super3bingo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Στο forum του Insomnia όταν απαντάω δέν μπορώ να χρησιμοποιήσω τίποτε άλλο παρά μόνο κείμενο. Όλα τα υπόλοιπα (quotes, smile, Images, bold, στοιχείσεις κτλπ) είναι νεκρά περιμένω απο τους διαχειριστές άν έχουν υπόψιν τους το θέμα απο άλλες περιπτώσεις μιά σχετική βοήθεια.
random Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 το ίδιο σου συμβαινει με όλους τους γνωστούς browser ( IE, Firefox, Opera ) ?
super3bingo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Προς το παρών χρησιμοποιώ μόνο τον Internet Explorer.
parsifal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Σου εμφανίζει δηλαδή τα εικονίδια συντομεύσεων (π.χ. ), αλλά πατώντας τα δεν εφαρμόζεται αντίστοιχο formatting στο πλαίσιο κειμένου; Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τη JavaScript στον browser σου;
super3bingo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Aκριβώς, εμφανίζονται αλλά είναι σάν πεθαμένα. Αυτό που λές σχετικά με το JavaScript πώς μπορώ να το ρυθμίσω?
parsifal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Για τον Internet Explorer, είναι στο διάλογο Internet Options, καρτέλα Security. Να απενεργοποίησες τη JavaScript μόνος σου όμως, λίγο χλωμό. Δε θα το θυμόσουν; (λογικά). Μήπως έχεις φορτώσει τίποτα plugins στον ΙΕ, αντίστοιχα με το NoScript του Firefox;
super3bingo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Το Javaaplets στην καρτέλα είναι Enable. Στον υπολογιστή δέν νομίζω να έχω φορτώσει τίποτα τέτοιο format στον σκληρό είχα κάνει και φόρτωσα νέα Windows.
parsifal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δε θέλεις το Java applets, αλλά το Active scripting. Άλλο Java, άλλο JavaScript. Στη συνέχεια, δες αν αυτό το online τεστάκι λειτουργεί σωστά. Π.χ. άλλαξε το κείμενο από "Hello World" σε κάτι άλλο και κάνε κλικ στο κουμπί.
super3bingo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Kαι το Active Scripting είναι Enable. Το τέστ μου λειτούργησε κανονικά.
parsifal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Κάνα-δυο πραγματάκια που μπορείς να δοκιμάσεις ακόμη: 1. Άδειασμα της cache (καρτέλα General --> κατηγορία Browsing History --> κλικ στο Delete) 2. Στην καρτέλα Advanced να βγάλεις το τικ από τις 2 επιλογές Disable script debugging. Ίσως κατά το φόρτωμα μίας σελίδας του Insomnia να έχεις μήνυμα που δηλώνει το πρόβλημα με τη JavaScript. Αν τελικά έχει να κάνει με JavaScript Κάνε τα παραπάνω και μετά επανεκκίνησε τον IE...
super3bingo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 OK Mόλις πάω στον υπολογιστή μου γιατί τώρα είμαι σε cafe.
super3bingo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Διέγραψα όλα τα αρχεία που ήταν αποθηκευμένα στο History Έβγαλα το κλίκ απο την επιλογή Disable script debugging Έκανα επανακίνηση, δέν ξέρω άν ξέχασα τίποτα το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει.
parsifal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Πέρα από την προτροπή χρήσης άλλου browser, έχω στερέψει από ιδέες. Πραγματικά. Αυτό που μου προξένησε εντύπωση είναι ότι στο site που σε έστειλα να κάνεις το JavaScript test δεν είχες πρόβλημα. Άρα, ίσως να είναι κάποιο κόλλημα του λογαριασμού σου στο φόρουμ. Κάτι τελευταίο για δοκιμή, να εναλλάξεις όλες τις δυνατές επιλογές στο προφίλ σου σχετικά με τον τύπο του post editor: ...σώζοντας κάθε φορά τις αλλαγές και τσεκάροντας τη συμπεριφορά του reply box.
super3bingo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Πάντως στον υπολογιστή της δουλειάς μου που βρίσκομαι τώρα λειτουργούν κανονικότατα, όπως και στον υπολογιστή του σπιτιού μου πρίν κάνει το format.
parsifal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Σήμερα το μεσημέρι παρατήρησα την ίδια ακριβώς συμπεριφορά σε ένα Sun Ultra 20 με Debian stable και Iceweasel browser. Δεν είχα δυστύχως χρόνο να το σκαλίσω παραπάνω, αλλά σίγουρα θα έχω μέσα στην εβδομάδα νεώτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.