Προς το περιεχόμενο

Firefox Problem?


Salvation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά γεια σας,

 

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον mozilla. Πχ όταν πάω να δω σκάι tv δεν παίζει τπτ. Μου βγάζει ένα missing plugin πατάω install αλλά δε βρίσκει τπτ. Και γενικά έχω πρόβλημα με βιντεάκια και flash videos. Καμιά ιδέα τι παίζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=212152&highlight=skai

 

για τα φλας βιντεο . πηγαινε για αρχη στο σαιτ της αντομπ και βλεποντας και κανοντας, κατεβασε το flash για linux (πατα alt + p να δεις ποια plugins εχεις εγκατεστημενα )

 

 

εχει πλακα οταν ερχετε κανας φιλος win user και του δειχνω το σκαι τηλεοραση ενω ειμαι εκτος xserver ! παιζει φανταστικα χωρις γραφικο περιβαλλον!!!! , και περιττο να σας πω οτι μενουν με το στομα ανοιχτο ! -ενταξει το παραδεχομαι σε αυτη την περιπτωση το παιζω λιγο ροκαβλον τι να κανουμε ετσι ειναι οταν εισαι linux user :o;) :mrgreen:

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια ειμαι καινουργιος χρηστης του ιντερνετ k μολισ γραφτηκα στο insomania.κ δεν ξερω παρα πολλα.ο firefox μου εδο και λιγες μερες υπολειτουργει κ δεν μου ανοιγει σωστα τα περιεχομενα των σελιδων μου ενω παραλληλα αργει αρκετα.εχω adsl ti na kano? υγ.δεν ξερο αν επρεπε να θεσο το εροτημα σε αυτην την κατηγορια αλλα τουλαχστον πρσπαθησα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...