Προς το περιεχόμενο

Ώρα insomnia

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα,

Παρατηρώ εδώ και δύο ημέρες ότι η ώρα που εμφανίζεται δίπλα στα μηνύματα είναι 1 ώρα μπροστά σε σχέση με την κανονική.

Έχω πειράξει κάποια ρύθμιση (και αν ναι, πώς την επαναφέρω) ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλημέρα,

Παρατηρώ εδώ και δύο ημέρες ότι η ώρα που εμφανίζεται δίπλα στα μηνύματα είναι 1 ώρα μπροστά σε σχέση με την κανονική.

Έχω πειράξει κάποια ρύθμιση (και αν ναι, πώς την επαναφέρω) ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ευχαριστώ.

Στις Επιλογές Προφίλ με τις παρακάτω ρυθμίσεις, όλα μου φαίνονται εντάξει στο forum:

insomniahouryh3.th.png

• Super Moderators
Δημοσ.

Περίεργο, ενώ στις ρυθμίσεις γράφει GMT+2, στο κάτω μέρος της σελίδας βλέπω αυτή την εικόνα (όσες φορές και αν άλλαξα τη ρύθμιση):

2e163a65.png

• Super Moderators
Δημοσ.

Ενώ αντίθετως η δικιά μου αντίστοιχη εικόνα γράφει GMT +2.

Δοκίμασε να κάνεις log-out, να σβήσεις τα cookies του forum και να αδειάσεις την cache του browser και μετά να ξανακάνεις log-in.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προφανώς το πρόβλημα είναι στο δικό μου browser.

Έχω κάνει clear private data (cache, cookies, passwords) τρεις φορές, με αντίστοιχα restart. Ενώ σε άλλα fora τα πράγματα είναι εντάξει (δηλαδή το σύστημα δε με αναγνωρίζει), όποτε μπαίνω στο insomnia με περιμένει ο ονομαστικός χαιρετισμός στην πρώτη σειρά.

Περνάω στο forum, εκεί το σύστημα δεν με ξέρει, οι ώρες κανονικά. Βάζω nick και password, και αμέσως οι ώρες περνάνε στο +1.

Επιχείρησα αποσύνδεση. Τίποτε. Η σελίδα φορτώνει αλλά ξανά το nick μου βγαίνει στην πρώτη γραμμή.

"Φτου, σκουληκομυρμηγκότρυπα", νομίζω ότι είναι ο τεχνολογικός όρος που περιγράφει την κατάστασή μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν ανατρέξουμε στα παλιότερα μηνύματα που ζητούσαν βοήθεια, υπήρχαν μέλη που συνιστούσαν "δια πάσαν νόσον και πάσαν μ*λ*κίαν" το format.

"Δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα από τα ελληνικά στα αγγλικά"

"Και το σκέφτεσαι; Format!"

"Ξέχασα τον κωδικό μου σε ένα αρχείο .zip και δεν μπορώ να το ανοίξω"

"Ε, κάνε format τότες!"

"Δεν ανάβει η καφετιέρα μου"

"Κάντης format"

Να στο πω κι εσένα; :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Εμ, μάλλον δε θα κάνω format. Θα μάθω να ζω με το +1.

Εναλλακτικά, θα πετύχω κάπου τον parsifal και θα τον πρήξω να με βοηθήσει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς ναι, και με το IE7 και με το Opera...

edit: Να προσθέσω και το εξής απίστευτο: δοκίμασα ξανά να αλλάξω την ώρα μέσα από τον πίνακα ελέγχου. Τίποτε. Κάποια στιγμή, για πλάκα, βάζω +11. Το δέχτηκε. Βάζω +1, επίσης. Δοκιμάζω +4, ναι. Το ρημάδι το +2 με καμία δύναμη.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

Δημοσ.
Δυστυχώς ναι, και με το IE7 και με το Opera...

edit: Να προσθέσω και το εξής απίστευτο: δοκίμασα ξανά να αλλάξω την ώρα μέσα από τον πίνακα ελέγχου. Τίποτε. Κάποια στιγμή, για πλάκα, βάζω +11. Το δέχτηκε. Βάζω +1, επίσης. Δοκιμάζω +4, ναι. Το ρημάδι το +2 με καμία δύναμη.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

Για δες τώρα. Σου άλλαξα μια ρύθμιση στο προφίλ σχετικά με DST ώρα

• Super Moderators
Δημοσ.

Το μόνο "λογικό" που μπόρεσα να εντοπίσω σε όλη αυτή την ιστορία, είναι ότι έχω κάποιο πρόβλημα με το 2.

Δηλαδή: το -12 το αλλάζει σε -11, το -2 σε -1, αντίστοιχα και τα +, ΕΚΤΟΣ από το +2 που πηγαίνει στο +3.

Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω, το περίεργο είναι ότι έχει πάρει η μπάλα και τους 3 browsers...

Δημοσ.
Επιχείρησα αποσύνδεση. Τίποτε. Η σελίδα φορτώνει αλλά ξανά το nick μου βγαίνει στην πρώτη γραμμή.

Αυτό είναι εξαιρετικά ύποπτο και ίσως εκεί να οφείλεται το πρόβλημα. Σαν να μη σβήνονται καθόλου τα Cookies. Αλήθεια, δοκίμασες να προβάλλεις από τον Firefox τα τρέχοντα αποθηκευμένα Cookies, για να επιβεβαιώσεις ότι το clear που έκανες πέτυχε; Tools --> Options... --> καρτέλα Privacy --> Show Cookies.... Βάλε insomnia στη μπάρα αναζήτησης και θα σου εμφανίσει από κάτω καμμία δεκαριά cookies. Επέλεξέ τα με Click - Shift+Click και πάρ' τους το σκαλπ με το κάτω αριστερά κουμπί Remove Cookies.

Κάνε μία επανεκκίνηση του browser και ξαναπήγαινε στο ίδιο μενού για να επιβεβαιώσεις ότι σβήστηκαν...

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.

Σβήνω τα coolies (τα πάντα, αλλά ας περιοριστούμε στα cookies). Το τσεκάρω. Κάνω επανεκκίνηση. Σβήνω ως και το bookmark για να είμαι βέβαιος. Πληκτρολογώ insomnia, δεν το "θυμάται", ωραία λέω, γλίτωσα (από το κόλημα, όχι το insomnia). Μπαίνω, μου λέει να εγγραφώ ή να κάνω login.

Θεσπέσια; Αμ, δε. Μόλις δίνω nick και password, κουκουρούκου. Πάει πάλι 1 ώρα μπροστά.

Τα cookies, εντωμεταξύ, σβησμένα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...