Προς το περιεχόμενο

Προστασία του περιβάλλοντος & Μάκης

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή χάπι, εμείς οι δύο αύριο-μεθαύριο ανοίγουμε εταιρεία και ξαφνικά μου παρουσιάζεις 5 μύρια.

Σύμφωνα με την λογική του νεοέλληνα εγώ δεν θα πρέπει να σε κάνω ρεζίλι, αλλά να κάνω την πάπια με κίνδυνο να βρεθώ κι εγώ μπλεγμένος στο μέλλον.

ΑΥΤΗ είναι η λογική της συγκάλυψης των φυλακών κορυδαλλού χάπι.

Στην λογική του κανονικού κόσμου το σωστό θα ήταν να σε πάω στον εισαγγελέα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δημοσ.
Δηλαδή χάπι, εμείς οι δύο αύριο-μεθαύριο ανοίγουμε εταιρεία και ξαφνικά μου παρουσιάζεις 5 μύρια.

Σύμφωνα με την λογική του νεοέλληνα εγώ δεν θα πρέπει να σε κάνω ρεζίλι, αλλά να κάνω την πάπια με κίνδυνο να βρεθώ κι εγώ μπλεγμένος στο μέλλον.

ΑΥΤΗ είναι η λογική της συγκάλυψης των φυλακών κορυδαλλού χάπι.

Στην λογική του κανονικού κόσμου το σωστό θα ήταν να σε πάω στον εισαγγελέα χωρίς δεύτερη σκέψη.

φυσικάαα... Πράγμα που έκανε ο Μάκης αρκετούς μήνες αφότου έμαθε την ιστορία (μα γιατί Θέμος και Κουκοδήμος ήταν φίλοι του και δεν ήθελε να κάνει κάποια καταγγελία πριν....σιγουρευτεί) και μερικές μέρες αφότου βούτηξε από 4ο ο θειούλης ο γαμ*ας, για να καλύψει πρώτος τον κώλο του ! Το λαμόγιο...:eek:

Για "αστικούς μύθους" εγώ δεν ξέρω. Εκείνο όμως, που θέλω να μου εξηγήσεις εσύ, που τα γνωρίζεις αυτά τα πράγματα, είναι ΠΩΣ το ταμείο των δημοσιογράφων (κοινώς ΑΕΡΝΤΕ) εξαιρέθηκε από την ενοποίηση, χωρις πολλά-πολλά λόγια και "απεργίες"...

Μην είσαι αφελής !

Δημοσ.

για τον λόγο που άκοσα στον Λαζό προσφατα....

Απλά είναι "δικά τους " παιδιά" όλοι , και αυτοί βολεύτηκαν , και τώρα θα θάψουνε όλες τις απεργίες ( βλέπε ΔΕΗ ) .

Επίσης , God knows πόσα DVD έχουνε ακόμα στα χέρια τους....

Οπότε....

Δημοσ.

Τα πράγματα ειναι πιο απλά , για να πάρεις κάτι θα πρέπει αντιστοιχα και να δώσεις. Στην εμβριθή δημοσιογραφία αν δεν ξέρεις να κρατήσεις τις ισσοροποίες και αν δεν κατέχεις καλά απο διαχείρηση καταστάσεων μέσα στο πολιτικό παιχνιδι τον είπιες !

Αν περιμένετε ένα δημοσιγράφο τύπου ρομπεν των δασών όπως στα παραμύθια μάλλον θα περιμένετε για πάντα. Αλλά αυτό ήδη το ξέρετε , μορφωμένοι άνθρωποι είστε- και η ειδηση δεν είναι παρα μια αφορμή για τον χειρισμό του σμφέροντος.

ναι , τσογλάνι ο μακης έτσι , ο νονουδάκης που λέει και ο aigeas όμως παραμένει ...πολιτικός!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για "αστικούς μύθους" εγώ δεν ξέρω. Εκείνο όμως, που θέλω να μου εξηγήσεις εσύ, που τα γνωρίζεις αυτά τα πράγματα, είναι ΠΩΣ το ταμείο των δημοσιογράφων (κοινώς ΑΕΡΝΤΕ) εξαιρέθηκε από την ενοποίηση, χωρις πολλά-πολλά λόγια και "απεργίες"...

Μην είσαι αφελής !

Το ταμείο εξαιρέθηκε απλώς γιατί μια νέα γενιά δημοσιογράφων γεννήθηκε από τους τραγκαουνάκηδες, και είναι εκείνα τα τσογλανάκια των 25 ετών που.... απόλυσαν τον Μάκη από την εφημερίδα του(!)

Με μοναδικό πρόσχημα ότι τον άλλον τον ρουφιάνο τον έβλεπαν κάθε ημέρα στο γραφείο, ενώ τον Μάκη ποτέ. Δηλαδή ήταν μακριά και δεν μπορούσαν να τον γλύψουν.

:-D

Δημοσ.

^^ Φιλε για μια στιγμή με μπερδεψες , αλλά νομίζω οτι έχεις δίκιο !

Για να κάνω μια δοκιμή off topic , λοιπον τεστ τεστ:

Είμαστε αυτο που τρώμε και τρώμε αυτο που είμαστε !

Αχα! :D :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι απολύτως λογικό να υπάρχει ένα μίσος των αυτών που νομίζουν ότι είναι δημοσιογράφοι εναντίον του Μάκη. Απολύτως λογικό γιατί το να παίρνεις συνέντευξη γλύφωντας τον Μπιλ Γκέιτς, δεν σε κάνει απαραιτήτως δημοσιογράφο.

Επίσης είναι λογικό να υπάρχει μίσος από όλους τους πολιτικούς χώρους απέναντι στο πρόσωπο του Μάκη, γιατί όλοι τον τρέμουν. Είναι αυτό που λέμε "αδιάφθορος", το πιο τρελό είδος ανθρώπου. Το έχει το Ι5 του εδώ που τα λέμε.

Αλλά δεν είναι καθόλου λογικό να τσιμπάτε το δόλωμα που σας έχουν πετάξει τόσα χρόνια, δήθεν με τα προσωπικά δεδομένα του κάθε απατεώνα και του κάθε παιδεραστή.

Ότι προπαγάνδα έχουν ξεκινήσει πολιτικοί και δημοσιογράφοι, βλέπω έχει πιάσει για τα καλά.

Αλλά αυτό θέλει και ο νονουδάκης. Να ασχολείσαι με τον Μάκη για να μπορεί αυτός να χτίζει το δάσος. Ο νονουδάκης μίλησε για "τηλεδικεία" το θυμάστε; Σας θυμίζει μήπως τις δικές σας απόψεις;

Γιατί στα κανονικά δικαστήρια την βγάζει καθαρή, ενώ με το ρεπορτάζ τα βρίσκει μπαστούνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...