Προς το περιεχόμενο

Super Fm 108.00 Θεσσαλονίκη

Sizis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει τον Θρυλικό,πειρατικό Super Fm της Σαλόνικα:

Περασμένες καλές εποχές....

Στα καλά του όμως....

Δημοσ.

Μα πού τον θυμήθηκες... Τον σκεφτόμουν πριν μερικές μέρες...

Πράγματι πολύ ωραία χρόνια... Με συγκίνησες τώρα ρε γμτ... tongue.gif

Δημοσ.

Δεν τον θυμήθηκα απλά, λησμονώ εκείνα τα χρόνια!!!

Άσε που ψάχνω πομπό για το μεγάλο μπαμ....

Τι μουσική σου άρεσε να ακους τότε Cristina;

Και τι σήμερα;

Δημοσ.

Ο Super Fm ήταν πειρατικός και από άτομα που αγαπούσαν την τότε μουσική..

Έκλεισε γιατί τα παιδιά κουράστηκαν να αλλάζουν εγκαταστάσεις και φυσίκα επειδή έπρεπε κάποτε να σοβαρευτούν(έτσι πιστεύω δλδ)..Ο safari δεν είχε ποτέ τίποτα να επιδείξει..Μόνο πρόλογο ήταν..Και μούφες μουσικές..

Αλλά για να τον συγκρίνεις με τον 108 καταλαβαίνω ότι δεν νιώθεις από μουσική...

Επισκέπτης
Δημοσ.

αααα ωραιες εποχες!!! εγω παντως θυμαμαι κυριως την εκπομπη με την ελληνικη ανεξαρτητη ροκ σκηνη!ειχα παει και στα γραφεια(καλαμαρια η χαριλαου δεν ειμαι σιγουρος) να παρω μια προσκληση που ειχα κερδισει για συναυλια στο κλαμπ zero αν θυμαμαι καλα!τωρα αστα να πανε δεν ακουω σχεδον καθολου ραδιοφωνο!

Δημοσ.

Το μόνο ραδιόφωνο που πραγματικα χαίρομαι να ακούω στη θεσσαλονίκη αυτόν τον καιρό είναι o imagine 89.7.Τα παιδιά πραγματικά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά

Δημοσ.

ραδιόφωνο και τηλεόραση τα τελευταία 2 χρόνια είναι για πέταμα..ο Imagine είναι ωραίος και έχει super άτομα..είναι show αυτό που κάνουν εκεί.. 88μισό ακούω μόνο όμως και αυτός έχει χαλάσει πολύ..

Δημοσ.
Δεν τον θυμήθηκα απλά, λησμονώ εκείνα τα χρόνια!!!

Άσε που ψάχνω πομπό για το μεγάλο μπαμ....

Τι μουσική σου άρεσε να ακους τότε Cristina;

Και τι σήμερα;

Τότε ήμουν πολύ μικρή και μόλις είχα αρχίσει τις μουσικές αναζητήσεις.

Προτιμούσα την ηλεκτρονική μουσική, ό,τι είχε beat και ό,τι με προκαλούσε να χορέψω, να χτυπηθώ στα clubs. tongue.gif

Πλέον είμαι αλλού, πολύ αλλού, αλλά δεν ξέρω που. tongue.gif

Rock, Metal, Kινηματογραφική μουσική είναι αυτά που προτιμώ, αλλά δεν περιορίζομαι σε αυτά.

Btw, ήσουν DJ στον Super FM?

Δημοσ.

Λολ...

Super fm :D

Υπερβολικός για τα τότε ακούσματα μου αλλα σίγουρα είχε τύχει να τον ακούσω αρκετές φορές..

Περασμένα μεγαλεία; Με μια γρήγορα ματιά.. Σχεδόν κανένας σταθμός δεν έμεινε ανέγγιχτος απο τότε.. Αν εξαιρέσεις το ράδιο θεσσαλονίκη δλδ...

Πάντως ο safari ήταν όντως, σε φάσεις, ότι υπήρχε μουσικά πιο κοντά στον super fm (χωρίς να τρελάθηκα ποτέ με safari)

Δυστυχώς έγιναν οι βλακείες στον μέχρι πρότεινως υπέροχο republic και τώρα έμεινε να χαζολογεί ο τσιτσόπουλος (κλάιν).

Ευτυχώς έχει ξεμείνει 88.5 και πλέον 89.7 imagine όπου έχει τύχει πολλές φορές να γελάω μόνος μου στο σπίτι/αυτοκίνητο κτλ! Μακάρι να συνεχίσουν έτσι! :D (+πολύ καλή μουσική).

Επίσης μου άρεσε αρκετά ο rainbow στις αρχές του.

Δημοσ.

Όχι,δεν ήμουν Dj αλλά πιστεύω ότι από μουσική πάσχει η Θεσσαλονίκη..

Στόχος μου δεν είναι να ακούσει ο κόσμος breaks και jungle.. Αλλά να γίνει λίγο πιό massive η φάση..Να υπάρχει κόσμος για events και να μπορεί να διατηρηθεί ένα πιό underground μαγαζί..Δεν υπάρχει πλέον μαγαζί στην Σαλόνικα που να μην παίζει κάτι ελληνικό..Και το R'n'B είναι fixed..

Και από ραδιοφωνικούς σταθμούς χάλια είμαστε..

Ποιός Safari? Ποιός 88μισό πλέον; Ποιός republic?

Δεν γίνεται να παίζεις ρε φίλε rock και electro και rap με ό,τι σειρά θέλεις..

Και αν θέλεις rock βάλε rainbow,μια χαρά σταθμός είναι..

Όμως αν θέλεις χρήμα και φοιτητές βάζεις τα πάντα....

Μόνο ο Super κρατούσε την φάση ψηλά!!

Δημοσ.

klainmaingr, ακούς κι εσύ τα μεσημέρια που κάνουν φάρσες!!χαχα

κι εγώ μια απ΄τα ίδια..

Γελάω μόνος μου με τον τρελό τον Σερβετά και τον Δέλλιο..

Δημοσ.

Α3εχαστες εποχες και ατελειωτες psychedelic βραδιές με, HumanBlue και electricUniverese.

ηταν οι πρωτοποροι εδω στην πολη, κριμα που χαθηκαν ετσι αδο3α ,στην δυνη του εμπορικου ακουσματος.

την θεση τους προσωπικα για εμενα εχει παρει εδω και χρονια (επα3ια) το http://www.psyradio.fm

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μην απελπιζεστε,ξεκιναει σε λιγο καιρο ξανα o jeronimo groovy.για μια test period μετεδιδε απο τους 108 fm τωρα θα αρχισει απο νεα συχνοτητα.για τους clubbers της θεσσαλονικης,οπως εγω,θα ειναι μια ανασα ο σταθμος γιατι τωρα δεν εχουμε να ακουμε τιποτα.μπορειτε να ακουτε μεσω internet στο http://www.jeronimogroovy.gr αλλα ειναι δοκιμαστικη εκπομπη εκει.

καθε σαββατο βραδυ απο τις 22:00 ο GHOT,φανταζομαι των γνωριζετε απο τον safari, εχει εκπομπη.

θα κανουμε λιγη υπομονη...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλά νέα!

τσεκάρετε:

http://www.superfm.cc/

σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος από ότι ακούγεται...

safari k j.groovy ρε παιδιά δε συγκρίνεται με αυτό που είχε ο super.... άλλη φάση τελείως, όχι απλά άλλη μουσική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...