galanakop Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700672 EINAI OTI PRPEI KAI EGV AYTO EXO ALLA EXO FTIAKSI MEGALI KATASTASI
Bougas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 to 1200 θα αντεχει;; λεει τα λεφτα του;; να το αγορασο η να περιμενο κατι αλλο;;; περιμενε ενα χρονο να βγουν τα καινουρια τροφοδοτικα του hipro στα 2000 watt.με 1200 δεν κανεις τιποτα σημερα... πια ειναι τα καλυτερα;\ η να περιμενο να βγουν καινουργια τροφοδοτικα στην αγορα΄΄;; και ποτε θα ερθουν; ;; πειτε μου τι να κανω; ενα 1200 θα με καλυψei 4 χροννια το πολυ; μπα,δεν το βλεπω να σε καλυπτει.παρε καλυτερα 2 sli τροφοδοτικα 2χ1500watt ωστε να εχεις αφθονη τροφοδοτικη ισχυ στο συστημα σου.και επειδη τωρα τελευταια η ΔΕΗ με τις απεργιες μας τα λεει λιγο περιεργα με τις διακοπες,παρε και μια γεννητρια πετρελεου ωστε να μην μεινεις απο ρευμα εν ωρα λειτουργιας και καψεις καμοια μητρικη η κανα τροφοδοτικο-σκληρο.ακομα καλυτερα αν υπαρχει η δυνατοτητα να μεταφερεις τον κοντινοτερο υποσταθμο της περιοχης σου στο δωματιο σου.ετσι θα εισαι καλυμενος. ενα τροφοδοτικο 1200 χρησιμοποιεται για παρα πολλες σισκευες΄΄;;;; για πολλες.εγω εχω συνδεσει πανω ηλεκτρικη κουζινα,μιξερ,σκουπα και τροφοδοτω ολη μου την γειτονια με ρευμα.
DrChaos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Bougas απο ολο το thread η απαντηση σου ηταν η πιο απολαυστικη....πραγματικα σε ευχαριστω πολυ για το γελιο που μου χαρισες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.