Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δωκιμασε κανεις το tip τις πρωιγουμενης σελιδας για να δει το παιχνιδι πανω απο μια cpu? θεωρητικα θα δωσει ταχυτητα (καπως...)

Επεξ/σία από activex
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλά είναι δυνατόν? Me ola full DX 10 dynamic light 7 fps? Πλακα κάνουν? δηλαδή τι θέλει το game Extreme και quad SLI? Lame.

Κι όμως κι όμως έτσι τρέχει χαχα. Εγώ στην αρχή το έβαλα χωρίς ανοιχτό fraps και έτρεχε smooth. Λέω pfff ελαφρύ θα είναι μέγα λάθος. Έβαλα dx10 lighting έχωσα aa/af και τις παναγιάς τα μάτι. Ήθελε επανεκκίνηση, την κάνω και μετά είδα το σύμπαν σερνόμενο. Ντάξει άντε γεια η υπόθεση.....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχω σοβαρο προβλημα.ενω το παιχνιδι φορτωνει και ξεκιναει ,ο τυπος ξυπναει και λεει οτι ειναι καλα δεν μπορω να συνεχισω.τι παιζει?:o

• 3 μήνες μετά...
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμένα μου λέει τώρα ότι πρέπει να πάω στην περιοχή Garbage και πάω στο outpost και μόλις πάω να περάσω από την πόρτα μου βγάζει μήνυμα αν θέλω να αλλάξω περιοχή και επιλογή δίνει μόνο μία "Yes". Πατάω και με βγάζει εκεί που ήμουν με πλάτη στην πόρτα!! Τί παίζει;

Δημοσ.
είσαι στο σημείο εκείνο που σε μεταφέρει σε μια περιοχή με ενα πολυβόλο να σε πυροβολεί?

Όχι είναι όταν θέλω να πάω από το Corton στο Garbage. Αλλά βρήκα ένα fix. Travel fix corton to garbage και τώρα πλέον μου βγάζει Yes ή No όποτε είναι να πάω σε άλλο μέρος.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

μου βγάζει συνέχεια errors οτι δεν βρίσκει ορισμένα dll π.χ. xrCore.dll και xrNet κατι :-(

τα έχω κατεβάσει πολλές φορές αλλά τπτ

τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.

μου βγάζει συνέχεια errors οτι δεν βρίσκει ορισμένα dll π.χ. xrCore.dll και xrNet κατι :-(

τα έχω κατεβάσει πολλές φορές αλλά τπτ

τι πρέπει να κάνω;

Σε ένα φόρουμ βρήκα:

>1. Go to the installation directory.
2. Make a new .txt file.
3. Inside the file type "start bin\xrEngine.exe
4. Now save the file and rename the extension as .cmd
Now start the game. Hopefully it will not give the same error again.

Δοκίμασέ το και πες μας.

Δημοσ.

το εχω δοκιμασει και αυτο, κ το μονο ποθ αλλαξε ειναι οτι μου βγαζει τα errors μολις βγαινει το λογοτυπο....

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...