Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Υπερβολικά βαρύ και το οπτικό αποτέλεσμα δεν είναι και ότι καλύτερο.

Θα μπορούσε πιστεύω να είναι καλύτερα optimized,whatever...

τα dynamic lighting effects του είναι απίστευτα πάντως...

Δημοσ.
τα dynamic lighting effects του είναι απίστευτα πάντως...

Nαι,είναι ίσως το μοναδικό ατού της μηχανής του,άλλα σε overall visual quality δεν με τρελαίνει.

Δημοσ.

Χωρίς το enhanced dynamic lighting δε θα το έλεγα βαρύ.Όπως το πρώτο παίζει, άντε λιγουλάκι χιερότερα.Δηλαδή σε μια 8800 και πάνω παίζει άνετα ακόμα και σε 1680.Απλά κι εγώ σε αυτές τις ρυθμίσεις δε βλέπω βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα.Αλλά η ατμόσφαιρά του μετράει ρε γμτ. :-)

Δημοσ.

Να σας πω και εγώ τις δικές μου παρατηρήσεις. Παίζω με σύστημα Ε8500 @ 5GHz, DDR3 στα 1800+ και την 4870χ2 στα 800/990 και οι δυο πυρήνες και οι drivers σε high quality. Το παιχνίδι σε Windows XP 32bit, ανάλυση 1680χ1050, όλα τα options on, και τα visuals στο τέρμα. Το παιχνίδι ξεκινάει στην Clear Sky base camp με 31-40 fps, μόλις τελειώσεις την πρώτη σύντομη αποστολή που χτυπάει το emission και ξαναξυπνάς στο Clear Sky base camp, τα frames εκτοξεύονται στα 90-100 και μένουν εκεί καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συμβαίνει, ίσως κάποιο bug του παιχνιδιού το κάνει στην αρχή τόσο βαρύ, ίσως κάτι άλλο - το παρατήρησε κανείς άλλος αυτό. Μπορείτε πάντως να κρίνετε πως μπορεί να αποδίδει στο δικό σας μηχάνημα βάσει του δικού μου - αν βελτιώνεται η κατάσταση όπως αναφέρω. Πάντως το παιχνίδι το θεωρώ πολύ καλύτερο του Crysis και από ατμόσφαιρα και από visuals.

Υγ. Αυτό που λες Bigi περί jagging το παρατήρησα και εγώ και ας είναι το AA τέρμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

θυμάμαι από το πρώτο ότι αν ήταν enabled τo dynamic lighting δεν έμπαινε το ΑΑ...

ή κάτι τέτοιο τέσπα...

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι και εγώ Thresh, κάποιο option ακυρώνει κάποιο άλλο. Πρέπει να το ψάξω. Επίσης βλέπω σε screenshots οτι στο Clear Sky base camp υπάρχει δίχτυ παραλλαγής στα μεταλικά στηρίγματα, στο δικό μου δεν φαίνεται κάποιο δίχτυ - μάλλον πρέπει να φαίνεται σε windows vista σε dx10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...