-nick- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Σε αυτό το θέμα μιλάμε για τη σαλάτα λάχανο-καρότο. Προσωπικά έχω την πεποίθηση ότι είναι γαμάτη και δεν έχω πρόβλημα να τρώω ένα πιάτο ολόκληρο μετά από κάθε γεύμα,όσο και αν έχω φουσκώσει. Φυσικά στα πλαίσια του σχετικισμού θα δεχτώ ότι κάτι τέτοιο περιορίζεται στην υποκειμενική μου πραγματικότητα, χωρίς να αποτελεί κάτι το αδιαμφισβήτα αντικειμενικό. Παρόλα αυτά υπάρχει αντίληψη των ερεθισμάτων πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά είναι, και πιθανόν η προσωπική μου αντίληψη της συγκεκριμένης σαλάτας να είναι λιγότερο παραμορφωμένη ή άσχετη από αυτήν ενός κσεκάρφωτου ξ . Ειλικρινά δικός σας. Y.Γ. Επιτρέπεται η παράθεση φωτογραφιών της σαλάτας με μόνη προυπόθεση να μην είναι χυδαίες, ίσως καλό θα ήταν ,αν βέβαια υπόκειται στα πλαίσια του εφικτού,να βεβαιωθεί ότι δεν παραβιάζονται και τα πνευματικά δικαιώματα της.
freedubus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 αντικειμενικά τώρα, δε σου σκάνε κλανίδια με τόσο λάχανο;
-nick- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Θα έλεγα πως όχι. Είναι ζήτημα ισορροπημένης διατροφής. Οι κινήσεις του εντέρου είναι σε απολύτως φυσιολογικά επίπεδα, σύμφωνα με την εμπειρία μου, αρκεί να μην υπάρχει στρεςς και φοβός. Υ.Γ. Μην πτοείσαι.
freedubus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 και αρκεί να υπάρχει και μπόλικο καρότο που κάνει πιο πολύ τον κρότο
AfterForever Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Τα σπάει. Το καρότο είναι όλη η ιστορία βασικά. Ίσως τελικά σκέτο καρότο είναι καλύτερο. Λαδάκι, αλατάκι και μπόλικο ξύδι (σε σημείο να σου πεταχτούν τα μάτια έξω) είναι το λιγότερο τέλειο.
-nick- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ναι.. βέβαια καρότο το προτιμώ από μόνο του συνήθως, bugs bunny φάση κ έτσι. Υ.Γ. Νάτος και ο AfterForever συμφωνέι με μένα.Great minds think alike. Πάντως δεν γουστάρω ξύδια και τέτοια, σκέτο, pure.
MsquitoPrincess Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Βάλε λίγο σκόρδο μέσα..Παίρνει απίστευτη γεύση.
-nick- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Διαφωνώ, ξεφεύγει από την παραδοσιακή χρήση.
freedubus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 I reckon και λιγο σκόρδο ψιλοκομμένο τελειοποιεί την τελειότητα
-nick- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Έχετε το δικαίωμα να το κάνετε, each to his own, προσωπικά δεν βρίσκω λόγο* για τέτοιο συνδυασμό. - Νick Υ.Γ. * Εκτός από δυσάρεστη μυρωδιά στοματικής κοιλότητας, οπότε αν τρώτε με την κοπέλα σας , αποφύγετε, δεν σας συμφέρει.
MsquitoPrincess Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 To χεις δοκιμάσει?? Εφόσον τρως απεριόριστες ποσότητες,δεν έχεις να χάσεις τπτ. Μετά θα μας ευχαριστείς κιόλας
χάπι Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 :lol::lol: ωραίο θέμα νικ !!! (και με σωστή ανάπτυξη...) από σαλάτα... ντάκος κι ας έχει και τόνο (το ψάρι) απάνω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.