Freakster Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ποιά ΕΝΤΥΠΗ εφημερίδα αγοράζετε και εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας, θα ήθελα να ακούσω τις γνωμές σας σε αυτό το θέμα. Ξέρω ότι υπάρχουν ειδησεογραφικές σελίδες στο διαδίκτυο (in.gr και pathfinder.gr και bbc και yahοo news κ.τ.λ.) αλλά το θέμα μας αφορά τις έντυπες εφημερίδες Ευχαριστώ για όποια απάντηση.
Typhoon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Εγώ δεν εμπιστεύομαι καμία ιδιαίτερα καθώς η καθεμία εξυπηρετεί τα συμφέροντά της εν τέλει. Πάντως μου αρέσει αρκετά η Καθημερινή και το Βήμα (χωρίς να εξαιρούνται από την προηγούμενη κατηγορία).
soturin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μάλλον πλέον μπορούμε να εστιάσουμε σε άρθρα για το λόγο των συμφερόντων. Εννοώ πως κι η ελευθεροτυπία πχ κάπου πρόσκειται αλλά ο ιός της κυριακής προσφέρει ενημέρωση και ρεπορτάζ σπάνιο στις μέρες μας
xartial Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 οι αθλητικες πιανονται;;; ;) γενικα "βημα", "καθημερινη" και "θεμα" για τα περιοδικα του!
grdimis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 οι αθλητικες πιανονται;;; ;) γενικα "βημα", "καθημερινη" και "θεμα" για τα περιοδικα του! ολο το ινσομνια μου φενεται διαβαζει βημα και καθημερινη.και βλεπει Νετ και Σκαι. Τελικα ολοι εχουμε κατι κοινο
xartial Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ολο το ινσομνια μου φενεται διαβαζει βημα και καθημερινη.και βλεπει Νετ και Σκαι.Τελικα ολοι εχουμε κατι κοινο και "νεα" διαβαζει πολυς κοσμος, οχι εγω, αλλα γενικα κυκλοφορει πολυ! απο αθλητικες, αφου κανεις δε μου απανταει, θα πω μονη μου. "φως", μετα "πρωταθλητη" και "φως", για ένα διάστημα όλες (αναγκαστικά) και τωρα "φως" κι επιλεγμενα όποια αλλη εχει κατι που με ενδιαφερει να διαβασω! δεν διαβαζω με τιποτα "goal" και "sportday". τις θεωρω τελειως ντεμί και δηθεν αντικειμενικες και μου τη σπανε γιατι δεν το καταφερνουν τελικα. οποτε καλυτερα να ξερω τι υποστηριζει η εφημεριδα που διαβαζω, να μου το λεει ντομπρα. ας πουμε, αν κι ειμαι ολυμπιακος, μεχρι και την "ηχω" θα διαβαζα καλυτερα απο αυτες τις δυο... ενταξει, φορωντας γαντια!:lol:
giannhs_29 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ολα φιλε μου ειναι ενα συμφερον γενικα στον τοπο αυτο και ειδικα τα mms ειναι που εχουν την δυναμη και προβαλουν οτι θελουν και οταν το θελουν
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ξέφυγε λίγο από την "γραμμή" και έγραψε αυτά που οι άλλες εφημερίδες κρύβουν επιμελώς, το "Πρώτο Θέμα", γι' αυτό και εκτοξεύτηκε έτσι στις πωλήσεις. Μετά τα τελευταία γεγονότα όμως την έκοψα κι αυτήν αφού μάλλον άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς. Τώρα διαβάζω μόνο σοβαρές εφημερίδες όπως η "Πράσινη".
gorillas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα "Το Βήμα Της Κυριακής","Καθημερινή" και "Το Έθνος". Με την διείσδυση εδώ και ένα χρόνο του γρήγορου Ίντερνετ στην ζωή μου,Ίντερνετ και μόνο Ίντερνετ. Νομίζω δεν αξίζει τον κόπο να πληρώνεις τον έντυπο τύπο για να διαβάζεις μονόχρωμες κρίσεις,απόψεις και άρθρα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων,κάτι που δεν συμβαίνει με το Ίντερνετ που οι πηγές και τα άρθρα είναι ανεξάντλητα και πολύχρωμα!
Typhoon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ε ναι ρε c εννοείτε, και εγώ την καθημερινή πχ στο internet τη διαβάζω δεν την αγοράζω
Fan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Πότε μπαίνει το φύλλο της εφημερίδας στη σέλιδα της στο ίντερνετ; Εάν μπαίνει αυθημερόν δεν αξίζει να την αγοράζεις αφού μπορείς να την βρεις στο ιντερνετ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Παρεπιπτόντως, υπενθυμίζω το αρχικό ερώτημα του παρόντος thread: "Ποιά ΕΝΤΥΠΗ εφημερίδα αγοράζετε..." Όχι από ποιά εφημερίδα ενημερώνεστε... Πότε μπαίνει το φύλλο της εφημερίδας στη σέλιδα της στο ίντερνετ; Εάν μπαίνει αυθημερόν δεν αξίζει να την αγοράζεις αφού μπορείς να την βρεις στο ιντερνετ Στην Καθημερινή, στα Νέα και στο Βήμα, το φύλλο της εφημερίδας μπαίνει αυθημερόν στο Internet (στα αντίστοιχα επίσημα site των συγκεκριμένων εφημερίδων) από το πρωί. Στην Ελευθεροτυπία μπαίνει στο επίσημο site αυθημερόν μετά τις 14.00.
χάπι Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ΠαρεΜπιπτόντως, υπενθυμίζω το αρχικό ερώτημα του παρόντος thread: Εεεεεεεεεεεεεεεεεπ.... spelling police κι εγω το κάνω συνέχεια αυτό το λάθος !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.