Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με γεμισμα μελανιων (μαλλον θελει reset το chip)


mf_iii

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια,

 

Εχω ενα προβλημα με τον εκτυπωτη μου και θα ηθελα τα φωτα σας επιγοντως μιας και πρεπει να εκτυπωθουν καποιες σελιδες λιαν συντομως!

 

Εχω τον εκτυπωτη HP DeskJet 5740 και πηρα μπουκαλακια επειδη αδειασε το cartridge. Το γεμισα αλλα δεν εκτυπωνει παρα μονο κιτρινο.. και καταλαβα οτι ειναι θεμα τσιπ που ελεγχει ποσες σελιδες εχουν εκτυπωθει και απλα θα εχει μεινει μονο κιτρινο απο το εργοστασιακο του γεμισμα.

 

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω τροπο για να κανω reset το τσιπ. Βρισκω για 56, 57, 58 ενω εγω εχω το Tri-color 343 (C8766E)

 

Ξερει καποιος πως γινεται το reset σε αυτο?

 

Παδια help πρεπει επιγοντως να το φτιαξω :(

 

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου για τα τριψηφια της HP δεν υπαρχει reset γιαυτο και δεν μπορεις να βρεις.

Το οτι σου βγαζει μονο κιτρινο και οχι τα αλλα δυο χρωματα το προβλημα ειναι οτι εχουν βουλωσει τα ακροφυσια εκτυπωσης του κυανου και του ματζεντα. Αυτο που μπορεις να κανεις μιας και εισαι σπιτι και δεν εχεις τα καταλληλα εργαλεια ειναι με μια συριγγα να αρχισεις να ριχνεις αερα σιγα σιγα πανο απο την καθε τρυπα του χρωμταος που δεν βγαζει. Την τρυπα απο την οποια γεμισες. Και φυσικα η συριγγα χωρις βελονα σκετη η με κατι αλλα αν εχεις που να μπαινει μεσα στην τρυπα και να μην αφηνει κενο. τα τριψηφια της HP δεν μηδενιζουν στα δειχνει σαν αδεια ο εκτυπωτης αλλα θα εκτυπωνεις κανονικα μεχρις οτου να αρχισει να βγαζει πιο αχνα και να καταλαβεις οτι εχουνν αρχισει να τελειωνουν τα μελανια σου. Υπαρχουν φυσικα και ειδικα υγρα και μηχανηματα σε περιπτωση που το μελανακι ειναι αρκετα φραγμενο οποτε καλο θα ειναι αν δεν μπορεις να κανεις μονος σου δουλεια ετσι οπως σου λεω να πας στο καταστημα που αγορασες το refill kit ( αν ειναι καταστημα αναγομωσεων και οχι οχι απλα ενα μαγαζι που πουλαει μελανια) και να ζητησεις να στα καθαρισουν λιγο.

Ελπιζω να σε βοηθησα αρκετα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βαλε ι λίγο ασετον (χωρις λάδια και τετοια καθαρο και οχι οινόπνευμα) ειτε σε μια μπατονετα ειτε σε ενα μπολακι και βάλε την κεφαλη μεσα (στο μπολακι) ή βρεξε την με την μπατονετα. Μετα παρε αρκετο κωλ.... εεεε χαρτι κουζινας και ταμπονατρε δλδ πατα ελαφρα την κεφαλη πανω στο χαρτι (προσοχη βαλε πολυ χαρτι γιατι θα ποτισει) μεχρι να δεις ΤΡΙΑ χρωματα αν θεσ ασε το λιγη ωρα (κανα λεπτο) πανω στο χαρτι να ρουφηξεο λιγο τα χρωματα και ξαναδοκιμασε ταμπνορισμα!

 

Αυτα να τα κανεις σε χωρους και επιφανειες που καθαριζονται (μπανιο και γυαλινες επιφανειες)

 

 

ΥΓ αν το κιτ ειχε καθαριστικο βαλε αυτο αντι για ασετον!!!

 

 

YG2 παρε και ενα βιντεο που δεν μπορω να το δω εγω γιατι σερνεται το youtube!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Εγώ σε έναν Photosmart D5160 έβαλα σήμερα το 343 ξαναγεμισμένο και ενώ μόλις μπήκε έκανε καλιμπράρισμα μόνο του μετά μέσα από τον driver δεν το αναγνωρίζει με τίποτα και ο εκτυπωτής αναβοσβήνει τα λαμπάκια του.

Εχει κανείς καμμιά ιδέα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...