GavriiloKalos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Λοιπόν. Έχω check spelling στα open office και στο FIrefox Αλλά δεν μου τα τσεκάρει στο Evolution mail. Έψαξα λίγο στο net για πως γίνεται και κατέλιξα σε αυτή τη σελίδα http://packages.ubuntu.com/hardy/aspell-el Και κόλησα, δεν ξέρω πως να το κατεβάσω και να το εγκαταστήσω . Στα windows ήταν κάπως αλλιώς Μπορεί μήπως κάποιος να μου δώσει 2 3 οδηγίες?thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmouzo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Λοιπόν.Έχω check spelling στα open office και στο FIrefox Αλλά δεν μου τα τσεκάρει στο Evolution mail. Έψαξα λίγο στο net για πως γίνεται και κατέλιξα σε αυτή τη σελίδα http://packages.ubuntu.com/hardy/aspell-el Και κόλησα, δεν ξέρω πως να το κατεβάσω και να το εγκαταστήσω . Στα windows ήταν κάπως αλλιώς Μπορεί μήπως κάποιος να μου δώσει 2 3 οδηγίες?thnx Επειδη δεν γραφεις με ποια διανομη εισαι υποθετω απο το link που εχεις βαλει οτι εισαι με ubuntu. Οποτε πας system/Administration/Synaptic Package Manager και στο search γραφεις aspell-el το τσεκαρεις πατας Apply και γινεται η εγκατασταση. Ποιο απλο και απο win Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foxbat Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Επειδή είσαι ακόμα αρχάριος ,όπως καταλαβαίνω στο λίνουξ, ρίξε μια ματιά εδώ υπάρχει ένας οδηγός στα ελληνικά για εγκατάσταση προγραμμάτων στο Ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simosx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δυστυχώς ο έλεγχος ορθογραφίας δεν δουλεύει στο Evolution. Είναι γνωστό πρόβλημα και δεν είχαμε την ευκαιρία να το διερευνήσουμε. Αλλού πρέπει να δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GavriiloKalos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 thnx thnx thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.