2007MM2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ξέρει κανείς αν μπορώ να απενεργοποιήσω το μπιπ-μπιπ που κάνει το UPS όταν δεν έχει ρεύμα ? Το UPS που έχω είναι το MUSTEK UPS POWERMUST OFFICE 650VA Αν δεν γίνεται σε αυτό ξέρει κανείς άλλο UPS που να το υποστηρίζει ?
madsc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ψάξε αν το επιτρέπει το menu ή το λογισμικό του όταν συνδεθεί με pc. Εναλλακτικά μπορείς απλά να αποσυνδέσεις φυσικά το ηχειάκι που κάνει το μπιπ. Βέβαια αν ανοιχτεί το ups χάνεις αυτόματα εγγύηση. Προσέχεις τι αγγίζεις αν το ανοίξεις. Σε κάποια σημεία έχει 220V τάση, ακόμη και εκτός ρεύματος/σβηστό. Αν νοιώθεις άβολα με την ιδέα μην το ανοίξεις. /sc
slaughter Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ενα apc που έχω εγώ έχει επιλογή μέσα από το πρόγραμμα να το απενεργοποιήσεις ...
Johnnie Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ενα apc που έχω εγώ έχει επιλογή μέσα από το πρόγραμμα να το απενεργοποιήσεις ... Όλα τα προγράμματα ελέγχου UPS έχουν τέτοια επιλογή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.