nicenik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Εχω σκληρος Wesrern Digital 160gb και δεν μου το αναγνωριζει ενω αναβει το λαμπακι και στην ασφαλη καταργηση υλικου φαίνεται κανονικα ειναι σα να μην υπαρχει. Καμια ιδεα? Thanks.
without_name Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 γτ νομιζω οτι ειναι Western Digital? τεσπα το προβλημα σου μορει να ειναι πολλα πραματα ... το συνεθεσες μονος σου η το πηρες ετοιμο?
nicenik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 sorry παράληψη εινα εξωτερικος δισκος. Amateur user!
washcloud Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ...nice nick,,,nicenik ...δοκίμασε να τον βάλεις σε άλλη-ες USB (...ή όπου αλλού διάλο τέλος πάντων συνδέεται...). Αν δεν τον "ξεγελάσεις" ΕΤΣΙ ,μπορείς να δοκιμάσεις να τον βγάλεις από τη θήκη του (προσοχή μη σπάσεις κάτι και @μήσεις έτσι την εγγύησή του), και να τον βάλεις εσωτερικό στο pc,ίσα για να αντιγράψεις κάπου αλλού τ' αρχεία σου, μετά να τον βάλεις πάλι στη θήκη, και να τον τρίψεις στη μούρη αυτών που στον πουλήσανε (..λες και φταίνε αυτοί...) ,ζητώντας αντικατάσταση.
nicenik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 I'll do it. Παντος δοκιμασα και σε αλλες θυρες και σε αλλο pc και τιποτα. Να φανταστητε οτι ειναι ο δευτερος, τον πρωτο μου τον ειχαν αντικαταστισει λογο βλαβεις απο πτωση. Και μου θεσαν και το δίλημμα να προσπαθησουν να σωσουν τα αρχεια η να μου δοσουν νεο δισκο. Εγκεφαλικο αν τα ξαναχασω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.