geo_gar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Γεια σας παιδια! Ανάμεσα στα παρακατω 3 σετ ηχειων 5.1 για PC ποιο θα μου προτεινατε? (1)LOGITECH X-540 (2)CREATIVE INSPIRE T6100 (3)TEAC XT-5. Αν εχετε κ καποια αλλη προταση ενημερωστε...
MixalisX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 δεν ξερω για τα creative, πάντως πριν 10 μερες πειρα τα logitech και είμαι πολυ πολυ ευχαριστιμένος.
geo_gar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 K εγω τα LOGITECH προτιμουσα μεχρι που ειδα τα TEAC.Εχουν περισσοτερη ισχυ κ επιπλεον διαθέτουν κ ασυρματο χειριστηριο το οποιο ειναι για μενα πολύ θετικο. Για να φανταστείς αν τα LOGITECH G51 διεθεταν ασυρματο χειριστηριο θα τα είχα ήδη παρει. Θεωρω απαραδεκτο να πληρώνεις 100 με 200 ευρω για να παρεις 5.1 ηχεια κ να μην εχουν ασυρματο χειριστηριο. Καλο ειναι να εχεις ηχητικη ποιοτητα αλλα χρειαζεται να εχεις κ ευκολια στον χειρισμο. Ευχαριστω παντως!
mithrid Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 εγω ειμαι χρηστης creative5.1 εδω κ..7χρονια!φυσικα υπερευχαριστημενος.δεν εχω δοκιμασει αλλες,αλλα η επιλογη μου στηριχτηκε στη φραση που μου ειπαν..'η creative ειδικευεται στα ηχεια και ειναι η πρωτη.σε τιποτα αλλο' και νομιζω οτι ειχαν δικιο... οσον αφορα τα λεφτα θα σου προτεινα να κοιταξεις και πιο φτηνα μοντελα της,αναλογα βεβαια με την χρηση που τα θες.αλλα αν ειναι να σκασεις τοσα πολλα παρε αυτο με το ασυρματο.αρκει βεβαια να μετρας κ τα rms των ηχειων(οσο πιο πολλα τοσο πιο δυνατο στην ακουστικη).καλη επιλογη!!!
kosmasgr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Και γώ θα σου πρότεινα TEAC. Εχω το προηγούμενο μοντέλο στα 5.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος
artshadows Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 τα teac ειναι καλυτερα και το control αψογο αλλα επισης υπαρχουν και τα HERCULES XPS 5.170 που ειναι και πολυ ομορφα και καλυτερα απο τα logitech και κανουν 70ευρω
mithrid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 :)παει το παιδι...το καψαμε!!!δωστε του καποια κριτηρια επιλογης τουλαχιστον εκτος απο την ομορφια και την προταση 'ειμαι πολυ ευχαριστημενος' !!! geogar τραβα να τα δοκιμασεις σε full ηχητικο περιβαλλον κ διευκρινησε κ για ποιο λογο τα χρειαζεσαι.ισως ετσι σε βοηθησουμε περισσοτερο
geo_gar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Τα ηχεία τα θέλω για παιχνίδια κ για ταινίες στο PC στο φοιτητικό μου δωμάτιο.Έχω ένα παλιό 5.1 της TRUST κ ένα πολύ ισχυρό Hi-Fi της ΑΙWA αλλά ψάχνω για κάτι πιο ποιοτικό. Είμαι σίγουρος πως όποια ηχεία από τις γνωστές εταιρείες κ αν διαλέξω θα μείνω ευχαριστημένος. Θα ψάξω κ για τα HERCULES που μου πρότεινε ο artshadows. Πάντως με έχετε βοηθήσει ήδη αρκετά κ σας ευχαριστώ όλους!
mithrid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 αντε κ καλες αγορες παλικαρι μου!!ομως προσεχε μην εχεις καμια γιαγια απο πανω κ σε κυνηγαει με την μπαστουνα για την ηχορυπανση!
geo_gar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Εσύ κάνεις πλάκα, αλλά όντως πρόβλημα έχω ή μάλλον έχει η κοπέλα που μενει στον από κάτω όροφο-ξέρεις πόσες φορές έχει έρθει να μου κάνει παρατηρήσεις για την ηχορύπανση?!Αλλά εγω το βιολί μου...Κ πάλι ευχαριστώ!
mithrid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 α ρε ταραξια!!ασε κανεναν να διαβασει!αν ειναι omorfh σου προτεινω να την προσκαλεσεις καμια μερα να δειτε καμια ταινια ή να ακουσει την αγαπημενη της μουσικη κ να αξιολογησει τα ηχεια σου!με το καλο αγορι μου! αν σου σπασει τα νευρα κ φερει καμια αστυνομια κατεφυγε στα 5.1 headphones!! ;)
bluesattack Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 creative 7900 7.1....αν σου πεφτουν πολλα κρατας τα δυο ηχεια για αναπληρωματικα... ..εγω παντως τα ειχα και ειμουν αρκετα ευχαριστημενος.(για τα λεφτα τους )
geo_gar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 gponiris είσαι ponirούλης λοιπόν... Δυστυχώς δεν παίζει τέτοιο σενάριο....) Όσο για τα 2 extra ηχεία το έχω σκεφτεί κ εγώ bluesattack. Thanks για την πρόταση πάντως!
mithrid Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 ..με κανεις να νιωθω αβολα με τοσα κοπλιμεντα.. ;) .. επιθεση στα ηχεια λοιπον κ οποιο προβλημα εχεις με χαρα να το ..ακουσω..!(παραδειγμα ηχητικου σηματος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.