Προς το περιεχόμενο

Error 65 Xbox 360

teris343

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα, αντιμετωπίζω το πρόβλημα error 65, έγινε ύστερα από λανθασμένη flashing διαδικασία, όποιος μπορεί να βοηθήσει, παρακαλώ θερμά!!

Δημοσ.

γεια, οχι... τα βηματα που ακολουθώ

σύνδεση SATA calbe from PC to XBoX Benq CD-Drive

Power on XBOX + PC

BOOT USB STICK με το iprep

το iprep δεν λειτουργει με κωδικο fben / rben / dben

και παω C: Tools/ Dosflash

βάζω dosflash κανει scan το xbox cd rom και εχει επιλογες

Read / write / erase

εαν δωσω εντολη r ή w τοτε μου λεει να δωσω το ονομα του αρχειου

το usb stick εχει μεσα τα αρχεια falsh BenQ-CFW kai filenames που εχω φτιαξει με τη write εντολη

εαν πω να διαβασει το αρχειο sto checksum βγαινει 0

εδω ειναι το θεμα....

οταν εχω το SATA from PC to XBOX το x παιζει απλα δεν ανοιγει το πορτακι

οταν εχω το SATA στο Χβοχ, όπως πρέπει τοτε δεν λειτουργει

λεει error 65, και το γνωστο 3 κοκκινα λαμπακια

Τι να κάνω? Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

κατ αρχήν σιγουρέψου οτι το original firmware που έχεις στο φλασάκι είναι οκ. ανοιξέτο με το FW toolbox στα windows και κάνε και ένα copy/paste το key σε ενα notepad να το έχεις.

το original firmware αν θυμάμαι καλά έχει ονομα BenQ-OFW.bin και βρισκεται μεσα στο φάκελο BACKUP στο USB drive με το iPrep.

αμα το βρείς και είναι οκ, φλασαρετο με το dosflash.. πρώτα erase και μετά write.

Αμα παίζει κανονικά μετά με το εργοστασιακό firmware, ξαναδοκιμάζεις να το φλασάρεις...

Δημοσ.

κατι καπου χανω...

στο FW toolbox οταν βαζω το αρχειο BenQ-CFW (H:\CFW\BenQ-CFW.bin) μου λεει Firmware version NOT SUPPORTED or not a valid firmware file

το ιδιο συμβαινει και οταν δοκιμαζω το αρχειο bin απο το ifirmware που κατεβασα το αρχείο δηλαδή ix14-8x ή 2χ ή 12χ

αρχείο BenQ-OFW δεν εχω και νομιζω οτι κακώς δεν το εχω...:shock:

τι κανω μετα?

ευχαριστω και πάλι

Δημοσ.

αμα δεν έχεις το original firmware και δεν έχεις σημειώσει πουθενά το key την πάτησες φίλε μου...

το FW toolbox δε θα έπρεπε να βγάζει τέτοιο μήνυμα πάντως....μήπως μπερδεύτηκες και ενοεις το iprep ? γιατί αυτό βγάζει κάτι τέτοια μηνύματα άμα πας να φορτώσεις fw που του έχεις βάλει key.

Δημοσ.

v0rtex σου γράφω τι έχει μέσα το usb flash

Folder = F

File = Fl

F_ Backups

F_CFW -> fl_ BenQ-CFW.bin

F_Tools ->1)fl_ BenQ-CFW.bin 2) Dosflash.exe 3)frimtool.exe

Autoexec.exe

Bootlog.txt

dBen.exe

fBen.exe

intro.exe

δεν εχω πουθενα μεσα στο USB το αρχειο BenQ-CFW.exe

τι λες?

Δημοσ.

ναι, βασικά ψάχνεις για BenQ-OFW.BIN oxi .exe ...που θα έπρεπε να υπάρχει εάν χρησιμοποιησες το iPrep για να κανεις την διαδικασία. Η εντολή dben κανει dump/backup το original firmware και αντιγράφει το key στο iXtreme firmware που φόρτωσες στo iPrep στα windows.

Δοκίμασε να τρέξεις την εντολή dben να σου γράψει τουλάχιστον το firmware poy υπάρχει τωρα περασμένο στο drive ..να δεις μπας και υπάρχει key εκει μεσα...

Δεν συμβουλεύτηκες τους οδηγούς ? είναι απλή η διαδικασία άμα την πάρεις βήμα βήμα

Δημοσ.

τυπογραφικο λαθος .bin ηθελαν ανα πω!

συμφωνα με ολα τα tutorials πρεπει να κανεις dben, εγω εκανα και εβγαζε 0x77, 0x80 μετα απο ψαξιμο βρηκα το dosflash και το ετρεξα απο dos.

εκανε το σωστο checksum, εκανα off το xbox και μετα ον , εε εκει εβγαλε τα κοκκινα και δεν τρεχει

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΤΟΥ CD) OTAN EINAI ΣΥΝΔ ΜΕ ΤΟ PC ΤΟ CD TOY XBOX.

εαν δεν βγαλω ακρη...υπαρχει κανα μαγαζι να βοηθησει?

σε ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...