Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με sata dvd rw!!!!Help Please!!!!

moiwii

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα εκανα τον καινουργιο μου υπολογιστη!!!

Ολα δουλευαν κανονικα μεχρι που πιγα να γραψω ενα iso αρχειο!!!

Δεν μπορω να το γραψω με τιποτα!!!

Μεχρι και αλλο dvd rw πιγα και αγορασα και παλι τα ιδια!!!

Η motherboard μου ειναι asus striker II formula!!

Μηπως ειναι καποια ρυθμιση απο το bios???

Οποιος μπορει ας με βοηθησει!!!

ΕΥχαριστω!!!!

Δημοσ.

Γίνε λίγο πιο σαφής: Τι μήνυμα σφάλματος παίρνεις; Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς; Πώς προσπαθείς να το γράψεις;

Δοκίμασες το ImgBurn;

Από περιέργεια: Τι "έκανες" τον καινούριο υπολογιστή σου;

Δημοσ.

προσπαθησα να γραψω με imgburner ενα αρχειο .iso και μου κολαει στο 0% και κατω γραφει leeding in!!!

To ιδιο dvdrw το ειχα σε αλλον υπολογιστη και δουλευε κανονικα!!!

Και με το ultra iso προσπαθησα να γραψω και παλι μου βγαζει προβλημα!!!

Δημοσ.

Verbatim χρησημοποιω!!!

Το θεμα ειναι οτι το dvd rw το πηρα απο τον αλλο μου υπολογιστη και το εβαλα σε αυτον!

οτι εκανα στον αλλο και οτι δισκακια εγραφα κανω και γραφω και σε αυτον!!

Μονο που σε αυτο το συστημα δεν γραφει!!

Πιστευω οτι ειναι θεμα στυσηματος του συστηματος!!

Αλλα που εντοπιζεται το προβλημα δεν ξερω!!!

Δημοσ.

To raid ειναι απενεργοποιημενο απο το bios!!!

Tωρα δοκιμασα να γραψω το iso με το νερο κια το εγραψε κανονικα!!!

δεν ξερω τι πεζει ρε γμτ!!!

Υπαρχει περιπτωση να γινετε αυτο λογω ασιμβατοτηταs της motherboard με το προγραμμα!!Το imgburn εννοω!!!!

Δημοσ.

...για ασυμβατότητα MOTHERBOARD με πρόγραμμα πρώτη φορά πάντως ακούω (..πιό πολύ ασυμβατότητα του χρήστη με το πρόγραμμα μου κάνει :-) ) =...τσέκαρε τις ρυθμίσεις του.

Δημοσ.

δεν έχω ιδέα (άλλον burner χρησιμοποιώ εγώ) ,αλλά μια ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ μελέτη μάλλον θα σου αποκαλύψει τί παίζει (..σπάσε πλάκα στην αναγνώριση/χρήση των drive,να υπάρχει κανένα dvd-rom , κι όχι το dvd-rw , για παράδειγμα...)

Δημοσ.

Την βρηκα την λυση τελικα:

OK, Here is what I am thinking of doing.

If I go into device manager and under IDE ATA/ATAP controllers there are 3 listings for NVIDIA nForce Serial ATA Controller besides my Primary and Secondary IDE Channel and a Standard Dual Channel PCI IDE Controller. The first NVIDIA nForce Serial ATA Controller has both Samsung burners under port 0 and port 1. The Driver Provider is : NVIDIA Corporation and the Driver Date is: 8/9/2007. The other 2 NVIDIA nForce Serial ATA Controllers are my internal hard drives.

Now if I go into the Controller where my 2 burners reside and Uninstall the driver and then restart my computer, wouldn't XP find them on boot up and load Windows drivers for them by default without effecting any other drivers from nVidia for anything else?

Τωρα δουλευουν ολα ενταξει!!

Thanks παιδια για τισ απαντησεις σας!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...