Προς το περιεχόμενο

Winavi Video Converter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους!

Μια ερώτηση έχω να κάνω για το πρόγραμμα αυτο.

Θέλω να ριπάρω από αυθεντικά Dvds σε Avi μια σειρά.

Έχω μετατρέψει τα αρχικά επισόδεια σε μεμονωμένα Vob με το Shrink

και θέλω να τα κάνω avi Με το πρόγραμμα Win avi Video Converter,

αλλά τα Vob έχουν Sub Stream αγγλικούς υπότιτλους.

Πώς μπορώ να μην γραφτεί και το Sub Stream μαζί στα avi;

Αφού θέλω να βάλω ελληνικούς υπότιτλους και στην πορεία να παίζουν και οι υπότιτλοι μαζί! Πρέπει να ρυθμίσω το Direct Vob Sub η το Win Avi Video Converter

Όποιος ξέρει να βοηθήσει!

Δημοσ.

...γράψε κάτι σε greeklish,ή κεφαλαία.

...Πολύ σύντομα θα το πάρει χαμπάρι ο mod του topic parsifal (που μάλλον τυγχάνει μακρινός δισέγγονος των Αφων Lumière ) ,και εκεί που θα σου κάνει παρατήρηση-ΤΣΟΥΠ τον ρωτάς τα σχετικά με το WinAvi...:-D

Δημοσ.

@washcloud: LOL ρε συ.

Φίλε elxis, δε χρησιμοποιώ καθόλου WinAVI αλλά μου φαίνεται χλωμό να ενσωματώνει «με το στανιό» υποτίτλους στο τελικό AVI που φτιάχνει, χωρίς να σου δίνει δυνατότητα να τους απενεργοποιήσεις. Στα περισσότερα DVD υπάρχουν άνω του ενός subtitle streams σε διάφορες γλώσσες. Πώς θα ξέρει το πρόγραμμα ποιας γλώσσας τους υποτίτλους να κάψει στην εικόνα από όλες τις διαθέσιμες, αν δεν το έχεις δηλώσει ρητά εσύ; Ψάξε το λίγο παραπάνω στις επιλογές που σου δίνονται πριν να αρχίσει η κωδικοποίηση. Ή στα Preferences του προγράμματος, αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για default (εξ ορισμού) γλώσσας...

Δημοσ.

Φίλε Persifal, το θέμα είναι ότι θέλω να γίνουν τα Avi χωρίς καθόλου υπότιτλους!Πώς μπορώ να το κάνω αυτό από το Win Avi Video Converter

αφού στις επιλογές υποτίτλων δεν μπορώ να τσεκάρω το Tab για να μην ριπαριστούν τα Avi χωρίς καθόλου υπότιτλους αλλά να είναι καθαρά σκέτη η ταινία;

Δημοσ.

Αναγκάστηκα να βάλω την trial έκδοση για να δω περί τίνος πρόκειται. Φαίνεται πως είχα δίκιο, απλά δεν ξεψάχνισες τις επιλογές αρκετά καλά:

winavitz7.png

winavitz7.03363a7ed3.jpg

Δημοσ.

...να 'ξέρες τί μου θύμισες parsifal : Xρόοοοοοοοονια πριν,σ' ένα περιοδικό "Ποπάυ",1 ιστοριούλα όπου ο Ποπάυ ήταν λέει λοχίας και μοναδικός βαθμοφόρος (άρα και διοικητής) σ' ένα φυλάκιο ιππικού , και οι "φαντάροι" του ήταν κάτι καλά παιδιά , μα ΤΕΛΕΙΩΣ losers.Προσπαθούσε να τους γκαζώσει "για να τους κάνει άντρες" , αλλά αυτοί ήταν ρημαδιό...Στην τελική , ψυχούλα κι αυτός όντας,τους καθάριζε,τους έπλενε,τους μαγείρευε,όχι γιατί τον εκμεταλλευόντουσαν,αλλά γιατί αν δεν το έκανε,θα ρήμαζαν...Κι έλεγε μάλιστα "...έτσι είναι ο σωστός λοχίας...Είναι 'η μάνα' του λόχου του..."

...Βρε τί μου θύμισες....:-D

Δημοσ.

Μπα, δεν ταυτίζομαι ιδιαίτερα. 5 λεπτά δουλειά ήταν. Αν έβλεπα ότι χρειαζόταν παραπάνω, θα τα παρατούσα φυσικά. Είπαμε, θέλουμε να βοηθήσουμε αλλά μέχρι ενός σημείου.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε Parsifal καλησπέρα! Είχα να γράψω καιρό στο Site! Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω κατά αρχήν για την βοήθεια,

που μου έδωσες τότε! Και να σου ζητήσω συγνώμη για την τότε συμπεριφορά μου! Δεν το χειρίστηκα σωστά τότε.

Και πάλι ευχαριστώ και συγνώμη! Άλλωστε τα Forum είναι και για να προσπαθείς να βρεις λύση σε κάποιο πρόβλημα

που έχεις, εκτός και των άλλων! :)

Δημοσ.

Καλημέρα. Δε θυμάμαι την περίπτωση, αλλά από τα εδώ μηνύματα τουλάχιστον δε βλέπω ούτε κάποια παρεξήγηση ούτε κάτι μεμπτό γενικότερα.

Όπως και να 'χει: καλώς τον, καλώς επέστρεψες!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φίλε Άλκη, ναι! Μαθαίνουμε με τον καιρό και από τα λάθη μας και την συμπεριφορά μας!

Τώρα υπάρχουν ποιο σοβαρά προβλήματα να ασχολούμαστε από ότι τότε με αυτά που γίνονται στην χώρα μας

και στον κόσμο!!

Καταλαβαίνεις!

Να σαι καλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...