mayhem1999 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 δε μου λετε παιδια.. ολα τα λαπτοπ κανουν θορυβο (το ανεμιστηρακι); το πηγα στο πλαισιο, κ μου ειπαν πως ειναι φυσιολογικο κ πως δεν εχει σκονη (σε περιπτωση που εφταιγε αυτο), κ πως ολα κανουν ετσι κ τι να κανουμε κτλ κτλ πολυ ενοχλητικο χαρακτηριστικο. δηλαδη μονο λιγα ειναι αθορυβα; μηπως γινεται να κανουν κατι, αλλα μιας κι εχω εγγυηση κανουν το κοροιδο; να σημειωσω τα χαρακτηριστικα του: Intel Core 2 Duo T7200 @ 2 ghz RAM: 2046 mb
panos2000gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 δε μου λετε παιδια..ολα τα λαπτοπ κανουν θορυβο (το ανεμιστηρακι); το πηγα στο πλαισιο, κ μου ειπαν πως ειναι φυσιολογικο κ πως δεν εχει σκονη (σε περιπτωση που εφταιγε αυτο), κ πως ολα κανουν ετσι κ τι να κανουμε κτλ κτλ Ολα τα Laptop ΔΕΝ κανουν θόρυβο. Το δικό μου VAIO FE για παράδειγμα είναι εκνευριστικά αθόρυβο...δεν ακούγεται ούτε σε απόλυτη ησυχία την νύχτα! Είτε είναι ανοιχτό είτε κλειστό είναι το ίδιο πράγμα. Υπάρχουν και άλλα μοντέλα αθόρυβα ΙΒΜ, DELL, Compaq ακόμη και acer έχω δει. Όπως έχω πεί και σε άλλα μηνύματα πρέπει να κοιτάμε πολλά πράγματα σε ένα laptopακι (θερμοκρασία, θόρυβο, ποιότητα κατασκευής,οθόνη κτλ) και όχι μόνο απόλυτα τεχνικά χαρακτηριστικά...είναι λάθος αυτό που λένε πολλοί... "όλα intel φοράνε άρα είναι και ίδια."
michalis2610 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Το laptop είναι καινούριο? Εαν όχι, τότε εκανε από την αρχή τόσο θόρυβο ή ξεκίνησε ξαφνικά? Μιλάμε για laptop Turbo-X? μηπως γινεται να κανουν κατι, αλλα μιας κι εχω εγγυηση κανουν το κοροιδο; Δεν ακούγεται παράλογο... Ζήτησε να σου αντικαταστήσουν το ανεμηστηράκι.
mayhem1999 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 ναι turbo-x ειναι.. στην αρχη δεν εκανε πολυ, αρχισε οταν αρχισε να φορτωνεται κ με πιο βαρια προγραμματα.. θα το ξαναπαω στο πλαισιο κ θα ζητησω να μου αλλαξουν ανεμιστηρακι τοτε..
nikosl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 εε εντάξει λογικό είναι, turbo x είναι, περίμενες να έχει ποιότητα κατασκευής? Σε τέτοια θέματα φαίνεται η διαφορά τιμής των toshiba, dell, sony
mayhem1999 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 σωστα.. βεβαια το λαπτοπ ειναι της μανας μου (δεν το ειχε ψαξει το θεμα δηλαδη οταν το πηρε) κ απλα τωρα ασχολουμαι για να της βρω λυση, μιας κ δεν εχω ασχοληθει ουτε εγω ποτε με λαπτοπ...
pan82 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Αν ήταν να κάνουν θόρυβο και τα laptop... Φυσικά και πρέπει να είναι αθόρυβο, εμένα το acer 2 χρόνια τωρα με διπύρηνο επεξεργαστή και είναι τελείως αθόρυβο, πιο πολύ θόρυβο κάνει ένας εξωερικός σκληρός επειδή το χω σα κατεβαστήρι. Το laptop δεν ακούγεται καθόλου.
fsbmaniac Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 και εμενα το vaio fe δεν καταλαβαινεις αν ειναι ανοιχτο η κλειστο ακομα και σε πληρη φορτο ακουγεται ελαχιστα. Οσο για το δικο σου δυστηχως ειναι turbo x... ακουγονται
rem_rem Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 και εμενα το vaio fe δεν καταλαβαινεις αν ειναι ανοιχτο η κλειστο ακομα και σε πληρη φορτο ακουγεται ελαχιστα. Οσο για το δικο σου δυστηχως ειναι turbo x... ακουγονται Ότι δίνεις παίρνεις....
michalis2610 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Ότι δίνεις παίρνεις.... Ειδικά στην πληροφορική το παραπάνω δεν ισχύει. Θα βρεις πολύ καλά μηχανήματα που έχουν "ανταγωνιστές" άλλα μόνο λόγο της ίδιας τιμής. Τα χαρακτηριστικά και η γενικότερη ποιότητά τους μπορεί να είναι πολύ καλύτερα. Παράδειγμα που θα το γνωρίζεις από ίδια πείρα καθώς είσαι κάτοχος XPS M1530. Πόσα "ανταγωνιστικά" μοντέλα υπάρχουν στην ίδια τιμή (~1300 ευρώ) με το δικό σου??? Δεκάδες. Από Acer-Innovator- Turbo-X- μέχρι -ΗΡ Compaq-Toshiba- IBM- Sony- Apple... Δηλαδή είναι όλα της ίδιας ποιότητας επειδή έχουν ίδια τιμή?
panos2000gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 και εμενα το vaio fe δεν καταλαβαινεις αν ειναι ανοιχτο η κλειστο ακομα και σε πληρη φορτο ακουγεται ελαχιστα. Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει...η συγκεκριμένη σειρά είναι όντως απίστευτη από άποψη παραγωγής θορύβου και συστήματος ψύξης. Όπως έχω ξαναγράψει σε προηγούμενο θέμα δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο σε laptop μέχρι στιγμής (ανεξαρτήτου τιμής και τεχνικών χαρακτηριστικών). Και τα IBM και DELL που είχα ήταν αθόρυβα άλλα το συγκεκριμένο Vaio το έχει παρακάνει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.