geo_gar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Γεια χαρα παιδια!Τις τελευταίες μέρες ψαχνω ηχεια 5.1 για PC μέχρι 150 ευρω τα οποια να διαθέτουν κ ασυρματο χειριστηριο κ μέχρι τώρα δεν εχω βρει κατι στην ελληνική αγορα. Ολα τα 5.1 ηχεια (με ασυρματο χειριστηριο) γνωστων εταιρειων (LOGITECH, CREATIVE, ALTEC LANCING κτλ) κοστιζουν απο 190 ευρω και ανω. Μηπως εχει καποιος να μου προτεινει καποιο μοντελο που ισως δεν το εχω προσεξει ή καποιο ασυρματο χειριστηριο που θα μπορουσα να αγορασω στην Ελλαδα ξεχωριστα για να ελεχχω τα ηχεια, εφοσον κατι τετοιο ειναι εφικτο? (οπως π.χ. το CREATIVE WIRELESS REMOTE I200 το οποιο βρηκα σε καποιο site κ το οποιο το αγοραζεις ξεχωριστα).
geo_gar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Γεια χαρα παιδια!Τις τελευταίες μέρες ψαχνω ηχεια 5.1 για PC μέχρι 150 ευρω τα οποια να διαθέτουν κ ασυρματο χειριστηριο κ μέχρι τώρα δεν εχω βρει κατι στην ελληνική αγορα. Ολα τα 5.1 ηχεια (με ασυρματο χειριστηριο) γνωστων εταιρειων (LOGITECH, CREATIVE, ALTEC LANCING κτλ) κοστιζουν απο 190 ευρω και ανω. Μηπως εχει καποιος να μου προτεινει καποιο μοντελο που ισως δεν το εχω προσεξει ή καποιο ασυρματο χειριστηριο που θα μπορουσα να αγορασω στην Ελλαδα ξεχωριστα για να ελεχχω τα ηχεια, εφοσον κατι τετοιο ειναι εφικτο? (οπως π.χ. το CREATIVE WIRELESS REMOTE I200 το οποιο βρηκα σε καποιο site κ το οποιο το αγοραζεις ξεχωριστα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.