Προς το περιεχόμενο

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Delayed Until September 5, Now Gone Gold

The worldwide release of GSC Game World's post-apocalyptic survival shooter prequel S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky (PC) has been pushed from August 29 to September 5, publisher Deep Silver announced today.

No reason was provided for the brief delay, which accompanied news that the game has gone gold and is now in the manufacturing process.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά από τι φένετε δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένοι με το game στο πρώτο review που έγινε στο ign. Δείτε εδώ

http://pc.ign.com/articles/906/906864p1.html?RSSwhen2008-09-01_065700&RSSid=906864

Αυτό που με χάλασε είναι ότι πλέον αντί για ρώσικα ακούς αγγλικά με ρώσικη προφορά!! Ήμαρτον ρε σεις. Τα εχουμε ισοπεδώσει όλα :P Aν και σίγουρα θα αγοράσω το game και θα ασχοληθώ μαζί του.

• Moderators
Δημοσ.

Ούτε στο PC Gamer UK ενθουσιάστηκαν.

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=196325

Επίσης στο forum του λένε ότι δεν θυμίζει τόσο Stalker τώρα.

Βέβαια όλα τα προβλήματα (εκτός των bugs) για το gameplay είναι mod-able, οπότε υπάρχει ελπίδα. :)

Δημοσ.

Μόλις ξεκίνησα το game. Τόσο καιρό ανυπομονούσα να ξαναβρεθώ στην ζωνη και να ξαναπαίξω στο νοσηρό της κλίμα. Καταρχήν το game έχει κάνει φοβερή βελτίωση στο τομέα των γραφικών. Μιλάμε για φοβερή απόδοση γενικά στο περιβάλλων και έχουν προσέξει την παραμικρή λεπτομέρεια. Φυσικά το game είναι αρκετά βαρύ και δείχνει τις προθέσεις του από την αρχή κιόλας. Αναγκαστικά να ρίξω τις ρυθμίσεις για να μπορέσω να έχω ένα ικανοποιητικό performance. Από το gameplay τώρα το παιχνίδι είναι καθαρά μια συνέχει του stalker δλδ πανδύσκολο, mobs και npcs που σου την πέφτουν από παντού, μια rpg αίσθηση και τέλος για θα δείτε την ζώνη ακόμα πιο παράξενη από πριν. Με λίγα λόγια φοβερό..

Δημοσ.

Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για την απόδοση;Πχ σύστημα,ανάλυση και fps;

Τελικά πότε θα το φέρουνε;Στο gamespot το βλέπω για τις 15.Παίζει με τέτοια τιμή να το πάρω και από Ελλάδα πάντως.

Δημοσ.

Στο σύστημα μου που είναι cpu 8500, gpu 8800gts όμως οι αρχικές σειρές με τα 640mb και με 4g μνήμη με ανεβασμένα όλα στο high το παιχνίδι ψιλοσερνότανε. Πάντως δικαιολογημένα γιατί αν δείτε τα γραφικά του θα καταλάβετε ότι έχει γίνει απίστευτη δουλειά.

Δημοσ.

ΤΟ παιχνιδι το δοκιμασες στα vista η στα xp?? Η 8800gt που εχω ειναι καλυτερη απο την 8800gts 640 οποτε μπορει και να μην σερνεται. Τo STALKER SHADOW OF CHERNOBLYL με ολα στο φουλ σε 1280χ1024 παει σφαιρα στο pc μου. Αραγε θα μπορει να παιξει και το CLEAR SKY??

Δημοσ.
Στο σύστημα μου που είναι cpu 8500, gpu 8800gts όμως οι αρχικές σειρές με τα 640mb και με 4g μνήμη με ανεβασμένα όλα στο high το παιχνίδι ψιλοσερνότανε. Πάντως δικαιολογημένα γιατί αν δείτε τα γραφικά του θα καταλάβετε ότι έχει γίνει απίστευτη δουλειά.

Δεν μας είπες ανάλυση και Vista λογικά ε; Οπότε... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...