alex221a Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Αυτό όντως ισχύει. Κάθε συσκευή έχει εγγύηση από τον κατασκευαστή της ή από τον εισαγωγέα. Απλά αν δεν γνωρίζεις τις αντιπροσωπείες ή αν δεν είναι κοντά στον τόπο σου το δίνεις στο κατάστημα που το αγόρασες και εκείνοι στην αντιπροσωπεία, όπως δηλαδή γίνεται συνήθως. Το Πλαίσιο το μόνο service που προσφέρει είναι στα turbo-x αφού είναι δικά του, και το e-shop στα innovator αντίστοιχα. Γνώμη μου είναι πως αν ο πελάτης είναι τυπικός και σχολαστικός, κρατά όλα τα χαρτιά και τις αποδείξεις, τότε τη γλιτώνει γρήγορα και αναίμακτα από τις κακοτοπιές. Άρα εκεί που θα αγοράσεις το laptop ρώτα ό,τι νομίζεις ότι πρέπει να ξέρεις.
unknown496 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Μετά από αρκετή έρευνα για φορητό υπολογιστή που να καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός χρήστη και με σχετικά με λογικό προυπολογισμό κατέληξα στα ακόλουθα 3 μοντέλα : 1. TOSHIBA A200-23U 2. HP PAVILION DV9750EV 3. DELL XPS M1530 Το μόνο με 17" οθόνη είναι το Pavilion αλλά έχω διαβάσει καλύτερες κριτικές για το Toshiba και το Dell. Λόγο τις κατρακύλας του δολλαρίου σκέφτομε πολύ σοβαρά την αγορά του Dell από αμερική http://www.ipelagos.com Οποιοδήποτε από τα 3 μοντέλα νομίζω όμως ότι είναι κορυφαίο άρα θα διάλεγα το πιο φτήνο και με την καλύτερη εγγύηση και service:shifty:
irahara Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Νομίζω ότι δεν συμφέρει αφού τα ίδια χρήματα θα πληρώσεις όταν καταβάλεις τον φόρο στο τελωνείο.
snowtoos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Πολύ καλά χαρακτηριστικά το pavillion αλλά εφόσων διαθέτεις τόσα χρήματα καλύτερα να πας για compaq, ακόμα και αν έχει πιο αργό επεξεργαστή. Και με τη διαφορά αγόρασε μια μνήμη 2GB. Πάντως θεωρώ ότι είναι καλύτερα να στραφείς στις 15,4'' και να δεις κάτι όπως το Dell XPS M1530 ή το Toshiba Satellite A200-23V στο super πακέτο από το Πλαίσιο. METa απο σημερινη μου επικοινωνια με την hp με ενημερωσςν οτι τα compaq 8710ρ/νν θα διατεθουν με τους νεους επε3εργαστες μεσα απριλιου....και σασ ρωταω....ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ????
alex221a Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Προσωπικά η άποψή μου είναι πως οι Pavilion είναι ανώτεροι σε επιδόσεις από τους compaq οι οποίοι είναι κυρίως πιο φορητοί και ενεργοοικονομικοί. Αν ψάχνεις για laptop που να παίζει και παιχνίδια, τότε δεν θα συνιστούσα κάρτα γραφικών άλλη από την 8600 GS/GT. Τώρα αν αξίζει να περιμένεις ένα μήνα για ένα compaq να βγει με καλύτερο επεξεργαστή, τι να πω ... εγώ δεν θα περίμενα. Εκτός των άλλων, ξεφεύγουμε από το θέμα μας. Ο φίλτατος Nik μας ρώτησε για συγκεκριμένο υπολογιστή ή για παρεμφερή μοντέλα. Άρα nik να φανταστώ ότι στοχεύεις σε laptop με 17" οθόνη, μεγάλη μνήμη και πολύ καλή κάρτα γραφικών. Επαναλαμβάνω πως για μένα το κορυφαίο αυτή τη στιγμή είναι το HP Pavilion dv9750ev. Αν θες όμως τσέκαρε και τα παρακάτω μοντέλα, έτσι για σύγκριση. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1080261 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1074687 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1089633 Αυτά γι απόψε από εμένα.
juniorjack Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Σε οτισήποτε προιον είναι εισαγωγέας/αντιπρόσωπος η infoquest τους παίρνεις τηλ, ερχεται κουριερ σπίτι σου το παίρνει κ το ξαναεπιστρέφει χωρίς καμια επιβάρυνση (εφόσον είναι στην εγγύηση βεβαίως)..Δεν ξέρω αν ισχύει κ για τα Pavilion αφού είναι μόνο επισκευαστής κ όχι κ αντιπρόσωπος αν δεν κάνω λάθος..Πάρε στην infoquest κ ρώτα τους.. Το Πλαίσιο το μόνο service που προσφέρει είναι στα turbo-x αφού είναι δικά του Νομίζω είναι κ service center των toshiba..
Achilles Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 ...το service για τα pavilion δεν το κανει η hp αλλα ειτε η infoquest ειτε η login... Ακριβώς. Και να προσθέσω ότι καλύτερα να το πάτε στην login, η οποία ανήκει στην hp. Άψογο το service btw. 2 φορές τους χρειάστηκα και είμαι ευχαριστημένος. +1 για το HP Pavilion dv9750ev. (έχω το περσινό-προηγούμενο dv9093eu και αποδείχτηκε χρυσή αγορά). Και οπωσδήποτε επέκταση εγγύησης. Λίγα τα χρήματα, μεγάλο το όφελος. Καληνύχτα και από μένα.
sintalkas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 unknown 496 έχεις δίκιο αφού οι τιμές των φορητών στην Αμερική είναι εξευτελιστικές και συμφέρει να αγοράσεις από εκεί.Τώρα όσο για το κάταστημα που λες βρίσκεται στην Κύπρο και όχι Αμέρικα που λες και αυτό είναι επίσης κάλο αφού έτσι δεν πλήρωνεις τελώνειο μιας και βρίσκεται στην Ε.Ε και αν μάλιστα δέχονται και δολλάρια ως μετρητά θα τους πάρεις πολύ φτηνά .
unknown496 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 unknown 496 έχεις δίκιο αφού οι τιμές των φορητών στην Αμερική είναι εξευτελιστικές και συμφέρει να αγοράσεις από εκεί.Τώρα όσο για το κάταστημα που λες βρίσκεται στην Κύπρο και όχι Αμέρικα που λες και αυτό είναι επίσης κάλο αφού έτσι δεν πλήρωνεις τελώνειο μιας και βρίσκεται στην Ε.Ε και αν μάλιστα δέχονται και δολλάρια ως μετρητά θα τους πάρεις πολύ φτηνά . Το κατάστημα βρίσκεται στην Αμερική απλά στέλνει αποκλειστικά στην Κύπρο και χρειάζεται να πληρώσεις 15% φόρο τελωνείου αλλά πάλι είναι πιο φτινά Είμαι σίγουρος ότι αν το ψαξει κάποιος μπορεί να βρεί αρκετά eshop με τιμές σε δολλάρια στο διαδίκτυο. Αν έχει κανείς κάποιο αξιόποιστο υπόψη.... Τώρα στο θέμα μας! Χτές παρέλαβα επιτέλους το εγκλωβισμένο στο Πειραιά HP Pavilion dv9750ev. Αρκετά εμφανίσιμο, λειτουργικό με τις θύρες του, και ποιοτικά κατασκευασμένο!! Είναι λιγάκι βαρετό αλλά όχι σε απαγορευτικό σημείο και το fan του μπορούσε πιστεύω να ήταν λιγάκι πιο αθόρυβο. Το μόνο του σοβαρό ελάττωμα....ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ VISTAAAAAA!!!
aristotelhs2060 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 να κανω και εγω καποια σχολια.εγω σκεφτομαι για το dv9770ev.ειναι ομως ιδια με τον dv9750ev εκτος απο το οτι εχει λιγο μεγαλυτερο επεξεργαστη και δισκους. 1)εχει 17 αρα οθονη.οι αλλοι εχουν 15.(αναλυση 1440χ900 δε ξερω αν χρειαζεται 0μεγαλυτερη.πειτε τη γνωμη σας σαυτο με ενδιαφερει και εμενα.) 2)καρτα γραφικων 8600gs με 512 mb ενσωματωμενη που παει μεχρι 1791mb οπως και ο dv9770ev.δε ξερω την αποψη σας σε σχεση με μια 8600gt 512 που εχουν αλλα laptop. 3)Τωρα απο αποψη κατασκευης δε νομιζω οτι το εννουν αυτοι που λενε οτι αλλοι ειναι καλυτεροι.δηλαδη το ποσο ακριβος ειναι καποιος καθοριζει και την ποιοτητα?οχι οσον αφορα τα hp.μια επαφη μαζι τους θα σας πεισει.και εγω τωρα εχω ενα hp dv9543ev 4μηνες και ειμαι πανω απο απολυτα ευχαριστημενος.μονο η καρτα γραφικων θα ηθελα να ειναι 512 οπως στο dv9750ev .παολαυτα εχει και εκεινος 8600gs αλλα με 256 mb που παει μεχρι 1024 mb. 4)και το λειτουργικο συστημα δεν ειναι κριτηριο επιλογης αφου μπορειτε να βαλετε και xp .με υποστηριξη drivers για ολα τα λειτουργικα και για καθε μοντελο απο το site της hp.δε ξερω στο θεμα service(που εχω αμφιβολιες μεχρι τωρα) αλλα στο θεμα drivers και υποστηριξης ειναι πολυ καλη. τωρα συγκρινεται αυτον με τα αλλα δυο που αναφερθηκαν. ξερετε τιποτα αν τα pavillion θα βγουν συντομα με αλλη καρτα γραφικων?
michalis2610 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Λόγο τις κατρακύλας του δολλαρίου σκέφτομε πολύ σοβαρά την αγορά του Dell από αμερική www.ipelagos.comΟποιοδήποτε από τα 3 μοντέλα νομίζω όμως ότι είναι κορυφαίο άρα θα διάλεγα το πιο φτήνο και με την καλύτερη εγγύηση και service:shifty: 19/3/2008 Παραγγέλνεις Το κατάστημα βρίσκεται στην Αμερική απλά στέλνει αποκλειστικά στην Κύπρο και χρειάζεται να πληρώσεις 15% φόρο τελωνείου αλλά πάλι είναι πιο φτινάΕίμαι σίγουρος ότι αν το ψαξει κάποιος μπορεί να βρεί αρκετά eshop με τιμές σε δολλάρια στο διαδίκτυο. Αν έχει κανείς κάποιο αξιόποιστο υπόψη.... Τώρα στο θέμα μας! Χτές παρέλαβα επιτέλους το εγκλωβισμένο στο Πειραιά HP Pavilion dv9750ev. 20/3/2008 Παραλαμβάνεις. Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται. Σε 2 μέρες είχες το φορητό στα χέρια σου. Θα μπορούσες να μας πεις περισσότερες λεπτομέρειες για το κατάστημα? Καταρχάς προσπάθησα να κάνω registration αλλά δεν μου επέτρεπε να δηλώσω διεύθυνση στην Ελλάδα παρά μόνον στην Κύπρο. Εσύ πως τα κατάφερες? Είσαι από Κύπρο? Δεύτερον. Από τη στιγμή που παραλαμβάνεις μετά από 2 ημέρες (ούτε καν 2), προφανώς το δέμα δεν έρχεται από Αμερική αλλά από το stock του καταστήματος στην Κύπρο παρόλο που στο site τους ισχυρίζονται ότι ο πελάτης παραλαβάνει σε 2 μέρες. Τρίτον. Ο φόρος που πλήρωσες στην Ελλάδα είναι μόνο 15% ? Οκ καταλαβαίνω ότι αυτό ισχύει για την Κύπρο λόγο διαφορετικής φορολογίας αλλά δεν βλέπω το λόγο να ισχύει και στο τελωνείο του Πειραιά. Ολους εμάς γιατί μας "σκίζουν" από το ebay?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.