LuxJaja Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 τι μου θυμήσατε τώρα... Kotor 1 & 2 είχα πορωθεί τόσο πολύ με το στόρυ. τερμάτησα και τα 2 με ότι side quest μπορούσα να βρώ. Pazzak for ever...
mitsos24 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Εγω μολις αρχισα το The Witcher και μου εχει αφησει αριστες εντυπωσεις. Δοκιμασε το!
N.I.C Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 @EKTELESTES: όταν λες άπειρα quests μιλάς για knights of the Nine και shivering Isles έτσι; αν όχι υπάρχουν και αλλά quests και δεν το πήρα χαμπάρι; EDIT: sorry για την διακοπή αλλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτό που είπε ο EKTELESTES, αφού είμαι και εγώ φαν του oblivion. Φίλε δοκίμασε και το might & magic 7-8 που προαναφέρθηκε πάνω, καλούτσικο είναι...
raven3x7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 @EKTELESTES: όταν λες άπειρα quests μιλάς για knights of the Nine και shivering Isles έτσι; αν όχι υπάρχουν και αλλά quests και δεν το πήρα χαμπάρι; EDIT: sorry για την διακοπή αλλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτό που είπε ο EKTELESTES, αφού είμαι και εγώ φαν του oblivion. Φίλε δοκίμασε και το might & magic 7-8 που προαναφέρθηκε πάνω, καλούτσικο είναι... Υπαρχουν απειρα mods για το oblivion καποια απο τα οποια ειναι και quest mods. δεσ εδω http://devnull.devakm.googlepages.com/quests Το πιο δημοφηλες overhaul που περιεχει και καποια καινουργια quests. http://devnull.sweetdanger.com/OOO/OOO_Guide.html Υπαρχουν παρα πολλα ακομα αξιολογα mods
N.I.C Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δεν είχα δει τίποτα μιλάμε... ευχαριστώ ρε φίλος! βρήκα και το kvatch aftermath 3.2 για όποιον ενδιαφέρεται... Αυτά τα κατεβάζεις και τα κάνεις Install και όλα οκ έτσι; Θέλουν κάποια ειδική προεργασία, τίποτα από τον κώδικα του παιχνιδιού;
livewire Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 @EKTELESTES: όταν λες άπειρα quests μιλάς για knights of the Nine και shivering Isles έτσι; αν όχι υπάρχουν και αλλά quests και δεν το πήρα χαμπάρι; EDIT: sorry για την διακοπή αλλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτό που είπε ο EKTELESTES, αφού είμαι και εγώ φαν του oblivion. Φίλε δοκίμασε και το might & magic 7-8 που προαναφέρθηκε πάνω, καλούτσικο είναι... 1. Δοκίμασε στο google τη φράση "Oblivion Mods". Επίσης, το Morrowind έχει πολύ ψωμί με τα 2 expansion και τα χιλιάδες mod. Το πληρέστερο παιχνίδι ever imo. 2. Αν κάποιος μπει στον κόπο να δοκιμάσει Might & Magic, ας το κάνει με ένα από τα 6 ή 7. Μετά, ανάλογα με την όρεξη, πάτε στο 4! Ξεχάσαμε το Arx Fatalis.
raven3x7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δεν είχα δει τίποτα μιλάμε... ευχαριστώ ρε φίλος! βρήκα και το kvatch aftermath 3.2 για όποιον ενδιαφέρεται... Αυτά τα κατεβάζεις και τα κάνεις Install και όλα οκ έτσι; Θέλουν κάποια ειδική προεργασία, τίποτα από τον κώδικα του παιχνιδιού; Πρωτα κατεβασε και εγκατεστηε το Oblivion Mod Manager μετα κατεβασε την OMOD εκδωση του Kvatch Aftermath 6.5 απο εδω http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=13336 Μετα κανεις 2κλικ στο .omod και ο Mod Manager θα το εκαταστησει. Πρεπει να το κανεις και activate. P.S. χρεαζεται το Shivering Isles.
N.I.C Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ ρε παιδιά, απέκτησε και πάλι νόημα το oblivion για μένα!! από το oblivion mοd manager μπαίνουν όλα τα mods; Και πρέπει για όλα τα mods να έχω μέσα το shivering isles εγκατεστημένο; Για το kvatch aftermath η 6.5 είναι η τελευταία έκδοση; Χίλια συγγνώμη Arxidamos που σου χαλάσαμε το θέμα αλλά νόμιζω θα ενδιαφέρεσαι και εσύ..
raven3x7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ ρε παιδιά, απέκτησε και πάλι νόημα το oblivion για μένα!!από το oblivion mοd manager μπαίνουν όλα τα mods; Και πρέπει για όλα τα mods να έχω μέσα το shivering isles εγκατεστημένο; Για το kvatch aftermath η 6.5 είναι η τελευταία έκδοση; Χίλια συγγνώμη Arxidamos που σου χαλάσαμε το θέμα αλλά νόμιζω θα ενδιαφέρεσαι και εσύ.. Οχι και στα 2. Δες αυτο http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=449239 ontopic. Σε κανα μηνα βγαινει το Mass Effect για Pc
Arxidamos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μην ανησυχείτε δεν μου χαλάσατε το θέμα... άρχισα πάλι το oblivion (356η φορά), εάν καταφέρω να φτιάξω και το πρόβλημα με το shivering isles, θα βάλω και το kvatch aftermath... ευχαριστώ. Για το mass effect ναι έχω ακούσει και εγώ πολλά... θα δείξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.