Προς το περιεχόμενο

SOS firefox conflict πως θα την βγαλω καθαρη???

papeipa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα τη βλακεια και περασα ενα magaupload toolbar κατα τη διαρκεια εγκαταστασης με ρωτησε αν 8α μπορουσε να κλεισει τα ανοιχτα windows του mozilla firefox αλλα επειδη δεν ηθελα να τα χασω επελεξα οχι.

Επειτα απο αυτο παω να ανοιξω το firefox και κολλαει (ασπρη οθονη)

εχω κανει τα εξης :

εσβησα απο add-remove το toolbar . μια απο τα ιδια

εσβησα απο add-remove το ιδιο το firefox . μια απο τα ιδια.

κατεβασα καινουρια εκδοση και μετα την εγκατασταση με ρωταει για Restore session or new session ( δεν το περιμενα να το ζητησει αυτο μετα απο uninstall-clean install)

Υποθετω πως κραταει ιστορικο καπου εκτος του Program files\mozilla \firefox

μπορειτε να μου πειτε αν γνωριζετε που και με ποιο τροπο θα σωσω τα bookmarks mou ??:cry::shock::fear:

Δημοσ.

εχει κρατήσει το προφιλ χρήστη του firefox (περιεχει bookmarks, extensions, user settings, ιστορικό, κλπ ), και το βρισκει οταν τον ξαναεγκαθιστας.

αυτο βρισκεται κάπου μεσα στο documents and settings\user,

οχι στο program files.

(κάνε Search μεσα στο "C:\documents and settings\" για το αρχειο bookmarks.html . όπου το βρείς, εκει ειναι το προφίλ )

εγκατεστησε ξανα τον firefox (αν τον εσβησες), αλλα μην επιλεξεις "run firefox" στο τελος της εγκαταστασης.

εκτέλεσε την εντολή (απο start/run)

"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe -safe-mode"

αυτό ανοιγει τον firefox σε safe mode , δηλαδή με απενεργοποιημένα ολα τα extensions

υποθέτω οτι αυτο το toolbar ειναι καποιο extension ή plugin που δεν λειτουργει σωστα και κολάει τον Fx.

μπες στα extensions και κανε το toolbar, uninstall, και restart firefox.

-----------------------------------

αν δεν λυνεται έτσι, μπες παλι σε safe mode, και κανε export ta bookmarks σου για να τα βαλεις σε ενα νεο προφιλ.

εκτελείς το

"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe -ProfileManager"

δημιουργεις ενα νεο προφιλ, και σβηνεις το προβληματικό.

Δημοσ.

Eυχαριστω για την αψογη απαντηση σου ,δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα δουλεψει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...