patrick.greece Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 ρε παιδια γεια καταρχην,ξερω μπορει καποιοι να με βρισουν τωρα αλλα εχω ενα ερωτημα,ειμαι πολυ νεος εδω,εχω on telecom,και ασυρματο modem,εχω την υποψια πως καποιος παιρνει απο την συνδεση μου γινεται αυτο??σας το λεω γιατι χθες μπηκα να δω κατι για την συνδεση μου και σαν client βρηκα καποιον παπουτσης και ελεγε wireless που σημαινει πως συνδεεται ασυρματα,,και δε ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο...πως πρεπει να συνδεθω??καλωδιακα η οχι??πειτε μου σας παρακαλω καυ συγνωμη εξαρχης...
titikos46 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Καλλιτερα καλωδιακα εχει πιο μεγαλη ασφαλεια και ειναι και πιο υγιεινο.
patrick.greece Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 ναι ρε φιλαρακι μου εγω να συνδεθω καλωδιακα αλλα μηπως παλι μπορει να χει καποιος ιντερνετ τσαμπα???
sa3rdna Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 βασικά γίνεται πολύ εύκολα να σου "κλέβει" κάποιος την σύνδεση ειδικά αν δεν έχεις βάλει κάποιο κωδικό για προστασία στο router σου. για αρχή κοίτα να σιγουρευτείς ότι το router σου δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και σε περίπτωση που είναι τότε οπωσδήποτε σέταρέ το με wpa encryption για περισσότερη ασφάλεια. αν πάλι έχεις encryption τότε σε πρώτη φάση άλλαξε τον κωδικό κι αν ακόμα έχεις φόβους ότι μπορεί κάποιος να μπεί τότε κάνε κρυφό το SSID του router οπότε να μην μπορεί ο άλλος να το βρεί με μια απλή ανίχνευση. αυτά για αρχή αν τώρα θέλεις περισσότερη ασφάλεια τότε καλύτερα να σου μιλήσει κανένας πιο ειδικός γιατί εγώ δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο.
sa3rdna Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Καλλιτερα καλωδιακα εχει πιο μεγαλη ασφαλεια και ειναι και πιο υγιεινο. κι αν το pc είναι σε άλλο δωμάτιο τι κάνεις? τραβάς 200 μέτρα καλώδιο ή γεμίζεις τρύπες το σπίτι? πραγματικά θέλω να μάθω το σκεπτικό σου.
patrick.greece Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 σε ευχαριστω φιλε μου θα δοκιμασω και θα δω...
alexiou92 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 ασφάλεια στο router έχεις? wap - wep? αν όχι πολύ εύκολα μπορεί να σου κλέβει γραμμή αν ναι και πάλι ίσως να μπορεί να τη σπάσει, θέλει γνώσεις και δουλεία, ο μέσος χρήσης λογικά όχι επίσης για να παίρνει γραμμή θα πρέπει να είναι κάποιος πολύ κοντά σου, γιατί δεν έχουν και πολύ μεγάλη εμβέλεια το δικό μου από τον έναν όροφο στον άλλο με το ζόρι πιάνει
patrick.greece Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 βασικά γίνεται πολύ εύκολα να σου "κλέβει" κάποιος την σύνδεση ειδικά αν δεν έχεις βάλει κάποιο κωδικό για προστασία στο router σου. για αρχή κοίτα να σιγουρευτείς ότι το router σου δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και σε περίπτωση που είναι τότε οπωσδήποτε σέταρέ το με wpa encryption για περισσότερη ασφάλεια. αν πάλι έχεις encryption τότε σε πρώτη φάση άλλαξε τον κωδικό κι αν ακόμα έχεις φόβους ότι μπορεί κάποιος να μπεί τότε κάνε κρυφό το SSID του router οπότε να μην μπορεί ο άλλος να το βρεί με μια απλή ανίχνευση. αυτά για αρχή αν τώρα θέλεις περισσότερη ασφάλεια τότε καλύτερα να σου μιλήσει κανένας πιο ειδικός γιατί εγώ δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο. ρε σορυ πως το κανω αυτα??περιπου που βρισκονται??σορυ ε...
titikos46 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 κι αν το pc είναι σε άλλο δωμάτιο τι κάνεις? τραβάς 200 μέτρα καλώδιο ή γεμίζεις τρύπες το σπίτι? πραγματικά θέλω να μάθω το σκεπτικό σου. Οχι εαν εχεις τοσο μεγαλο σπιτι δεν λεει.Αλλα 200 μετρα σαν πολυ δεν ειναι.
sa3rdna Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Οχι εαν εχεις τοσο μεγαλο σπιτι δεν λεει.Αλλα 200 μετρα σαν πολυ δεν ειναι. ε εντάξυ μην το πέρνεις και της μετρητής. εγώ πχ χρειάζομαι γύρω στα 7-8 μέτρα καλώδιο οπότε δεν λέει.
patrick.greece Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 λοιπον καπου βρηκα κατι για wpa1 kai 2 atomiko,εβαλα εναν κωδικο,και ενα ειδος κρυπτογραφησης....αλλα και παλι μου λεει στα γενικα ον τελεκομς,ασφαλεια.χωρις ασφαλεια...τι να κανω>>???
titikos46 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 λοιπον καπου βρηκα κατι για wpa1 kai 2 atomiko,εβαλα εναν κωδικο,και ενα ειδος κρυπτογραφησης....αλλα και παλι μου λεει στα γενικα ον τελεκομς,ασφαλεια.χωρις ασφαλεια...τι να κανω>>??? Καλεσε την τεχνικη υποστηριξη να σε βοηθησουν.
hellv1l Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 κοιτα εγω στη θεση σου θα του εστελνα ενα μυνημα να μοιραζομουν το κοστος αν θελει internet
PETROS13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 κοιτα εγω στη θεση σου θα του εστελνα ενα μυνημα να μοιραζομουν το κοστος αν θελει internet μα και πάλι δεν είναι σίγουρος ότι ο άλλος του παίρνει ιντερνετ.
ekeinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 παρε ενα τηλεφωνο την τ/υ να σου πουν πως θα βαλεις ενα κλειδι.Τι αλλο να κανεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.