Kaitoula1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Καλησπερα...ειπα και εγω να δοκιμασω να γραψω με dvd+r,χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο συνηθως επερνα δισκακια -r. Εγραψα λοιπον 2 dvd χθες..το ενα 18χ και το αλλο 16 χ....το αποτελεσμα ηταν το πρωτο μου εκανε περιπου 12 λεπτα και το δευτερο καπου στα 14. Πως γινετε αυτο?Γιατι αργουσε τοσο πολυ?Πρωτη φορα μου αργει τοσο πολυ...οσα -r δοκιμασα στο παρελθον τα αποτελεσματα ηταν παρομοια..η μονη αλλαγη που εκανα ηταν οτι το δισκακι ηταν dvd+r.Ειναι φυσιολογικoς αυτος ο χρονος?
stefanos_79 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Το γεγονος οτι τα dvd γραφουν καποιες υψηλες ταχυτητες δεν σημαινει οτι και το αντιγραφικο σου μπορει να τις πιασει πραγματικα ασχετα και αν ονομαστικα αναγραφονται.Αν εχεις Νερο 7 μπορεις να δεις με ποια πραγματικα ταχυτητα γραφεις ενεργοποιοντας την επιλογη Options-Misc-Show real recorder write speed while burning.
Kaitoula1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Το αντιγραφικο το εχω εναμιση χρονο..και εδω και εναμιση χρονο που γραφω 16χ μεχρι 6 λεπτα maximum..oχι 14. Ο μοναδικος λογος πιστευω οτι ειναι τα δισκακια..το γιατι δεν μπορω να καταλαβω
accipio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Είναι πιθανό το recorder σου να χρειάζεται firmware update για να "συνεργαστεί" σωστά με τα δισκάκια που χρησιμοποιείς. Είναι επίσης πιθανό να μην "τα πάει καλά" γενικά με τα dvd+r. Πρότασή μου είναι να δοκιμάσεις τα Taiyo Yuden DVD+R.
Kaitoula1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Αυτα ακριβως εχω...μου φανηκαν λιγο μετρια τα -r και ειπα να δοκιμασω τα +r.Νομιζω παντως πως εχεις δικιο..κατι τετοιο θα ειναι...δεν γινεται αλλιως να κανει τον τριπλασιο χρονο
accipio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Εγώ χρησιμοποιώ μόνο dvd+r γιατί διαπίστωσα ότι γράφονται καλύτερα / ποιοτικότερα από τα dvd-r, τουλάχιστον με τα recorder μου (NEC, Plextor, Pioneer). Ποιο recorder έχεις;
Kaitoula1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305542
isspro Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ποια η διαφορα μεταξυ -r και +r??? επισης με το roxio 10 μπορουμε να δουμε απο καπου τι ταχυτητα πιανει το recorder κατα τη διαρκεια της εγγραφης για να εχουμε μια γενικοτερη εικονα?
Kaitoula1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Υπαρχει ενα σχετικο θεμα εδω..αν και ειναι καπως παλιο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=65462 Εγω παντως ειχα την εντυπωση πως ειναι πιο ποιοτικα τα +r
blackstar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Πολλα μπορεί να ειναι, απο το dvd-rw σου να ειναι σε PIO-MODE, η να θέλει ενα defrag ο δίσκος, ως και το ποιο τρελό (αλλα συμβαίνει), το drive σου να θεώρησε οτι ειναι καλύτερα να μείωση την ταχύτητα.
washcloud Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ... και να γυρνάει σε DMA mode μόλις "δει" DVD-R ; ρε παιδιαααααααααά ...Kaitoula1 , ΜΙΑ περίπτωση να "διορθώσεις" κάτι , είναι με το firmware update που ανέφερε ο Κος accipio . To δοκιμάζεις και βλέπεις.
blackstar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ... και να γυρνάει σε DMA mode μόλις "δει" DVD-R ; ρε παιδιαααααααααά όντως λίγο δύσκολο (αλλά θα είχε χαβαλέ μια επιλεκτική αλλαγή σε DMA/PIO-MODE ), αλλά γενικώς το 182 είχε προβλήματα με τα -R (μονο μια εκδοσή απο firmware to διόρθωνε, νομίζω sb03-cdfreaks_edition η καπος ετσι.), αλλά υπόψιν αυτό που είπα ποιο πριν για το drive να μειώνει την ταχύτητα, και μετά να μην την ξανά ανεβάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.