niknax Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Πώς εισάγεις πολλούς ακέραιους με τη Scanner και χωρίς τη χρήση πίνακα? Π.χ int a,b,c,d; System.out.println("Βάλε έναν τετραψήφιο: "); a,b,c,d= input.nextInt(); Το ξέρω πως είναι λάθος αλλά αυτή είναι η ιδέα μου.. Ευχαριστώ!!
drm Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Τι εννοείς πολλούς ακέραιους, έτσι όπως το γράφεις μου δίνεις την εντύπωση ότι θεωρείς τους Τετραψήφιους σαν 4 ακέραιους.... υ.γ. Δοκίμασε με την scanf("%d %d %d %d", a, b, c, d)
blaoulis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 προφανως ενδοιαφερεται να το πραγματοποιησει χρησιμοποιωντας Java. Φανταζομαι κατι σαν αυτο. >import java.util.*; class eL { public static void main(String[] args) { Scanner new2 = new Scanner(System.in); int a,b,c,d; a = new2.nextInt(); b = new2.nextInt(); c = new2.nextInt(); d = new2.nextInt(); System.out.println("a->" + a + " b->"+b+" c->"+c+" d->"+d); } }
niknax Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Ναι,εννοώ να δίνεις π.χ: 1268 και να είναι ένας ακέραιος όλο. Ευχαριστώ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.