Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα στην Απάντηση

super3bingo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο forum του Insomnia όταν απαντάω δέν μπορώ να χρησιμοποιήσω τίποτε άλλο παρά μόνο κείμενο. Όλα τα υπόλοιπα (quotes, smile, Images, bold, στοιχείσεις κτλπ) είναι νεκρά περιμένω απο τους διαχειριστές άν έχουν υπόψιν τους το θέμα απο άλλες περιπτώσεις μιά σχετική βοήθεια.

Δημοσ.

Σου εμφανίζει δηλαδή τα εικονίδια συντομεύσεων (π.χ. quote.gif insertimage.gif bold.gif), αλλά πατώντας τα δεν εφαρμόζεται αντίστοιχο formatting στο πλαίσιο κειμένου; Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τη JavaScript στον browser σου;

Δημοσ.

Για τον Internet Explorer, είναι στο διάλογο Internet Options, καρτέλα Security. Να απενεργοποίησες τη JavaScript μόνος σου όμως, λίγο χλωμό. Δε θα το θυμόσουν; (λογικά). Μήπως έχεις φορτώσει τίποτα plugins στον ΙΕ, αντίστοιχα με το NoScript του Firefox;

Δημοσ.

Το Javaaplets στην καρτέλα είναι Enable.

Στον υπολογιστή δέν νομίζω να έχω φορτώσει τίποτα τέτοιο format στον σκληρό είχα κάνει και φόρτωσα νέα Windows.

Δημοσ.

Δε θέλεις το Java applets, αλλά το Active scripting. Άλλο Java, άλλο JavaScript.

Στη συνέχεια, δες αν αυτό το online τεστάκι λειτουργεί σωστά. Π.χ. άλλαξε το κείμενο από "Hello World" σε κάτι άλλο και κάνε κλικ στο κουμπί.

Δημοσ.

Κάνα-δυο πραγματάκια που μπορείς να δοκιμάσεις ακόμη:

1. Άδειασμα της cache (καρτέλα General --> κατηγορία Browsing History --> κλικ στο Delete)

2. Στην καρτέλα Advanced να βγάλεις το τικ από τις 2 επιλογές Disable script debugging. Ίσως κατά το φόρτωμα μίας σελίδας του Insomnia να έχεις μήνυμα που δηλώνει το πρόβλημα με τη JavaScript. Αν τελικά έχει να κάνει με JavaScript

Κάνε τα παραπάνω και μετά επανεκκίνησε τον IE...

Δημοσ.

Διέγραψα όλα τα αρχεία που ήταν αποθηκευμένα στο History

Έβγαλα το κλίκ απο την επιλογή Disable script debugging

Έκανα επανακίνηση, δέν ξέρω άν ξέχασα τίποτα το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει.

Δημοσ.

Πέρα από την προτροπή χρήσης άλλου browser, έχω στερέψει από ιδέες. Πραγματικά. Αυτό που μου προξένησε εντύπωση είναι ότι στο site που σε έστειλα να κάνεις το JavaScript test δεν είχες πρόβλημα. Άρα, ίσως να είναι κάποιο κόλλημα του λογαριασμού σου στο φόρουμ. Κάτι τελευταίο για δοκιμή, να εναλλάξεις όλες τις δυνατές επιλογές στο προφίλ σου σχετικά με τον τύπο του post editor:

posteditorry5.png

...σώζοντας κάθε φορά τις αλλαγές και τσεκάροντας τη συμπεριφορά του reply box.

Δημοσ.

Πάντως στον υπολογιστή της δουλειάς μου που βρίσκομαι τώρα λειτουργούν κανονικότατα, όπως και στον υπολογιστή του σπιτιού μου πρίν κάνει το format.

Δημοσ.

Σήμερα το μεσημέρι παρατήρησα την ίδια ακριβώς συμπεριφορά σε ένα Sun Ultra 20 με Debian stable και Iceweasel browser. Δεν είχα δυστύχως χρόνο να το σκαλίσω παραπάνω, αλλά σίγουρα θα έχω μέσα στην εβδομάδα νεώτερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...