astteri77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΑ ΕΚΑΝΑ CONVERT ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ DVD ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ. ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ PLAYER ΠΑΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ PC MAZI ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ DIVX PLAYER ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ. ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑ GREEK. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΣΕ DVD ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ? ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ Σ' ΑΥΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ. ΤΗΑΝΚΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
parsifal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Καλώς ήρθες στο φόρουμ, αλλά πολύ κακή αρχή με μήνυμα φουλ στα κεφαλαία. Στο Διαδίκτυο, τα κεφαλαία δηλώνουν ότι ΦΩΝΑΖΕΙΣ. Μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά στα μάτια έστω και λίγο «ψημένων» στο Διαδίκτυο χρηστών, η ανάγνωση ενός μηνύματος που είναι γραμμένο με κεφαλαίους χαρακτήρες προκαλεί τον ίδιο πονοκέφαλο με το να φώναζε κάποιος διπλανός ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ! Μπορείς να δημιουργήσεις εκ νέου θέμα, αφού λάβεις υπ' όψιν σου τα παραπάνω. Το παρόν κλειδώνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.