steant Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια ο κολλητος μου ειχει αυτο το λαπτοπ HP G7030EV Notebook PC και θελουμε να βρουμε τα drivers για τα XP γιατι με τα Vista σερνεται λιγο. H HP δινει μονο κανα 2 drivers. Ξερετε κανα τροπο να βρω τους υπολοιπους????
Hlapatsas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Αναγκαστικά κάνε πολύ αναζήτηση στο google.Σίγουρα θα τους βρεις..
talos_2002 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Πάνε στη διαχείριση συσκευών και δες, τί chip είναι η κάρτα γραφικών, το chipset, η LAN, η wireless LAN κτλ. Αυτά είναι Intel σε αυτό το μοντέλο αν δεν κάνω λάθος, οπότε πας στην Intel και τα κατεβάζεις. Αν χρειαστεί πάνε στην Realtek ή όποιον αλλό κατασκευαστή πρέπει. Σίγουρα, υπάρχουν κάποιοι που δεν δίνουν όπως η Broadcom (αλλά μόνο για τα ασύρματα LAN) αλλά με λίγο ψάξιμο στο νετ θα βρεις εύκολα. Συνήθως τα αρχεία με οδηγούς για Vista έχουν και για ΧΡ οπότε για ότι δεν βρεις, πιθανότατα θα δουλέψουν της ΗΡ http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3667390&lang=en Οι οδηγοί των ΧΡ είναι WDM , όπως των Vista, οπότε συνήθως δουλεύουν και στα δύο Windows, με εξαίρεση τους σδηγούς γραφικών. Πάντως αν δίνει ο κατασκευαστής του chip χωριστούς, πρέπει να βάλεις εκείνους.
Element1082 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 λοιπων, ειχα και γω το ιδιο προβλημα με το G7030EV και τελικα καταφερα να βαλω XP με ολους του οδηγους να δουλευουν. Αν ακομα δεν εχεις βγαλει ακρη, ή πες μου σε ποια συσκευη εχεις κολισει ή αν θελεις να τραβηξω ενα ghost image τον σκληρο και να στο δωσω. και για να ειμαστε και νομιμοι να αλλαξεις το κλειδι των Windows με το δικο σου αγωρασμενο κλειδι. sorry αν εχω κανει ορθογραφικα....
argirios Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 λοιπων, ειχα και γω το ιδιο προβλημα με το G7030EV και τελικα καταφερα να βαλω XP με ολους του οδηγους να δουλευουν. Αν ακομα δεν εχεις βγαλει ακρη, ή πες μου σε ποια συσκευη εχεις κολισει ή αν θελεις να τραβηξω ενα ghost image τον σκληρο και να στο δωσω. και για να ειμαστε και νομιμοι να αλλαξεις το κλειδι των Windows με το δικο σου αγωρασμενο κλειδι. sorry αν εχω κανει ορθογραφικα.... Μόλις μπήκα στην διαδικασία του downgrade σε xp. Δεν έχω βρει drivers για όλες τις συσκευές καθώς μία απ' αυτές είναι άγνωστη στον device manager, η κάρτα δικτύου είναι με ερωτηματικό αλλά δουλεύει και ενώ έχω εγκαταστήσει τον ήχο και φαίνεται στον device manager ο υπολογιστής μου λέει ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή ήχου. Αν μπορείς φίλε να βάλεις κάποιο link για τον κάθε driver που χρησιμοποίησες και λίγα λόγια για την σειρά. Ευχαριστώ
Manosdoc Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Ρε παιδια ο κολλητος μου ειχει αυτο το λαπτοπ HP G7030EV Notebook PC και θελουμε να βρουμε τα drivers για τα XP γιατι με τα Vista σερνεται λιγο. H HP δινει μονο κανα 2 drivers. Ξερετε κανα τροπο να βρω τους υπολοιπους???? http://www.youtube.com/watch?v=H_NgZGR0iMM http://www.youtube.com/watch?v=bp02ZA2GHW4 Αν επιμένεις χρειάζεσαι Atheros 5007 για το ασύρματο X3100 από Intel.com όπως και Chipset ενώ για ήχο Conexant Hight Definition Audio. Όλα τα άλλα κάνουν και από τα Vista, HP Quick Launch και λοιπά.
jodi Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Υπαρχει και μια ακομη δυντατοτητα. Υπαρχει ενα μικρο προγραμματακι το οποιο το περνας στο μηχανημα σου και επειτα μονο του ψαχνει στο internet και σε ενημερωνει για διαθεσιμους drivers με βαση το λειτουργικο που εχεις. Θα το ψαξω να θυμηθω το πως το λενε ωστε να το δοκιμασεις. (Μy drivers...κατι τετοιο)
steant Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Υπαρχει και μια ακομη δυντατοτητα. Υπαρχει ενα μικρο προγραμματακι το οποιο το περνας στο μηχανημα σου και επειτα μονο του ψαχνει στο internet και σε ενημερωνει για διαθεσιμους drivers με βαση το λειτουργικο που εχεις. Θα το ψαξω να θυμηθω το πως το λενε ωστε να το δοκιμασεις. (Μy drivers...κατι τετοιο) μπα με προγραμματα δε γινετε τπτ
Manosdoc Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Υπαρχει και μια ακομη δυντατοτητα. Υπαρχει ενα μικρο προγραμματακι το οποιο το περνας στο μηχανημα σου και επειτα μονο του ψαχνει στο internet και σε ενημερωνει για διαθεσιμους drivers με βαση το λειτουργικο που εχεις. Θα το ψαξω να θυμηθω το πως το λενε ωστε να το δοκιμασεις. (Μy drivers...κατι τετοιο) Μακριά από τέτοιου είδους Spyware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.