stavros34 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 εχω παρει τον acer aspire 7720 και εχει ενσωματωμενη μια καρτα τηλεορασης... το προβλημα ειναι οτι μου βγαζει επιλογη στο προγραμμα μονο για ψηφιακη εισοδο σηματος και οχι για αναλογικο... διαβασα στο manual οτι αν θελετε αναλογικο σημα πατε στο ταδε μερος με ρυθμισεις του ταδε προγραμματος και απο ψηφιακο σημα δηλωστε αναλογικο... αλλα μεσα στο προγραμμα οταν παταω για να διαλεξω σημα μου δειχνει οτι υπαρχει μονο ψηφιακο και δεν υπαρχει να διαλεξω αλλη επιλογη...τι νακανω για να μπορω να δω αναλογικο σημα?
stavros34 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 εχω παρει τον acer aspire 7720 και εχει ενσωματωμενη μια καρτα τηλεορασης...το προβλημα ειναι οτι μου βγαζει επιλογη στο προγραμμα μονο για ψηφιακη εισοδο σηματος και οχι για αναλογικο... διαβασα στο manual οτι αν θελετε αναλογικο σημα πατε στο ταδε μερος με ρυθμισεις του ταδε προγραμματος και απο ψηφιακο σημα δηλωστε αναλογικο... αλλα μεσα στο προγραμμα οταν παταω για να διαλεξω σημα μου δειχνει οτι υπαρχει μονο ψηφιακο και δεν υπαρχει να διαλεξω αλλη επιλογη...τι νακανω για να μπορω να δω αναλογικο σημα? κανενας δεν ξερει ρε παιδια?
jimarass Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Στείλε email στην εταιρία!Δοκίμασε ψηφιακό αλλά με εξωτερική κεραία.
ASOYMANAKHS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 εχει κανενας το driver software for VIA Chipset;
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 δώσε μας το μοντέλο της κάρτας..γενικά οι περισσότερες κάρτες τηλεόρασης είναι μεγάλη φασαρία..Λίγες είναι λειτουργικές.. Για παράδειγμα στην Περιοχή μου εχω δοκιμάσει 2 διαφορετικές καρτες tv για τα ψηφιακά και δεν λειτουργούσε καμια.. Φυσικά οπου και αν τις δοκίμασα επαιζαν μια χαρά.. Με εξωτερικό ψηφιακό αποκωδικοποιητή δεν έχω όμως κανένα πρόβλημα..Αντε βγάλε ακρη τώρα.. Οπως σου πα στέιλε μοντέλο για να σε βοηθήσουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.