Alexis407 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου δώσει link η να μου πως μπορώ να φτιάξω ένα βιογραφικό????help ρε παιδιά!το χρειάζομαι για εργασία !!!
vasso286 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Κοίτα αν έχεις Microsoft Office διάλεξε Έναρξη/όλα τα προγράμματα/ δημιουργία εγγράφου του Office /οδηγός βιογραφικού σημειώματος και τσακ!! έτοιμο!!
Japan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 http://www.ear.europa.eu/jobs/main/documents/CV-EN.doc To ευρωπαϊκό πρότυπο.
Zderg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Για να μην ανοιγω καινουριο τοπικ ειπα να γραψω εδω.. Θελω να κανω το βιογραφικο μου για μεταπτυχιακες σπουδες στο εξωτερικο. Τεσσερις απορίες: 1ον) Θελω να αναφερω τον βαθμο του απολυτηριου λυκειου γιατι ειναι καλος. Πως να το γραψω; Εγραψα "Baccalaureate from the high school of Polygyros, Greece, Grade 18.2". Να το αλλαξω και αν ναι πως; 2ον)Αυτο το Greece που φαινεται παραπανω το αναφερω και σε αλλα σημεια του CV οπως εκει που γραφω για το πτυχιο του πανεπιστημιου, στην εργασιακη εμπειρια, σε κατι σεμιναρια.. Να το κρατησω ή να το σβησω; Μου φαινεται καπως.... 3ον)Εχω εργασιακη εμπειρια ασχετη με τον τομεα. Με καποιους καθηγητες μου που μιλησαμε, μου προτειναν το αναφερω σαν εργασιακη εμπειρια ασχετη με το θεμα (οχι με αυτα ακριβως τα λογια). Το εγραψα σαν "IRRELEVANT WORK EXPERIENCE". Θα μπορουσα να το γραψω αλλιως;; 4ον)Εκει που αναφερω τις ξενες γλωσσες θελω να αναφερω και τα ιταλικα που εχω κανει ενα χρονο μαθηματα αλλα δεν εχω καποιο πτυχιο. Αυτο πως να το γραψω; "One year attending courses with no formal degree";; Ευχαριστω εκ των προτερων..
MiltoZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Για να μην ανοιγω καινουριο τοπικ ειπα να γραψω εδω.. Θελω να κανω το βιογραφικο μου για μεταπτυχιακες σπουδες στο εξωτερικο. Τεσσερις απορίες: 1ον) Θελω να αναφερω τον βαθμο του απολυτηριου λυκειου γιατι ειναι καλος. Πως να το γραψω; Εγραψα "Baccalaureate from the high school of Polygyros, Greece, Grade 18.2". Να το αλλαξω και αν ναι πως; 2ον)Αυτο το Greece που φαινεται παραπανω το αναφερω και σε αλλα σημεια του CV οπως εκει που γραφω για το πτυχιο του πανεπιστημιου, στην εργασιακη εμπειρια, σε κατι σεμιναρια.. Να το κρατησω ή να το σβησω; Μου φαινεται καπως.... 3ον)Εχω εργασιακη εμπειρια ασχετη με τον τομεα. Με καποιους καθηγητες μου που μιλησαμε, μου προτειναν το αναφερω σαν εργασιακη εμπειρια ασχετη με το θεμα (οχι με αυτα ακριβως τα λογια). Το εγραψα σαν "IRRELEVANT WORK EXPERIENCE". Θα μπορουσα να το γραψω αλλιως;; 4ον)Εκει που αναφερω τις ξενες γλωσσες θελω να αναφερω και τα ιταλικα που εχω κανει ενα χρονο μαθηματα αλλα δεν εχω καποιο πτυχιο. Αυτο πως να το γραψω; "One year attending courses with no formal degree";; Ευχαριστω εκ των προτερων.. 1. Θα το έβαζα σε παρένθεση 3. Other work experience ίσως (?) 4. Μπορείς να γράψεις Italian (basic knowledge)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Για να μην ανοιγω καινουριο τοπικ ειπα να γραψω εδω.. Θελω να κανω το βιογραφικο μου για μεταπτυχιακες σπουδες στο εξωτερικο. Τεσσερις απορίες: 1ον) Θελω να αναφερω τον βαθμο του απολυτηριου λυκειου γιατι ειναι καλος. Πως να το γραψω; Εγραψα "Baccalaureate from the high school of Polygyros, Greece, Grade 18.2". Να το αλλαξω και αν ναι πως; 2ον)Αυτο το Greece που φαινεται παραπανω το αναφερω και σε αλλα σημεια του CV οπως εκει που γραφω για το πτυχιο του πανεπιστημιου, στην εργασιακη εμπειρια, σε κατι σεμιναρια.. Να το κρατησω ή να το σβησω; Μου φαινεται καπως.... 3ον)Εχω εργασιακη εμπειρια ασχετη με τον τομεα. Με καποιους καθηγητες μου που μιλησαμε, μου προτειναν το αναφερω σαν εργασιακη εμπειρια ασχετη με το θεμα (οχι με αυτα ακριβως τα λογια). Το εγραψα σαν "IRRELEVANT WORK EXPERIENCE". Θα μπορουσα να το γραψω αλλιως;; 4ον)Εκει που αναφερω τις ξενες γλωσσες θελω να αναφερω και τα ιταλικα που εχω κανει ενα χρονο μαθηματα αλλα δεν εχω καποιο πτυχιο. Αυτο πως να το γραψω; "One year attending courses with no formal degree";; Ευχαριστω εκ των προτερων.. 1. Το απολυτήριο λυκείου δεν νομίζω ότι είναι Baccalaureate - αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό και πολύ συγκεκριμένο (το γαλλικό Baccalaurea, το European Baccalaureate και το International Baccalaureate είναι τρία συγκεκριμένα πτυχία). Το απολυτήριο λυκείου είναι Secondary School Diploma (για την Ευρώπη) ή Ηigh School Diploma (για τις ΗΠΑ). Προσωπικά θα το έγραφα Secondary School Diploma from the Polygyros Secondary School (grade 18.2 / 20). Kατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να βάλεις το 18,2 στα 20 γιατί αλλιώς είναι 18,2 στα πόσα; Στα 50; Στα 100; 2. Γενικά, αν έχεις δηλώσει ότι είσαι κάτοικος Ελλάδας, δεν χρειάζεται να αναφέρεις παντού το Greece. Αναφέρεις το Greece αν αλλάζεις χώρες κάθε λίγο - δηλ. αν πήρες το απολυτήριο λυκείου στην Ελλάδα, είχες εργασιακή εμπειρία στο Λονδίνο, πτυχίο στο Μόναχο και μεταπτυχιακό στο Σάλτσμπουργκ. 3. Συμφωνώ με τον MiltoZ, βάλε "Οther Work Experience". Πάντως όχι Irrelevant Work Experience, ακούγεται πολύ άσχημο. 4. Basic knowledge of Italian, μην αναφέρεις degree. Αφού δεν το αναφέρεις, δεν το έχεις. Προσωπικά, θα ακολουθούσα το European CV, στο οποίο σε παραπέμπει η Japan πιο πάνω.
Zderg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω.. Μονο μια ακομη απορια.. Αν το λυκειο ειναι secondary school, το γυμνασιο πως ειναι;; Το high school καλυτερο μου ακουγεται αλλα δεν ξερω αν ισχυει για την αγγλια..
Zderg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Το πτυχιο που πηρα απο το αριστοτελειο πως λεγεται; Bachelor, σκετο Degree, καπως αλλιως;;
insomniaK Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 First Degree, μην κάνεις το λάθος και το ονομάσεις Bachelor!!! Και στο ευρωπαϊκό πρότυπο, που βάζεις τις δημοσιεύσεις σου;;;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ευχαριστω.. Μονο μια ακομη απορια.. Αν το λυκειο ειναι secondary school, το γυμνασιο πως ειναι;; Το high school καλυτερο μου ακουγεται αλλα δεν ξερω αν ισχυει για την αγγλια.. Στην Αγγλία, στη Γαλλία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία (ενδεχομένως και σε άλλες χώρες της Ευρώπης) δεν υπάρχει ο διαχωρισμός Γυμνασίου και Λυκείου. Το Secondary School καλύπτει την δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Γυμνάσιο + Λύκειο).
random Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Την εμπειρία την αναφέρω κάτω απο εναν τίτλο (πχ. εργασιακή εμπειρία), με αντίστροφη χρονολογική σειρά. δηλ, πρώτα την πιο πρόσφατη, ανεξάρτητα αντικειμένου. Δεν τα χωρίζω σε σχετικά και άσχετα. Πιο πολύ ενδιαφέρει τι έκανες χτές, και τι έκανες πέρσι. τα πιο παλιά έχουν μια αξία, αρκετή για να μην τα παραλείπεις, αλλα πολύ λιγότερη απο τα πρόσφατα.
mariammm1984 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 First Degree, μην κάνεις το λάθος και το ονομάσεις Bachelor!!! Και στο ευρωπαϊκό πρότυπο, που βάζεις τις δημοσιεύσεις σου;;; Είσαι σίγουρος πως δε λέγεται bachelor? Γιατί κ εγώ αυτήν την εντύπωση εχω!
Zderg Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εναν καθηγητη μου που ρωτησα μουειπε degree.. Degree ή first degree;; Οχι οτι εχει κ τοσο μεγαλη σημασια..
insomniaK Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Είσαι σίγουρος πως δε λέγεται bachelor? Γιατί κ εγώ αυτήν την εντύπωση εχω! Ναι είμαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.