Προς το περιεχόμενο

PHP HELP!!

quito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ 2 SELECT ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΗ ΕNΟΣ ΠΙΝΑΚΑ HTML.ΘΕΛΩ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ SELECT ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΡΑΜΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ SELECT ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡEΤΙΚΟ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ SELECT ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ SELECT.ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΗΣΩ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ SELECT ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΛΕΛΕΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσ.

1o) Μην γράφεις με κεφαλαία γιατί φαίνεται ότι φωνάζεις!!!!

2ο) Δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες...Θες να τραβήξεις κάποια δεδομένα με το select??και μετά αυτά τα δεδομένα που θα τα εμφανίζεις?? δεν έχω καταλάβει για βοήθησε με λίγο ...

Δημοσ.

1)οκ για τα κεφαλαια δεν το ηξερα.

2)σου δειχνω αυτο που εχω κανει:

<tr><td bgcolor="#FAFAFA" class="mheaderb" align="right">Επιλογή Εξαρτήματος :</td>

<td bgcolor="#FAFAFA"> <select style="width:160px" name="tipos1">

<option value="">Επέλεξε</option>

<?php

$dbLink = openDB();

$query = "SELECT * FROM eksartimata_anelkistira";

$result = mysql_query($query,$dbLink);

for($i=0; $i<mysql_num_rows($result); $i++) {

$row = mysql_fetch_row($result);

if($row[1] == $tipos1){

echo('<option value="'.$row[1].'" selected>'.$row[1].'</option>');

} else {

echo('<option value="'.$row[1].'">'.$row[1].'</option>');

}

}

?>

</select></td>

<td bgcolor="#FAFAFA" align="right" class="mheaderb">Επιλογή Προμηθευτή :</td>

<td bgcolor="#FAFAFA"><select style="width:160px" name="onoma_prom1">

<option value="">Επέλεξε</option>

<?php

$dbLink = openDB();

$query = "SELECT * FROM promitheutis";

$result = mysql_query($query,$dbLink);

for($i=0; $i<mysql_num_rows($result); $i++) {

$row = mysql_fetch_row($result);

if($row[1] == $onoma_prom1){

echo('<option value="'.$row[1].'" selected>'.$row[1].'</option>');

} else {

echo('<option value="'.$row[1].'">'.$row[1].'</option>');

}

}

?>

</select></td></tr>

λοιπον τα δυο αυτα select μολις κανω κλικ πανω τους και επιλεξω κατι απο αυτο που τραβανε απο τη βαση, θελω να ξανα εμφανιστουν απο κατω σε μια αλλη γραμμη τα ιδια ακριβωσ select για να επιλεξω καπιο αλλο προιον και καπιο αλλο προμηθευτη.

Δημοσ.

Κάτσε γιατί δεν μπορώ να καταλάβω..

Λοιπόν υπάρχουν 2 select τα οποία τα τραβάς από την βάση.Μια χαρά μέχρι εδώ..Μετά επιλέγεις κάποια τιμή από τα select..Σωστά??Φαντάζομαι ναι..μετα αυτή την τιμή την κάνεις κάτι??Μετά θες αφού διαλέξει κάποια τιμή να εμφανιστούν και από κάτω ξανά πάλι τα ίδια select ώστε να μπορεί να ξανα επιλέξεις κάποια τιμή???

Δημοσ.

ναι ακριβωσ ετσι οπως τα λες ειναι.θελω μολισ επιλεξω κατι στα 2 πρωτα select να εμφανιστουν απο κατω σε αλλη γραμμη τα ιδια select και να επιλεξω κατι αλλο ετσι ωστε τελικα να τα αποθηκευσω καπου.

Δημοσ.

Λοιπόν θα κάνεις το εξηής:

Τα select σου έχουν κάποια αρχική τιμή η οποία είναι το "Please select" φαντάζομαι η κάτι αντίστοιχο...Επομένως θα βάλεις ένα if και θα λες εάν το όνομα του select π.χ. select1!="Please select" τότε να ξανά εμφανίζεις τα select με τον τρόπο που τα εμφάνιζες και πριν ..Είναι τόσο απλό ελπίζς να κατάλαβες τι λεω

Δημοσ.

οκ μεχρι εδω.αν δεις τον κωδικα παραπανω εγω θελω να ξανα εμφανιζονται σε επομενη γραμμη.αρα δεν θελει και μια for??εκει εχω κολησει.πως να φτιαξω την for ετσι ωστε μολιςεπιλεγουν τα 2select να ξαναεμφανιστουν απο κατω σε αλλα γραμμη τα ιδια select??:rolleyes:

Δημοσ.

Όχι φίλε δεν κατάλαβες...το κομμάτι του κώδικα που έφτιαξες δεν θα το πειράξεια αλλά από κάτω θα φτιάξεις το if και μέσα θα πετάξεις τα select... κατάλαβες τώρα????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...