Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση MS Wireless Optical Desktop 2000 se WinXP Pro

expired

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το συγκεκριμένο desktop set αλλά δεν έχει cd για εγκατάσταση. Το σύνδεσα στη USB θύρα μου το αναγνώρησε ως new device με το name Microsoft wireless desktop receiver 3.1A αλλά από εκεί και πέρα τίποτα.. μου ζητάει drivers και μου το βγάζει με το γνωστό θαυμαστικό στο device manager δλδη ότι η εγκατάσταση του συγκεκριμένου device δεν έχει γίνει. Το λαμπάκι του receiver ανάβει κανονικά αλλά από εκεί και πέρα ούτε πληκτρολόγιο ούτε ποντίκι δουλεύουν.

Διαβάζοντας το manual του μοντέλου γράφει ότι δεν χρειάζεται software για εγκατάσταση.

Επίσεις ως τώρα χρησιμοποιούσα το ms wireless optical elite το οποίο χρησιμοποιεί τον wireles optical receiver 2.0A και συνδεόταν σε ps/2 θύρα και όχι USB.

Τι λάθος υπάρχει και δεν εγκαθίσταται το καινούργιο?

Δημοσ.

Εφόσον δεν είχε CD μαζί με το desktop set σου κάνε μια βόλτα από εδώ μπας και το software διορθώσει τα προβλήματά σου, αν δε γίνει τίποτα βλέπουμε...

Δημοσ.

Ναι, το πρώτο πράμα που έκανα ήταν αυτό, αλλά δεν έγινε τίποτα.

Δε πειρά1ει όμως το έλυσα το πρόβλημα. Το σύνδεσα στο άλλο μου pc και εγκαταστάθηκε κανονικα. Αυτή τη φορά με το που το σύνδεσα μου αναγνώρισε ως νέο υλικό το usb composite device το εγκατέστησε αυτόματα και εν συνεχεία εγκατέστησε αυτόματα και το wireless receiver.

Όλα είναι μια χαρά διότι το set προορι1όταν για το pc που εγκαταστάθηκε επιτυχώς. Για το άλλο pc απλά για κάποιο λόγο δεν αναγνώρι1ε το usb composite device.. κάποια στιγμή θα κοιτάξω να δω τι παί1ει.

Ευχαριστώ πάντως.

Το 1 που φαίνεται όταν πατάω το "σ"ιτα είναι επειδή έκανα redefine to key.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...