bill7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Ξερει κανενας που μπορω να βρω το bios για την παραπανω καρτα γραφικων?Μου εμφανιζει artifacts σε καποια παιχνιδια και σε μια παρομοια περιπτωση παλια με ειχε βοηθησει το bios update..!
EddieObscurant Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δεν νομίζω να σε βοηθήσει το bios. Πήγαινε την πίσω αν είναι σε εγγύηση, ή χαμήλωσε τους χρονισμους της. Κοίτα πάντως τις θερμοκρασίες σου μηπως και έχει σταματήσει το ανεμηστηράκι, ή δοκίμασε να την καθαρίσεις αν έχει μαζέψει πολύ σκόνη. Αν πάντως επιμένεις για bios μπορείς να κοιτάξεις εδώ http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=&manufacturer=&model=&interface=&memSize=0
bill7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Εγγυηση δυστυχως δεν εχω το χαρτι...Οι θερμοκρασιες ειναι τυπικες οποτε θελω να δοκιμασω και το bios.
outlaw star Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 πριν πας σε αναβάθμιση βγάλε τη κάρτα καθάρισέ την όπως είπε ο φίλος απο πάνω και κοίτα όταν τη βάλεις να πατάει καλά στη θύρα...επίσης ξαναπέρνα drivers.δε πιστεύω αυτά να στα κάνει με oc ...έτσι??αλήθεια τι τροφοδοτικό έχεις??
bill7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Tροφοδοτικο 650 chieftec και σαφως χωρις κανενα oc η καρτα!Με τους μαμισιους χρονισμους!Οσο για τους drivers ειναι οι τελευταιοι catalyst και το συστημα ειναι μετα απο φρεσκο format.
EddieObscurant Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δοκίμασε πάντως πρώτα να χαμηλώσεις κατα 50ΜΗΖ πυρήνα και μνήμη και να δεις αν θα σου φύγουν τα artifacts.
bill7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ακομη τα κανει και με χαμηλωμενο τον πυρηνα.Σε μικροτερο βαθμο αλλα τα κανει.Να σημειωσω οτι εχω ρυθμισει με το ΑΤΙtool στο 100% την ψυξη της καρτας.Δεν εβγαλα ακρη ουτε με το bios της...Μαλλον σε αναζητηση αποδειξης/εγγυησης θα παει η δουλεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.