυηση δυστυχως δεν εχω το χαρτι...Οι θερμοκρασιες ειναι τυπικες οποτε θελω να δοκιμασω και το bios.

Δημοσ.

πριν πας σε αναβάθμιση βγάλε τη κάρτα καθάρισέ την όπως είπε ο φίλος απο πάνω και κοίτα όταν τη βάλεις να πατάει καλά στη θύρα...επίσης ξαναπέρνα drivers.δε πιστεύω αυτά να στα κάνει με oc ...έτσι??αλήθεια τι τροφοδοτικό έχεις??

Δημοσ.

Tροφοδοτικο 650 chieftec και σαφως χωρις κανενα oc η καρτα!Με τους μαμισιους χρονισμους!Οσο για τους drivers ειναι οι τελευταιοι catalyst και το συστημα ειναι μετα απο φρεσκο format.

Δημοσ.

Ακομη τα κανει και με χαμηλωμενο τον πυρηνα.Σε μικροτερο βαθμο αλλα τα κανει.Να σημειωσω οτι εχω ρυθμισει με το ΑΤΙtool στο 100% την ψυξη της καρτας.Δεν εβγαλα ακρη ουτε με το bios της...Μαλλον σε αναζητηση αποδειξης/εγγυησης θα παει η δουλεια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...