fsbmaniac Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Νομιζω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη για 400 ευρω που διαθετω cpu 8400 intel penryn 45nm 1333fsb 2Gb ram 800mhz cl5 Kingston 8600GT xfx 256Mb ddr3 To θεμα ειναι οτι δεν εχω βρει ακομα μητρικη.Θελω μια μητρικη κορυφαιας ποιοτητας pcb και γενικα καλους πυκνωτες και τετοια πραγματα.Απο μια μεγαλη ερευνα που εκανα οι Gigabyte ειναι ισως η ποιοτικοτερη και με το κορυφαιο Bios που εχει θα ειναι η επιλογη μου και συγκεκριμενα GIGABYTE P35-DS3R http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526677 Το κακο ειναι οτι εχουν βγει 3 εκδοσεις...ver 1.0 ver2.0 ver 2.1..και απο οτι καταλαβα εχει σχεση με καποιες διορθωσεις στην πλακετα και καλυτερη υποστηριξη για Penryn .Που θα μπορεσω να δω ποια εκδοση εχει το eshop η που μπορω να την βρω στην τελευταια εκδοση της ? Επισης υπαρχει κατι εναλλακτικο σε αυτα τα χρηματα αλλα με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα η καλυτερα ? Επισης ο 8400 σε σχεση με εναν p4 3,2ghz ποσο % καλυτερες επιδωσεις θα εχει ας πουμε στο rendering video ?Γενικα ποσο καλυτερος ειναι ? Πιστευω γυρω στο 300% εχω δικιο ?
vanzelvoul Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Νομιζω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη για 400 ευρω που διαθετωcpu 8400 intel penryn 45nm 1333fsb 2Gb ram 800mhz cl5 Kingston 8600GT xfx 256Mb ddr3 To θεμα ειναι οτι δεν εχω βρει ακομα μητρικη.Θελω μια μητρικη κορυφαιας ποιοτητας pcb και γενικα καλους πυκνωτες και τετοια πραγματα.Απο μια μεγαλη ερευνα που εκανα οι Gigabyte ειναι ισως η ποιοτικοτερη και με το κορυφαιο Bios που εχει θα ειναι η επιλογη μου και συγκεκριμενα GIGABYTE P35-DS3R http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526677 Το κακο ειναι οτι εχουν βγει 3 εκδοσεις...ver 1.0 ver2.0 ver 2.1..και απο οτι καταλαβα εχει σχεση με καποιες διορθωσεις στην πλακετα και καλυτερη υποστηριξη για Penryn .Που θα μπορεσω να δω ποια εκδοση εχει το eshop η που μπορω να την βρω στην τελευταια εκδοση της ? Επισης υπαρχει κατι εναλλακτικο σε αυτα τα χρηματα αλλα με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα η καλυτερα ? Επισης ο 8400 σε σχεση με εναν p4 3,2ghz ποσο % καλυτερες επιδωσεις θα εχει ας πουμε στο rendering video ?Γενικα ποσο καλυτερος ειναι ? Πιστευω γυρω στο 300% εχω δικιο ? Περιμενω την ιδια μητρικη να μου ερθει ακριβως για τον ιδιο επεξεργαστη!! Α η μητρικη ειναι η rev 2.1. Με ενδιαφερει και μενα η γνωμη υων ειδικων!! Δες εδω τι παιζει με τα revision:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2543
fsbmaniac Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 απο που την τσιμπησες και ειναι rev.2.1 ? Φιλε η μητρικη ειναι κορυφαια την εγκατεστησα εχθες σε φιλο και επειδη ασχολουμαι με pcb τεχνολογιες πραγματικα μπραβο τους .Υπερευχαριστημενοι θα ειμαστε εαν δεν τυχουμε σε κανα προβληματικο κομματι
overclocker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Πριν μια βδομάδα παρέλαβα μια ίδια mobo από το eshop και ήταν rev. 2.1 οποτε λογικά εχει μονο τέτοιες! Τα υπόλοιπα parts ειναι ΟΚ αν και για Ram εγώ προτείνω αυτές της Crucial.
fsbmaniac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 μολις εκανα και την μητρικη παραγγελια και τους το εγραψα οτι αν δεν ειναι rev 2.1 δεν θα παραλαβω.Φιλε το λεει εξω στο κουτι η οχι ?
vanzelvoul Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 απο που την τσιμπησες και ειναι rev.2.1 ? Φιλε η μητρικη ειναι κορυφαια την εγκατεστησα εχθες σε φιλο και επειδη ασχολουμαι με pcb τεχνολογιες πραγματικα μπραβο τους .Υπερευχαριστημενοι θα ειμαστε εαν δεν τυχουμε σε κανα προβληματικο κομματι Σορρυ φιλε μου σου απαντησα με πμ. Χαιρομαι που ακουω καλα λογια!!
fsbmaniac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 παιδια ας μου πει κανενας αν το rev αναγραφεται στο εξωτερικο κουτι της μητρικης ... στο κουτι που ερχεται μεσα δηλαδη εχει καπου ενα αυτοκολλητο που λεει διαφορες πληροφοριες...λεει εκει τιποτα \?
overclocker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Το γράφει το αυτοκόλητο στο πλαι του κουτιου της mobo μαζί με τις αλλες πληροφοριες για την μητρική (usb,firewire,lan) αλλά μπορεις να το καταλάβεις και απο τα αυτοκολητα που θα εχει πάνω οτι υποστηριζει 1600 fsb & 1200 στις ram.
liopyr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Η κάρτα γραφικών πάντως (8600GT) σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή, όταν με ~25 ευρά παραπάνω παίρνεις μία σχεδόν διπλάσιων επιδόσεων. (3850)
fsbmaniac Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 παιδια αν μπορειτε βοηθειστε με μαλλον επεσα σε ελατοματικο κομματι http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=243788
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.