mariav Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Γεια σας παιδιά! Εβγαλα τον σκληρο δισκο απο ενα λαπτοπ, και το εβαλα σε μια θήκη 2,5" και τη συνέδεσα σαν εξωτερικό σκληρό στον τρέχοντα υπολογιστή μου. Το πρόβλημα ειναι οτι δε μπορω να δω τα τα δεδομένα. Δηλαδη ναι μεν υπαρχουν οι φάκελοι, αλλά οταν μπαίνω σε κάθε φάκελο μέσα, και παταω σε ενα αρχειο που λεει οτι το αρχειο δεν υπάρχει. (δεν ειναι συντομεύσεις). Για παράδειγμα πατησα σε μια ταινια πανω, και ενώ εμφανιζει κανονικα το μεγεθος της στις ιδιοτητες, οταν παταω για να τη δω, μου λεει οτι το αρχειο δεν υπαρχει. Μου βγαζει ολα τα αρχεια σαν read only και ενω το αποεπιλέγω, μου το ξαναβγάζει οταν ξανανοιξω τις ιδιοτητες. Το ιδιο προβλημα εχω και με τα υπολοιπα αρχεια, οπως και με τις φωτογραφίες. Μου βγαζει συνεχως παραθυρα με permission παταω τις επιλογες continue και θετω ως owner το ονομα που εχει ο τρεχων υπολογιστής μου αλλά παλι το ιδιο προβλημα. Εχω win vista.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Nikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μαλλόν έχει ασυμβατότητα ο ελεγκτής του κουτιού με τον δίσκο και πιο πιθανό με την χωρητηκότητα σου. Βλέπει το MBR οπότε και βρίσκει τα αρχεία αλλά όταν πάει να διαβάσει καποιο δεν μπορεί να τοποθετήσει τις κεφαλές σωστά και να το "βρεί".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.