Προς το περιεχόμενο

Αποζημίωση Ασφάλειας

pankou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τράκαραν, μου έκαναν δήλωση και ο εμπειρογνόμονας έβγαλε αλλάγη προφυλακτήρα, και εμπρός φαναριού. Το αυτοκίνητο είναι μοντέλο 2003. Ο φανοποιός μου είπε να μην αλλάξω τον προφυλακτήρα αλλά να τον επισκευάσει γιατί λόγω παλαιότητας θα πληρώσω περίπού το 20%.

Ισχύει αυτό;

πώς υπόλογίζεται η εισφορά λόγω παλαιότητα σε ανταλακτικά;

έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιων;

υπάρχει κάποιο σχετικό link?

Δημοσ.
Με τράκαραν, μου έκαναν δήλωση και ο εμπειρογνόμονας έβγαλε αλλάγη προφυλακτήρα, και εμπρός φαναριού. Το αυτοκίνητο είναι μοντέλο 2003. Ο φανοποιός μου είπε να μην αλλάξω τον προφυλακτήρα αλλά να τον επισκευάσει γιατί λόγω παλαιότητας θα πληρώσω περίπού το 20%.

Ισχύει αυτό;

πώς υπόλογίζεται η εισφορά λόγω παλαιότητα σε ανταλακτικά;

έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιων;

υπάρχει κάποιο σχετικό link?

Πανε σε φανοποιο που θα σε προτεινει ο εμπειρογνομονας.

Τον προφυλακτηρα αλλαξτον και κανε καλη δουλεια γιατι

οταν το δωσεις το αμαξι θα καταλαβουν οτι τρακαρε και θα σε κοψει ενα 500ρικο στο νερο.οποτε εισαι 2 φορες χαμενος.

Παλαιοτητα ειναι αν δεν κανω λαθος τα αυτοκινητα που ειναι 4 ετων χανουν ενα ποσο 20% και μετα ενα μικρο ποσοστο αναετος.

Αν το κανεις σε δικο σου βαλε κανα 15% πανω στο τιμολογιο για να ρεφαρεις.

Οπως και να εχει θα σε κοψουν ενα ποσο.

Η βαλε να σε κανει γυαλισμα το χρωμα και βαλτο στο τιμολογιο για ολο το αυτοκινητο.

Δημοσ.

Ο φανοποιός για κάποιο λόγω θέλει να τον βάψει, ίσως βγάζει περισσότερα έτσι. Η καλύτερη λύση είναι να τον υποχρεώσω να αλλάζει τον προφυλακτήρα έστω και αν χρειαστεί να πληρώσω κάποιο ποσοστό.

Πάντος με τον εμπειρογνώμονα κανόνισε να αλλαχτεί ο προφυλακτήρας, τώρα γιατί σε εμένα λέει να τον βάψει δεν το καταλαβαίνω!

Δημοσ.

αλλαχτο κ πες του κ να περασει στο τιμολογιο το 20% αν δεν του αρεσει πηγαινε αλλου.δεν εισαι αναγκασμενος να πας σε αυτον που θα σου πουν.

επισης αν εχεις παραπανω ζημιες απαιτεις εστω κ μεσω δικαστηριων να τα φτιαξεις κ αυτα

Δημοσ.

Είπες ότι είναι μοντέλο 2003 σωστά? Ίσως να πρέπει να απευθυνθείς σε φανοποιό που να έχει πρόσβαση σε αυτά τα ανταλλακτικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...