Προς το περιεχόμενο

PayPal αποτυχία πληρωμής

mariosCS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το έχω χρησιμοποιήσει και πριν στο ebay και σε ένα site, αλλά αυτή τη φορά, πάω να πληρώσω, και μου βγάζει αυτό (attached screenshot).

Έχει τύχει σε κάποιον ? Το θέμα είναι πως μου χρέωσε και 1 ευρώ (καλά δεν είναι για το ευρώ, αλλά και πάλι) στη κάρτα μου, χωρίς να γίνει η πληρωμή.

στο status πάντως όταν μπαίνω, λέει "Greek - Verified"

edit: Η κάρτα είναι visa electron 1|2|3 για νέους, της alpha bank. Debit card

post-39163-129062961815_thumb.jpg

Δημοσ.

Aλλο η χρεωση 1 ευρω για να γινεις verified και αλλο αυτο.

Μηπως εβαλες τωρα προσφατα στην καρτα χρηματα?Μηπως απλα η πιστωτικη δεν εχει χρηματα?

Δημοσ.
Aλλο η χρεωση 1 ευρω για να γινεις verified και αλλο αυτο.

Μηπως εβαλες τωρα προσφατα στην καρτα χρηματα?Μηπως απλα η πιστωτικη δεν εχει χρηματα?

thx για το quick reply πρώτ' απ' όλα.

Η χρέωση 1,5 ευρώ για να γίνω verified έχει γίνει όταν πρωτοέκανα το λογαριασμό πέρσι. Ήρθε ο λογαριασμός, επιβεβαίωσα το κωδικό και όλα οκ. Γι' αυτό απορώ τι γυρεύει τώρα αυτή η χρέωση. Με χρέωσε που ... προσπάθησε να πληρώσει ?

Χρήματα στη κάρτα έχω βάλει σήμερα, αλλά έχουν περαστεί κανονικά και στο ebanking της τράπεζας... Αρα λογικά δε θα είναι αυτό. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι που μετακόμισα πρόσφατα, αλλά και πάλι μετά τη μετακόμιση έκανα κάποιες αγορές, και άλλαξα και όλες τις διευθύνσεις και στο paypal και στη τράπεζα, και στη κάρτα...

Δημοσ.
Για δοκίμασε να διαγράψεις την κάρτα και να την ξαναπεράσεις. Λέω μήπως. Ποτέ δεν ξέρεις.

αυτό δε θα θέλει ξανά verification ύστερα ? ή το verified ισχύει για το άτομο, και όχι για τη κάρτα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...