Προς το περιεχόμενο

80αρης σκληρος εγινε 20αρης μετα απο format

gargoyle1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια sos μετα απο fornat ο 80αρης σκληρος φαινεται σαν 20αρης!Εκανα κατατμηση πιο πριν σε δυο κομματια τον δισκο,τι εγινε τωρα δεν εχω ιδεα.Υπαρχει περιπτωση να εξαφανιστηκαν 60gb?και που πηγαν δηλαδη? το ψαχνω και ακρη δεν βρηκα.Εμενα δεν πρεπει να με λενε gargoyle αλλα γκουφη!ριχτε ιδεες!

Δημοσ.

Μάλλον τα GB που λείπουν είναι unallocated space, γι' αυτό και δεν φαίνονται. Για δες τον μέσα από τη Διαχείριση δίσκων των Windows ή χρησιμοποίησε πρόγραμμα όπως το Partition Magic.

Δημοσ.
παιδια sos μετα απο fornat ο 80αρης σκληρος φαινεται σαν 20αρης!Εκανα κατατμηση πιο πριν σε δυο κομματια τον δισκο,τι εγινε τωρα δεν εχω ιδεα.Υπαρχει περιπτωση να εξαφανιστηκαν 60gb?και που πηγαν δηλαδη? το ψαχνω και ακρη δεν βρηκα.Εμενα δεν πρεπει να με λενε gargoyle αλλα γκουφη!ριχτε ιδεες!

"και που πηγαν δηλαδη? " :-D

"Εμενα δεν πρεπει να με λενε gargoyle αλλα γκουφη!" :lol:

Σωστός ο φίλος... Χαίρομαι τους ανθρώπους με humour , κι ακόμα περισσότερο αυτούς που αυτοσαρκάζονται κι όλας... :-) ;)

..Μην ανησυχείς,τα...γίγα σου δεν πήγαν πουθενά.

Τα...έπιασε η άνοιξη φαίνεται,και σου κάνουν απλά τσαλιμάκια...

Πάνε στη διαχείριση δίσκων που σου είπε ο accipio (my pc/δεξί/manage/computer management/disk management , και κοίτα προσεχτικά να βρεις ένα partition που αναφέρεται ως unallocated . Με δεξί , του κάνεις διαμόρφωση...

Δημοσ.

παιδια το βρηκα το σημειο που λετε αλλα ο δισκος δεν διαμορφωνεται, στο δεξι κλικ μου βγαζει μονο "διαγραφη διαμερισματος" και "βοηθεια"...ΒΟΗΘΕΙΑ!

Δημοσ.

:lol:

,,,κάνε τη διαγραφή που σου λέει (...ΥΠΟΘΕΤΩ πως δεν έχεις αρχεία μέσα - ή έχεις ; ! )

και μετά ξανά διαμόρφωση....

Δημοσ.

το διεγραψα το διαμερισμα,τωρα δεν μου λεει διαμορφωση,αλλα "νεο διαμερισμα" ,"ιδιοτητες" και "βοηθεια" again please...μπορω να συνενωσω τα δυο κομματια να τελειωνω και πως?

Δημοσ.

Προχώρα άφοβα! Φτάξε νέο διαμέρισμα, με τα χαρακτηριστικά Extended και Logical (στα ελληνικά πρέπει να είναι Εκτεταμένο και Λογικό αντίστοιχα) και μετά format.

Για τη συνένωση που λες, μάλλον χρειάζεσαι ειδικό πρόγραμμα (Partition Magic, Acronis Disk Director) - απ' όσο θυμάμαι δεν υποστηρίζουν τέτοια λειτουργία τα Windows.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...