activex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) δωκιμασε κανεις το tip τις πρωιγουμενης σελιδας για να δει το παιχνιδι πανω απο μια cpu? θεωρητικα θα δωσει ταχυτητα (καπως...) Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2008 από activex
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα αστο στην άκρη. Λογικά θα βγούνε ακρετά patch και mods. Προσωρινά δεν αξίζει tbh.
chill Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά είναι δυνατόν? Me ola full DX 10 dynamic light 7 fps? Πλακα κάνουν? δηλαδή τι θέλει το game Extreme και quad SLI? Lame. Κι όμως κι όμως έτσι τρέχει χαχα. Εγώ στην αρχή το έβαλα χωρίς ανοιχτό fraps και έτρεχε smooth. Λέω pfff ελαφρύ θα είναι μέγα λάθος. Έβαλα dx10 lighting έχωσα aa/af και τις παναγιάς τα μάτι. Ήθελε επανεκκίνηση, την κάνω και μετά είδα το σύμπαν σερνόμενο. Ντάξει άντε γεια η υπόθεση.....
notios7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 παιδια εχω σοβαρο προβλημα.ενω το παιχνιδι φορτωνει και ξεκιναει ,ο τυπος ξυπναει και λεει οτι ειναι καλα δεν μπορω να συνεχισω.τι παιζει?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Eγώ δε μπορώ να καταλάβω πως αποφεύγω τις μολυσμένες περιοχές στο Swamp..
caveneo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα μου λέει τώρα ότι πρέπει να πάω στην περιοχή Garbage και πάω στο outpost και μόλις πάω να περάσω από την πόρτα μου βγάζει μήνυμα αν θέλω να αλλάξω περιοχή και επιλογή δίνει μόνο μία "Yes". Πατάω και με βγάζει εκεί που ήμουν με πλάτη στην πόρτα!! Τί παίζει;
Meraklis56 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 είσαι στο σημείο εκείνο που σε μεταφέρει σε μια περιοχή με ενα πολυβόλο να σε πυροβολεί?
caveneo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 είσαι στο σημείο εκείνο που σε μεταφέρει σε μια περιοχή με ενα πολυβόλο να σε πυροβολεί? Όχι είναι όταν θέλω να πάω από το Corton στο Garbage. Αλλά βρήκα ένα fix. Travel fix corton to garbage και τώρα πλέον μου βγάζει Yes ή No όποτε είναι να πάω σε άλλο μέρος.
escada Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ξέρει κανείς αν το stalker clear sky είναι συμβατό με Windows 7 ?
DJ_Duker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρει κανείς αν το stalker clear sky είναι συμβατό με Windows 7 ? Ναι κανονικά κανένα πρόβλημα.
escada Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 μου βγάζει συνέχεια errors οτι δεν βρίσκει ορισμένα dll π.χ. xrCore.dll και xrNet κατι τα έχω κατεβάσει πολλές φορές αλλά τπτ τι πρέπει να κάνω;
DJ_Duker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μου βγάζει συνέχεια errors οτι δεν βρίσκει ορισμένα dll π.χ. xrCore.dll και xrNet κατι τα έχω κατεβάσει πολλές φορές αλλά τπτ τι πρέπει να κάνω; Σε ένα φόρουμ βρήκα: >1. Go to the installation directory. 2. Make a new .txt file. 3. Inside the file type "start bin\xrEngine.exe 4. Now save the file and rename the extension as .cmd Now start the game. Hopefully it will not give the same error again. Δοκίμασέ το και πες μας.
escada Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 το εχω δοκιμασει και αυτο, κ το μονο ποθ αλλαξε ειναι οτι μου βγαζει τα errors μολις βγαινει το λογοτυπο....
SOADNICK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Παιδια αξιζει η αγορα του 2,5ε απο το steam?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα