Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κολλησει στην πρωτη αποστολη(εκει που λεει help the outpost) ρε παιδια...ανεβαινω στην σκαλιτσα,παιρνω τις σφαιρες,μετα κατεβαινω κ δεν κανει τπτ...δεν μπορω να καταλαβω...:o:o

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να σας πω και εγώ τις δικές μου παρατηρήσεις. Παίζω με σύστημα Ε8500 @ 5GHz, DDR3 στα 1800+ και την 4870χ2 στα 800/990 και οι δυο πυρήνες και οι drivers σε high quality. Το παιχνίδι σε Windows XP 32bit, ανάλυση 1680χ1050, όλα τα options on, και τα visuals στο τέρμα. Το παιχνίδι ξεκινάει στην Clear Sky base camp με 31-40 fps, μόλις τελειώσεις την πρώτη σύντομη αποστολή που χτυπάει το emission και ξαναξυπνάς στο Clear Sky base camp, τα frames εκτοξεύονται στα 90-100 και μένουν εκεί καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συμβαίνει, ίσως κάποιο bug του παιχνιδιού το κάνει στην αρχή τόσο βαρύ, ίσως κάτι άλλο - το παρατήρησε κανείς άλλος αυτό.

σε όλους πέφτει στην αρχή το frame rate και δεν είναι bug αρκεί να παρατηρήσεις κάτι απλό...το εφφε με τα ray του ήλιου! όπως και να ακούγεται αυτό εγώ καταλήγω εδώ. στην αρχή το παιχνίδι ξεκινάει σε τέτοια "ώρα" που ο ήλιος σκάει τις ακτίνες του και αυτό κάνει το παιχνίδι υπέρβαρο από υπολογιστική άποψη δεν είναι και λίγο...απλά είναι βαρύ το πρωινο φως!

και για του λόγου το αληθές μείνε στην αρχή μέχρι να αρχίσει να φεύγει ο ήλιος (δεν θα πάρει πάνω από 15 - 20 λεπτακια) και θα δεις πως στα ίδια σημεία ανεβαίνει το frame rate κατακόρυφα (χωρις να αλαξεις αποστολη) ακριβός μόλις εξαφανιστεί και το εφε με τις ηλιαχτίδες!

Εκτός και αν γνωρίζει κανείς κάτι άλλο όποτε είναι άκυρη η παρατήρηση μου..

Δημοσ.

και ενα tips..

As you can see we have 100% load on 1st CPU core and 0-10% on 2nd and so on with multicores CPU used. Just want add some hint about this trouble:

- start game and wait for intro start playing or game menu displayed

- press CTRL+SHIFT+ESC for call Task Manager (if it doesn't try ALT+TAB, WINKEY or CTRL+ALT+DEL and start it way you do)

- in Task Manager go to "processes tab" and find xrEngine.exe press RMB on it then select "Affinity" - you will see that all cores are used

- unselect all cores except 1st press "OK"

- now enter xrEngine.exe Affinity settings again and select all cores back to use then press "OK"

- press ALT+TAB to switch back in STALKER process

- now play and see the difference on ingame cores load - on AMD/Intel multicore CPUs i have seen 50-70% for each core (you may use RivaTuner OSD or switch back to TaskManager to see CPU load history)

And another one hint:

- on ATI cards is great performance boost measured when using Catalyst not 8.8final but 8.8beta.

- so it able that x86 vs x64 systems will give performance differense

so try yourself

Δημοσ.

Έχω 8800Ultra με Ε6700 και 4G ram. Δηλαδή έλεος...εδώ Crysis με very high και 1680 και παίζει με 12 frames, και το stalker 7? Είπαμε...μα καλά μετά από 2 χρονια δεν μάθαν τίποτα? W h a t e v e r...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...