Προς το περιεχόμενο

HELP για pes2008

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για ONLINE παιχνιδη : εκανα εγραφη,κατεβασα το 1,2 pach το εγκατεστησα,παω να κανω login και μου λεει με μυνημα παλι!!! οτι πρεπει να κανω update γιατι η εκδοση του pes2008 που εχω δεν συμβαδιζει κτλ...

ξερει κανεις να βοηθησει?

Δημοσ.

ξερει κανεις να βοηθησει?

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=243295 :shifty::shifty:

παίξε άλλο προ,από 5 κ κάτω..:lol: ή παίξε φιφα 08.

Πέρα από αυτά,τί γίνεται με τ προ 2008,δν ξέρω..Απλά παράτα το..κ περίμενε τ καινούργιο(αν θα σ κάνει καρδία να τ πάρεις αυτή τν χρονιά) .

Δημοσ.
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=243295 :shifty::shifty:

παίξε άλλο προ,από 5 κ κάτω..:lol: ή παίξε φιφα 08.

Πέρα από αυτά,τί γίνεται με τ προ 2008,δν ξέρω..Απλά παράτα το..κ περίμενε τ καινούργιο(αν θα σ κάνει καρδία να τ πάρεις αυτή τν χρονιά) .

εχεις ακουσει παραπονα και απο αλλους?

αν δεν εχεις λυσεις να πεις μη κουραζεσαι να γραφεις

Δημοσ.
εχεις ακουσει παραπονα και απο αλλους?

αν δεν εχεις λυσεις να πεις μη κουραζεσαι να γραφεις

Δοκίμασες uninstall/reinstall;

Δε φαντάζομαι να χεις κάποιο no-cd cr@ck;

to εκανα unistall kai reinstall meta,αυθεντικο το εχω.

εχει προβλημα το προ ξερεις?

εσυ το εχεις πεζει?

δεν ξερω πως να τυπωσω την εικονα που μου βγαζει εδω να την δεις,ειναι ενας ρομβος που αναβοσβηνει.

που το εκενα απεγκατασταση και μετα παλι εγκατασταση εβαλα ενα αλλο κωδικο δικο μου,εκτος απο το pasword poy exei βεβαια το βιβλιαρακι του παιχνιδιου στο κατω μερος της τελευταιας σελιδας

Δημοσ.

Ναι το έχω αυθεντικό και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Κι ούτε έχω ακούσει κάτι τέτοιο άλλη φορά :/

Δημοσ.
Ναι το έχω αυθεντικό και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Κι ούτε έχω ακούσει κάτι τέτοιο άλλη φορά :/

ΠΕΖΕΙ ρολο που στην επανεγκατασταση του παιχνιδιου αλαξα τον προσωπικο κοδ,οχι τον κοδ που εχει το βιβλιαρακι βεβαια.μου βγαζει το εξεις μηνυμα

CLIENT VERSION PLEASE UPDATE TO THE LATEST VERSION AND THE RECONNECT

ΑΦΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ sto σκληρο to patch 1,2.ti α τρεχει γμτ

Δημοσ.

εβρεθει λυση,επρεπε να εγκαταστησω το pach 1.2 στο programmfiles toy game,εγω εκανα απλη εγκατασταση,sory για την ταλαιπωρεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...