Προς το περιεχόμενο

Ένα καλό RPG ρε παιδιά...

Arxidamos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πείτε μου ρε παιδιά εάν γνωρίζεται κανένα καλό RPG... κάτι σε στυλ oblivion... ξέρω είναι αναντικατάστατο ;) αλλά οτιδήποτε το πλησιάζει και είναι καλό, είναι ευπροσδεκτό... έχω ξεμείνει από RPG's :-)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το Gothic 3 το δοκίμασες;

Αν μου ρθουν κι άλλα θα κάνω edit.

edit: Ενδιαφέρεσαι για πρόσφατα παιχνίδια (καλά/σύγχρονα γραφικά δηαδή) ή δε θα σε χαλούσαν και λίγο παλιότερα;

πχ κάτι σαν το Arx Fatalis ή τον πρόγονο του Oblivion το Morrowind

Δημοσ.

Ναι το έχω... δεν ξέρω δεν μου άρεσε και τόσο...βέβαια από την αρχή δεν το είδα με καλό μάτι, ειδικά μετά το ξύλο με την τεράστια πεταλούδα...:-D.

Να σας πρόλαβω και το witcher έχω από τα τελευταία.

Δημοσ.

@{TDi}Dj2k..infc: φίλε μου το έχω βάλει ξανά και ξανά... έχω ξέχασει πόσες φορές το έχω τερματήσει και ξαναρχίσει από την αρχή πάλι... είναι το μοναδικό game που δεν το βαριέμαι με τίποτα... Απλά έτσι να αλλάξουμε λίγο περιβάλλον...πόσες φορές να γίνω πια champion of Cyrodiil; :-D

@antonl: όταν λες παλιά πόσα χρόνια πριν μιλάμε; Εντάξει δεν είμαι και πολύ απαιτητικός στα γραφικά.... το morrowind το έχω και αυτό... Από καινούργια, πέρα από το witcher, έχεις κάτι κατα νου;

Δημοσ.

Ο Τζόρτζεβιτς γιατί δεν βαριέται να είναι champion of super league κάθε χρόνο δηλαδή?

σίριουσλι, κάνε το μεγάλο βήμα και ψάξε να παίξεις κανένα team based rpg.

αν σε ιντριγκάρει η ιδέα, εδώ είμαστε.

Δημοσ.
Ο Τζόρτζεβιτς γιατί δεν βαριέται να είναι champion of super league κάθε χρόνο δηλαδή?

σίριουσλι, κάνε το μεγάλο βήμα και ψάξε να παίξεις κανένα team based rpg.

αν σε ιντριγκάρει η ιδέα, εδώ είμαστε.

:lol::lol: τώρα μην με πας κόντρα να αναφέρω και τους υπόλοιπους τίτλους μου...(arch mage, Listener κτλ κτλ):-D

Για πες περί τίνος πρόκειται....

edit: κάτι σαν Dawnspire: Prelude δηλαδή;

Δημοσ.

Ξεκίνα με KOTOR 1 ή 2 (ως αρκετά φιλικό και καινούριο που είναι) και αν ψήνεσαι υπάρχουν διαμάντια 1000 καρατίων αν πάμε προς τα πίσω.

Δημοσ.

Ποιο? Το KOTOR?

Σιγά την αντίκα!

Δοκίμασε, αν έχεις γερή κράση, το Wizardry8 και Might & Magic 6-7-8.

Υπάρχει και η σχολή του Baldur's Gate βέβαια, που δεν υπολείπεται σε τίποτα....

Δημοσ.

Δεν εννοώ ότι είναι παλιό αλλά για ένα διάστημα είχα κολλήσει σε αυτό... το might & Magic 8 το είδα σε έναν φίλο... θα του το ζητήσω. για το neverwinter nights 2+ τι έχετε να πείτε; Είναι καλό;

Δημοσ.
Δεν εννοώ ότι είναι παλιό αλλά για ένα διάστημα είχα κολλήσει σε αυτό... το might & Magic 8 το είδα σε έναν φίλο... θα του το ζητήσω. για το neverwinter nights 2+ τι έχετε να πείτε; Είναι καλό;

Εγώ το έχω το neverwinter nights 2 αλλά δεν με τραβάει καν να το ξεκινίσω.Δεν ξέρω το γιατί.Έπαιξα 5 λεπτά ακριβώς,το έκλεισα και δεν το ξαναάνοιξα

Δημοσ.

Τα NWN είναι κατά την άποψη πολλών απ' τα πολύ καλά RPG (DnD), όχι με τόσο action στοιχείο όπως το Oblivion, και γι' αυτό δε στα πρότεινα εξαρχής. Το NWN1+expansions το τερμάτισα 3 φορές κι αν είχα χρόνο μπορεί να το ξανάπαιζα. Το NWN2 αν και δείχνει βελτιωμένο δεν κατάφερε να με κρατήσει (και πήρα την special edition τρομάρα μου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...