Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με P4 3Ghz Prescott και ASUS

dikakom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοηθήστε με έχω αγανακτήσει...έχω μια μητρική Asus P4S800D και έβαλα τον επεξεργαστή P4 3Ghz Prescott με 1Μβ cache και ο υπολογιστής ούτε ξεκινάει...διάβασα ότι είναι συμβατός αυτός ο επεξεργαστής σε Socket 478 πάντα....

Δεν ξέρω τι χρειάζεται...μήπως μεγαλύτερο τροφοδοτικό, μήπως τελικά δεν είναι συμβατός με αυτήν την μητρική τι να πω...please help!

Δημοσ.

Φίλε μάλλον κάτι δεν έχεις συνδέσει σωστά. Και εγώ την ίδια μητρική έχω και τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και φτου φτου εδώ και 4 χρόνια δουλεύει άψογα.

Τροφοδοτικό ένα 350άρι φτάνει και περισσεύει, αναλόγως και της κάρτας γραφικών που έχεις πάνω βέβαια.

Δημοσ.

δες τα καλωδια ρευματος που πανε στη μητρική μηπως εχεις ξεχασει κανενα...τι τροφοδοτικό εχεις?

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι μικρό 280...πιστεύω ότι φταίει αυτό..αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα..

Συνδεδεμένα είναι όλα καλά δεν ξέχασα κάτι...αναβάθμισα και το BIOS της μητρικής που διάβασα ότι θέλει ο συγκεκριμένος επεξεργαστής..σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι χαλασμένος ο επεξεργαστής αλλά μόλις τον αγόρασα από το eshop..

Κάρτα γραφικών έχω την ATI Radeon Χ1600 512ΜΒ(agp εννοείται) ,έχει και δικό της ανεμιστηράκι(η κάρτα γραφικών είναι και ο λόγος που δεν αλλάζω εντελώς σύστημα)...

Από ότι καταλήγω απο τα λεγόμενα σας μάλλον φταίει το τροφοδοτικό που είναι μικρό ε?..ευχαριστώ και είμαι έτοιμος να ακούσω και άλλες λύσεις για το πρόβλημα μου.

υ.γ. Να προσθέσω επίσης ότι με τον άλλον επεξεργαστή που βάζω ένα Celeron στα 2,4 λειτουργεί κανονικότατα...Μόλις βάλω το Prescott δεν κάνει beep ο υπολογιστής και ούτε δείχνει τίποτα η οθόνη.

Δημοσ.

280 watts? Εεεε το ξεφτίλισες και εσύ!

Προσπέρνα την οικολογική σου συνείδηση και δοκίμασε ένα 400άρι αλλά πρίν από αυτό βεβαιώσου ότι δεν λείπει κανένα PIN από τον Prescott σου

Δημοσ.

Προσπερνώντας την οικολογική μου συνείδηση:-D πήρα ένα τροφοδοτικό 420Watt αλλά ο επεξεργαστής δεν μου έκανε την χάρη να λειτουργήσει...δεν λείπει κανένα Pin και με εκνευρίζει που δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...όταν δοκίμασα τον επεξεργαστή με το καινούριο τροφοδοτικό και δεν άνοιγε πάλι το pc μου ήρθε να το σπάσω κυριολεκτικά:mad:....συγκρατήθηκα όμως:rolleyes:

Δημοσ.

οπα οπα...οταν συνδεεις τον celeron, πάνω στη μητρική βαζεις το βύσμα τροφοδοσίας ATX μητρικής (20pin) και το (4pin) ή μόνο το (20pin)....σημειώση οτι αλλη τροφοδοσία θελει ο celeron και αλλη ο Ρ4...παιξε λιγο με αυτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...