Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer σε Laptop

arisscho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μου πείτε πιο πιστεύετε πως είναι το καταλληλότερο λαπτοπ για το Pro Evolution Soccer 2008!

Γιατί ένας φίλος μου δικαιούται επιδότηση από την δράση "δες την ψηφιακά" και πρέπει οπωσδήποτε να παίζει το PES2008 και η οθόνη να μην ξεπερνά τις 15,4 ίντσες..

Τιμή μέχρι 1300? (800? με την επιδότηση)

Ευχαριστώ! :-)

Δημοσ.

κοίτα να δεις, το pro δεν είναι βάρυ παιχνίδι,θα έλεγα ότι σε σχέση με τα παιχνίδια που κυκλοφορούν σήμερα ανήκει αστα ελαφριά.εγώ θα σου προτεινα να δεις ένα λάπτοπ με μία κάρτα γραφικών gf 8600 και πάνω, και από ati από HD 2600. μετά καλό θα ήταν να έχει μία ram από 2 και πάνω και ένα επεξεργαστή απο 2 και πάνω(core 2 duo).για pro τα χαρακτηριστηκά που σου δίνω είναι μια χαρα.

Δημοσ.

κοίτα να δεις, το pro δεν είναι βάρυ παιχνίδι,θα έλεγα ότι σε σχέση με τα παιχνίδια που κυκλοφορούν σήμερα ανήκει στα ελαφριά.εγώ θα σου προτεινα να δεις ένα λάπτοπ με μία κάρτα γραφικών gf 8600 και πάνω, και από ati από HD 2600. μετά καλό θα ήταν να έχει μία ram από 2 και πάνω και ένα επεξεργαστή απο 2 και πάνω(core 2 duo).για pro τα χαρακτηριστηκά που σου δίνω είναι μια χαρα.

Δημοσ.

μπορεί τα hp να υστερούν σε ποιότητα απο Toshiba και σονυ αλλά όχι και τραγικά, μην λέμε ότι θέλουμε, παντως απο επιδόσεις στην ίδια τιμή έχει διαφορά πάντως

Δημοσ.

τα hp είναι μηχανήματα που με σχετικά χαμηλή τιμή μπορείς να πάρεις ένα καλό μηχανημα.τα toshiba και τα sony πουλάνε πολύ το όνομά τους

Δημοσ.

Έχω ένα Toshiba A100-906 με CoreDuo 1.6, Geforce 7600 και 2 Gb RAM και το Pro παίζεται άνετα σε εξωτερική οθόνη με ανάλυση 1280*1024...

Δημοσ.

Εγώ σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα ένα από τα παρακατω Pavilion (core2duo penryn cpu)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69980929&product=1081187

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69980929&product=1081195

(σύμφωνα με το site της HP η μνήμη είναι επεκτάσιμη εως τα 4GBκ οχι 2GB)

αλλιώς μονο ΣΟΝΥ !

Ναι..Για να πάρει σ'αυτά τα λεφτά κανα λαπτοπ με Τ5xxx cpu κ δισκο στις 4200 rpm.. (αν κ εκανε προοδο κ βαζει 5400rpm)..

Ποιοτικά κ όμορφα μηχανηματα δε λέω,αλλά πληρώνεις (ακριβά) το όνομα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...