erik25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Αγόρασα καινούργιο πολυμηχάνημα και είπα να το συνδέσω. Με το που το βάζω στη θύρα usb μου κλείνει το pc. Μήπως φταίει που δεν έχω καθόλου service pack? Έχω Windows Xp χωρίς Service pack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 κίνηση 1: Άλλαξε καλώδιο USB μπας και έπεσες σε κανένα προβληματικό. Κίνηση 2: Κάνε μια δοκιμή. Αμα βάλεις κάποια άλλη συσκευή σε αυτή τη θύρα το κάνει πάλι? Αν ναι τότε είναι βραχυκυκλωμένη η θύρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aligator21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Καλό θα ήταν πάντως να έβαζες και το SP2. ή περίμενε για το SP3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 +1 γιαυτό που προτίνει ο The_Mentor...αν δεν πιασουν αυτά δες ισως φταίει το PSU...λεω εγώ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 ...για πες κάτι παραπάνω από "συμπεριφορά"... Με το που το συνδέεις στη USB,το pc τί ΑΚΡΙΒΩΣ κάνει; Restart απλά; Πετάει μπλε οθόνη (και λογικά )σε λίγα δεύτερα κάνει και πάλι restart ; Bγάζει μαύρη οθόνη και μετά σβύνουν τα πάντα;Έχει "ρεύμα"; Όχι; ...Φωνάζει "άει σιχτίρ-βαρέθηκα",βγαίνει ένα δάχτυλο από το floppy και πατάει το power off;;; Tί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sierra Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 +1 γιαυτό που προτίνει ο The_Mentor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erik25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Παίδες έβαλα και service pack 2 αλλά πάλι τίποτα. Με το που συνδέω το πολυμηχάνημα στην usb θύρα μου κάνει επανέκκινηση μόλις μου γράφει βρέθηκε driver. Μήπως κάνει conflict με τα irq? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 έκανες αυτά που λέει ο The_Mentor? Να απορίψουμε πρώτα το κομμάτι hardware Και μετά πάμε στο software. Μηδένισε τις πιθανότητες να είναι hardware πρόβλημα: 1. Βάλτο σε άλλη usb θύρα 2. Δοκίμασε άλλο καλώδιο (credits to The_Mentor) 3. Δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή 4. Δοκίμασε άλλη συσκευή στην ίδια θύρα του υπολογιστή σου (credits to The_Mentor) Επίσης κάνε μας ΠΛΗΡΗ περιγραφή τι συμβαίνει από την στιγμή που το συνδέσεις και μετά. [OFFTOPIC] ...Φωνάζει "άει σιχτίρ-βαρέθηκα",βγαίνει ένα δάχτυλο από το floppy και πατάει το power off;;; Tί. Στο έχει κάνει αυτό ο δικός σου υπολογιστής???? Αυτό θα πεί Artificial Inteligence!!!! xaxaxaxaxa [/OFFTOPIC] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Όταν πάει να ξεκινήσει πάτα F8 και επέλεξε να μην κάνει αυτόματη επανεκκίνηση σε περίπτωση σφάλματος. Μετά δες τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erik25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Ανοιχτός ο υπολογιστής και συνδέω το πολυμηχάνημα στη θύρα usb. Μου λέει ότι βρήκε νέα συσκευή και σε 20'' κάνει επανεκκίνηση. Δοκίμασα και άλλη θύρα και άλλο καλώδιο αλλά τίποτα. Το κάνει μόνο με τη συσκευή αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Aν δεν έκανες ακόμη αυτό που πρότεινε ο συντοπίτης firewalker,2 μέρες με ψωμί και νερό.Τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου,και με ένα screenshot της μπλε οθόνης που θα βλέπεις να δεσπόζει πλέον στην οθόνη σου,κατά το 21'' από τη στιγμή που θα το συνδέσεις.Αν δεν έχεις ψηφιακή για να μας δώσεις screenshot,άλλες 2 μέρες τιμωρία.Κλέφτης να γίνει ο Κωστόβολος ;! ,και την Τετάρτη πλέον έλα και μετάφερέ μας τι ΑΚΡΙΒΩΣ λέει η μπλε οθόνη (κυρίως τους πέντε 10-11ψήφιους κωδικούς,μορφής 0χ00000000 ,αλλά και ένα (πιθανό) μακρυνάρι της μορφής H_MICROSOFT_ΠΑΕΙ_ΝΑ_ΜΟΥ_ΣΠΑΣΕΙ_ΤΑ_ΝΕΥΡΑ ,αλλά και όποια αναφορά σε αρχείο πχ win32.sys , otinanai.dll , gamotinatyxiamou.inf ....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erik25 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Κάνοντας αυτή τη μαγκιά με το F8 με πετάει μετά από λίγο σε μπλε οθόνη που γράφει το εξής:BAD_POOL_HEADER Βάζοντας το pc να ξεκινήσει με εντοπισμό προβλημάτων μέσω του F8 μετά αφού μπαίνω στα Windows με πετάει πάλι σε μπλε οθόνο με μήνυμα: DRIVER_IRQL_NOT LESS_OR_EQUAL Κανείς καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 έλα και μετάφερέ μας τι ΑΚΡΙΒΩΣ λέει η μπλε οθόνη (κυρίως τους πέντε 10-11ψήφιους κωδικούς,μορφής 0χ00000000 ,αλλά και όποια αναφορά σε αρχείο πχ win32.sys , otinanai.dll , gamotinatyxiamou.inf ....) (...ρίξε και 1 ματιά εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=162846 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Σύνδεσε την συσκευή αυτή σε άλλο PC..αν σου κάνει το ίδιο πάει να πεί ότι φταίει η συσκευή...αν δουλέψει έχεις πρόβλημα με τα drivers .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 το ιδιο ειχε παθει και ενας φιλος με hp printer τελικα σλλαξε printer .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.