washcloud Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 ..νομίζω ότι ακόμη και οι WD έχουν καλύτερη φήμη από τους Maxtor... Tι ακριβώς έχεις κατά νου και τους προτείνεις;
N.I.C Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Λοιπόν παιδιά επαναφέρω λίγο το θέμα, για να ρωτήσω και κάτι ακόμα: Τελικά αποφάσισα να πάω σε έναν WD, αλλά λέω να βάλω και μια επιπλέον ψύξη πάνω του. Σκέφτομαι για κάτι τέτοιο όπως είπα και την τελευταία φορά. το έχει κανείς; Αυξάνεται ο θόρυβος; κάνει δουλειά θα ή πάνε στράφι τα 30ε; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
Shineboy Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 to hardcano που προτεινεις ειναι καλό αλλά θα κάνει θόρυβο αφού έχει 40cm ανεμιστηράκι στις 3000 στροφές... προτείνω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650504 που έχω και γω και είναι ικανοποιητικό όσον αφορά ψύξη αλλά και θόρυβο
N.I.C Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 To είχα δει και αυτό αλλά είναι αρκετά μεγάλο για το Soprano, δεν έχω 3 αλλά μόνο 2 θύρες 5.25'' ελεύθερες, και υπάρχει ήδη ένας ανεμηστήρας 120cm μπροστά στους δίσκους. Στα dbA όμως το hardacano το παρουσιάζει πιο ήσυχο (16dbA) σε σχέση με τα άλλα...(17+dbA τα υπόλοιπα ανεμηστήρια). Αυτό κάνει τίποτα;
N.I.C Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Για τον δίσκο λες; Μήπως είναι το αντίθετο;
Poison6 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 αυτό το Buffer 32 MB δεν θα κάνει διαφορά? στο κατω κατω ειναι 7-3 ευρώ η διαφορά τους..
N.I.C Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Ναι εντάξει δεν είναι και τρομακτική διαφορά... Απλώς λέω για WD επείδη απότι είδα και dbA 2 σκληρών των αντίστοιχων εταιριών, ο WD βγαίνει λίγο πιο ήσυχος. Επίσης λένε ότι οι baracuda είναι και λίγο θορυβώδεις...
ptsiou Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 απο μαρκα δεν εχω να προτεινω κατι αλλα παρε sata II οχι μεγαλη διαφορα στη ταχυτητα αλλα ειναι αθορυβοι
galanakop Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 o seagate ειναι καλύτερος 32 mb στο φωνάζει απο μόνος του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.